luni, 20 decembrie 2010

Moonlight - un nou serial cu vampiri la Pro Cinema


Misterioşi şi seducători, prădătorii perfecţi se ascund în întuneric, dar „La lumina lunii”, muritorii se supun dorinţelor lor. Din 12 ianuarie, de miercuri până vineri de la orele 20.00, vampirii ies „La lumina lunii” într-un nou serial, la Pro Cinema.
De la producătorii filmelor „The Matrix”, „Kiss Kiss Bang Bang”, „Gothika”, „Armă mortală” şi „Greu de ucis”, serialul „La lumina lunii” este câştigător al unui premiu People’s Choice şi al unui premiu Saturn pentru „Cel mai bun serial lansat pe DVD”. Alex O’Loughlin, cunoscut publicului din filmele „Plan de rezervă”, „Coşmarul alb” sau „August Rush”, este în noul serial de la Pro Cinema Mick St.John, un detectiv misterios, fermecător şi nemuritor. Diferit de ceilalţi vampiri, pentru care muritorii sunt doar nişte fiinţe inferioare de care pot dispune după bunul lor plac, Mick se foloseşte de puterile sale supranaturale pentru a-i ajuta pe oamenii obişnuiţi. Transformat de soţia sa chiar în noaptea nunţii, în urmă cu 60 de ani, St.John sfidează legile nescrise după care se ghidează cei ca el şi doar puţini sunt cei care îi cunosc secretul şi îi acceptă stilul de viaţă.
Sophia Myles, o actriţă care nu este străină de filmele cu vampiri, după ce a jucat şi în seria „Lumea de dincolo”, este în „La lumina lunii” Beth Turner, iar între ea şi Mick St. John există o legătură specială, mereu la graniţa dintre viaţă şi moarte. Mick este un nou tip de vampir, cu noi reguli şi noi metode de a-şi satisface dorinţele. „Întotdeauna am fost obsedat de acest gen de filme şi de natura romantică şi erotică a acestor fiinţe nemuritoare”, spune Alex O’Loughlin, protagonistul serialului de la Pro Cinema, care s-a aflat la un pas de a fi noul James Bond, înainte ca rolul să îi fie acordat lui Daniel Craig. Fascinat de personajul său, O’Loughlin şi-a interpretat singur majoritatea cascadoriilor, având parte pe platourile de filmare de antrenamente serioase în Kung Fu şi Tai Chi. Alături de Alex O’Loughlin şi Sophia Myles, actriţa care a renunţat să studieze filozofia la Cambridge pentru a-şi urma visul la Hollywood, în „La lumina lunii” telespectatorii îi vor recunoaşte şi pe Jason Dohring („Veronica Mars”) şi Shannyn Sossamon, de 3 ori nominalizată la premiile MTV pentru „Povestea unui cavaler” şi de patru ori nominalizată la premiile Teen Choice.
Serialul este bazat pe cartea scrisă de Trevor Munson, creatorul serialului al cărui titlu iniţial era „Twilight”, dar a fost schimbat în „Moonlight” („La lumina lunii”), după ce cărţile lui Stephanie Meyer au devenit extrem de populare în întreaga lume. În serial, personajul lui Alex O’Louglin îşi poartă hainele cu gulerul ridicat, un trademark al vampirului Mick St.John, dar în fotografia de afiş, producătorii au decis ca gulerul să fie lăsat, fapt ce l-a deranjat pe actor. Tot specific personajului principal este şi inelul pe care acesta îl poartă tot timpul şi pe care O’Loughlin l-a ales personal din peste 100 de modele create special de un bijutier.
            Din 12 ianuarie la Pro Cinema, misterele nopţii se dezvăluie „La lumina lunii”, de miercuri până vineri de la orele 20.00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu