joi, 30 septembrie 2010

Paleta şi Santamarina ar putea fi colegi

Canalul Televisa pregăteşte o nouă telenovelă care se va numi "Ni contigo ni sin ti" care i-ar putea acea ca protagonişti pe Ludwika Paleta şi Eduardo Santamarina din "Rubi". Cei doi au mai jucat împreună în producţia "Amigas y Rivales".

Poster cu Zurie Vega în Mujeres Asesinas

Vedeta din "Mar de Amor", actriţa Zurie Vega joacă acum în "Mujeres Asesinas", al cărui poster vi-l oferim şi noi.

Mary-Louise Parker urăşte reţelele de socializare

Mary – Louise Parker, câştigătoarea Globului de Aur pentru serialul „Ierburi” de la Pro Cinema, din fiecare sâmbătă după filmul de la CineTePrinde, nu vrea să audă de bloguri sau reţele de socializare, pentru ca se teme de insulte.
Actriţa refuză cu desăvârşire să îşi facă un cont pe vreuna din reţelele de socializare de pe Internet, deoarece este mult prea sensibilă pentru a face faţă remarcilor răutăcioase care ar putea fi postate la adresa ei. Mary-Louise Parker evită să citească articolele online despre ea, pentru că încearcă să uite comentariile negative şi este convinsă că viaţa ei este mult mai bună tocmai pentru că nu foloseşte Internetul. „Aş ţine minte numai insultele şi m-ar urmări întreaga zi”, a declarat starul din Ierburi” pentru Wall Street Journal. „Nu aş intra pe bloguri nici dacă m-ai plăti acum, pe loc, cu 100.000 de dolari. De fapt, este doar un forum pe care oamenii pot să fie răi şi alţii să îi asculte. Nu intru nici pe Twitter, MySpace, sau Facebook”.
Pentru că se teme atât de mult de criticile negative, actriţa refuză să vadă orice orice avantaje i-ar aduce prezenţa ei pe reţelele de socializare. „Nu vreau să am nicio conversaţie culturală”, spune hotărâtă Mary-Louise Parker.

Cabral şi Bartoş se distrează la filmările pentru Moştenirea

Ce-ar fi munca fără o doză de distracţie? Asta se întreabă zi de zi pe platourile de filmare ale serialului Moştenirea, ce va fi difuzat de Pro Tv din 4 octombrie, de la 22:15, Cabral şi Pavel Bartoş. Cei doi actori abia aşteptau prilejul de a filma din nou împreună, pentru a pune la cale cele mai trăsnite farse, totul spre amuzamentul colegilor de la studiourile MediaPro Pictures. Recent, pe când se aflau în Buftea la filmări, cei doi s-au gândit să pună în scenă încă o farsă marca Bartos & Cabral. Cei doi au îmbrăcat costumele de arabi de la telenovela Iubire şi onoare, difuzată de ACASĂ şi şi-au regizat o apariţie de zile mari. „Noi am ajuns să ne întelegem din priviri, şi... evident că ne înţelegem mai ales la boacăne”, aşa a caracterizat, pe scurt, Cabral, prietenia dintre el şi Pavel. „Ultima dudă pe care-am făcut-o s-a întâmplat în Buftea, tot la filmări. Am făcut rost de nişte haine tradiţionale arăbeşti de la Iubire şi onoare şi ne-am strecurat la ei în cadru, printre cei din figuraţie. Când totul era gata, echipa pregătită, camerele în poziţie, s-a dat acţiune şi... nimeni nu înţelegea care-i treaba cu cei doi arabi care dansează şi cântă cu foc pe Trandafiiiiiir de la Moldova, ţi-aş cânta da’ nu ştiu vorba”, îşi aminteşte amuzat Cabral.
Una peste alta, cei doi şi-au atins scopul, acela de a-şi distra colegii. „Da, s-a râs. Mult. Şi-apoi ne-au dat afară cu forţa şi ne-au trimis la echipa noastră”, a continuat Cabral.

Ana Torv din Fringe adoră să facă mişcare


Frumoasa blondă cu ochii verzi care interpretează în serialul Fringe, difuzat de Pro Tv, rolul agentului FBI Olivia Dunham, Anna Torv, este o împătimită a mişcării în aer liber. Echitaţia, alergatul, surfingul, înotul şi drumeţiile fac parte din programul cotidian al actriţei, care îşi menţine astfel forma fizică de invidiat. „Îmi place la nebunie să petrec cât mai mult timp în  aer liber, iubesc drumeţiile şi mountain bikingul”, declară actriţa care, cum prinde un moment liber, nu ezită să-l petreacă în sânul naturii.  
Pasiunile Annei sunt, de fapt, un stil de viaţă pe care l-a adoptat încă din adolescentă, când nici nu concepea să petreacă un weekend stând în casă sau uitându-se la televizor. Încă de atunci făcea surf, mergea în drumeţii cu cortul şi făcea echitaţie. „Eu şi prietenii mei ne trezeam foarte devreme, ne luam caii şi mergeam prin pădure. Niciodată nu ne uitam la televizor în weekend”, a mai povestit Anna. Având în vedere domeniul în care lucrează, Anna este înconjurată de femei de o frumuseţe fără cusur, însă ea mărturiseşte că îşi doreşte să fie sănătoasă, în primul rând. „Am avut o mama fantastică, care m-a învăţat să am încredere în mine. Mă simt foarte bine în pielea mea”, a declarat Anna Torv.

Elizabeth Gutierrez abia rezistă scandalului în care e implicat iubitul ei

Elizabeth Gutierrez, actriţa din „Cealaltă faţă a Analiei”, difuzată ACASĂ de luni până joi de la orele 21.30, spune că numai credinţa în Dumnezeu îi dă putere să reziste în scandalul în care logodnicul ei, William Levy este implicat.
După ce Levy a fost dat în judecată de o minoră pentru agresiune sexuală, viaţa lui Elizabeth Gutierrez a fost dată peste cap, iar actriţa este de părere că situaţia este foarte complicată, dar cu ajutorul lui Dumnezeu, vor reuşi să meargă mai departe. „Adevărul este că nu e  uşor deloc, dar o să trecem şi peste asta. Credem în Dumnezeu şi mergem înainte”, a declarat Elizabeth Gutierrez într-o emisiune de televiziune. Din motive profesionale, actriţa nu poate comenta mai multe despre scandalul sexual în care tatăl celor doi copii ai ei este implicat, dar în viitor îşi doreşte să spună întregul adevăr.
La rândul lui, nici William Levy nu a dorit să ofere mai multe detalii despre procesul care se desfăşoară la un tribunal din Los Angeles, în urma sfaturilor avocatului său, dar şi el este de părere că ajutorul divin este de partea lui. Spre deosebire de Elizabeth Gutierrez, actorul a declarat că totul în viaţa lui merge foarte bine. „Sunt liniştit şi mulţumită lui Dumnezeu muncim şi suntem fericiţi cu familia noastră”, spune William Levy.
William Levy şi Elizabeth Gutierrez, care a studiat o vreme într-o şcoală de călugăriţe, au o relaţie sentimentală de şapte ani, după ce s-au cunoscut la Miami într-un reality show. Unele zvonuri spun că cei doi ar fi avut planuri să se căsătorească în luna decembrie, dar presupusa infidelitate a lui William Levy i-a făcut pe cei doi să îşi amâne planurile.

Sarbatoritii zilei

Astazi, 30 septembrie, avem unsprezece sarbatoriti:

Diana Dumitrescu din "Pacatele Evei", "Razboiul sexelor", "Iubire ca in filme", "Regina", "Aniela" si "Iubire si onoare" implineste 27 de ani,

Fran Drasher din “Dadaca” si "Viata cu Fran" implineste 53 de ani,

Lacey Chabert din “Pe cont propriu” - 28 de ani,

Ashley Hamilton din “Sunset Beach” - 36 de ani,

Jenna Elfman din “Dharma si Greg”, “Doi barbati si jumatate” si “Courting Alex” - 39 de ani,

Lorena Meritano din “Eco Moda”, “Pasion de Gavilanes”, “Inger salbatic” si “Visuri fara pret” - 40 de ani,

Andreea Roth din “CSI” si “Rescue Me” - 43 de ani,

Eric Stoltz din “Once and Again” si “Law&Order” - 49 de ani,

Tony Hale din “Arrested Development” - 40 de ani,

Kieren Culckin din “Go Fish” - 28 de ani,

Mihai Constantin din "Baietii buni" si "Pacatele Evei" - 46 de ani.

Gossip TV si Devoratorul de TV le ureaza "La Multi Ani!".

Ştirea de la prima ora! Azi incepe Fringe la Pro TV


Un agent special FBI, un genial om de ştiinţă care şi-a petrecut ultimii 17 ani închis într-un ospiciu şi fiul său, aproape la fel de inteligent, vin la Pro Tv de azi, 30 septembrie pentru a dezvălui misterul din spatele unor evenimente incredibile în superproducţia Fringe, nominalizată la două premii Emmy. Universuri paralele, boli rare, inteligenţă artificială,  teleportare, activităţi paranormale, toate acestea îi vor face pe telespectatorii Pro Tv să-şi imagineze imposibilul şi să caute neîncetat răspunsuri pentru ceea ce se întâmplă dincolo de graniţa ştiinţei. J.J Abrams, Alex Kurtzman şi Roberto Orci, cei din spatele renumitelor Star Trek, Misiune: imposibilă III şi Alias sunt doar trei nume din echipa ce se află în spatele producţiei ce va fi difuzată şi de Pro Tv de azi, 30 septembrie, de luni până joi de la 23:00.  
          Costurile de producţie pentru episodul pilot al serialului s-au ridicat la 10 milioane de dolari, iar acesta a fost regizat de Alex Graves, distins cu două prestigioase premii Emmy. Difuzat în SUA pe 9 septembrie 2008, primul episod a fost urmărit de 9.13 milioane de telespectatori. Publicul a crescut considerabil odată cu cel de-al doilea episod, urmărit de nu mai puţin de 13.27 milioane de telespectatori, ceea ce a făcut ca Fringe să se situeze în topul celor mai vizionate programe ale săptămânii. Până în luna octombrie a aceluiaşi an, serialul obţinea performanţa de a deveni cea mai urmărită nouă producţie în rândul publicului cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani.
Joshua Jackson este Peter Bishop, fiul extrem de inteligent al omului de ştiinţă Walter Bishop (John Noble), considerat, pe bună dreptate, un Einstein contemporan. Joshua este cunoscut din serialul difuzat şi de Pro Tv Cei mai frumoşi ani, (Dawson’s Creek, 1998) şi are deja peste 15 ani petrecuţi în faţa camerelor de filmat. În noul serial de la Pro Tv, Joshua Jackson s-a implicat trup şi suflet. La propriu. Carismaticul Joshua a dezvăluit că a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce o scenă de tortură nu a decurs conform planului şi a fost grav rănit. „Nici măcar nu au folosit secvenţele deoarece sângele îmi curgea din nas întruna, iar acest lucru nu se potrivea deloc cu scena. Eram imobilizat pe o masă, iar în nas mi-a fost introdusă o sârmă de cupru, care avea o protecţie de cauciuc. În timpul filmărilor însă, ceva nu a mers cum trebuie şi mi-a afectat sinusul. Sună dramatic, dar a fost mai amuzant decât orice altceva” a mărturisit Joshua.  
John Noble, cel care îl interpretează în Fringe pe Walter Bishop, este cunoscut mai ales pentru rolul Denethor din Stăpânul inelelor. 
Anna Torv, cea care este în Fringe agentul special FBI Olivia Dunham, a absolvit Institutul Naţional de Artă Dramatică, cea mai renumită facultate de teatru din Australia. Încă de la absolvire, ea a avut în mod constant colaborări cu renumita Companie de Teatru Sydney şi a primit numeroase roluri în seriale precum The Secret Life of Us şi Young Lions.  

miercuri, 29 septembrie 2010

Operatiunea de salvare debuteaza la Pro Cinema

Din 14 octombrie, in fiecare miercuri si joi, de la ora 20:00, telespectatorii Pro Cinema pot participa la “Operatiunea de salvare” (“Rescue Me”), alaturi de eroii acestui serial nominalizat la premiul Globul de Aur si cistigator al unui premiu Emmy, pe linga alte 6 nominalizari.
            Serialul creat de Denis Leary si Peter Tolan urmareste vietile personale si profesionale ale unui grup de pompieri din New York si il are ca protagonist pe veteranul Tommy Gavin (Denis Leary).
            Interesul lui Denis Leary pentru pompieri si riscurile pe care si le asuma acestia zi de zi i-a fost inspirat de un incident tragic, care a avut loc in orasul sau natal, Worcester, Massachusets: in urma unui incediu la un depozit, sase pompieri si-au pierdut viata, inclusiv un var de-al sau si un prieten din copilarie. Protagonistul serialului “Operatiunea de salvare) a infiintat o fundatie a pompierilor care-i poarta numele si care s-a dovedit a fi una dintre organizatiile cele mai eficiente dupa evenimentele din 11 septembrie 2001.  
            Se pare ca si personajul principal al serialului, Tommy Gavin, este inspirat de prietenul din copilarie (Tommy Spencer) al lui Leary, pe care acesta l-a pierdut in incendiul care a avut loc cu cinci ani inainte de crearea serialului.   
            Exista o influenta puternica a evenimentelor din 11 septembrie asupra subiectului serialului, iar producatorii au anuntat ca filmarile la aceasta productie se vor incheia anul urmator, la aniversarea a 10 ani de la tragicul eveniment.
             Intimplarile din 11 septembrie 2001 i-au traumatizat pe pompierii new-yorkezi, insa Tommy Gavin (Denis Leary) pare sa fi trecut cel mai greu peste ele. Recent separat de sotie si cei trei copii ai sai, Tommy penduleaza intre furie si regrete, in timp ce incearca sa scape de cosmarurile provocate de camarazii pe care i-a pierdut in lupta cu focul. Alcoolul si drogurile sint alti demoni pe care trebuie sa-i infrunte Gavin, alaturi de prejudecati care uneori par imposibil de depasit – cum ar fi faptul ca in departament au fost angajate femei si homosexuali.
            Divorturile, bolile, dependenta de alcool sau droguri sint doar citeva dintre problemele celor care-si doresc sa salveze zilnic alti oameni, dar carora nu le mai ramin resurse sa se salveze pe ei. 
            Maura Tierney, Susan Sarandon, Michael J. Fox, Marisa Tomei pot fi vazuti alaturi de Denis Leary in acest serial.

Ramona Hanganu din Moştenirea a devenit studentă la actorie


Ramona Hanganu, protagonista serialului “Mostenirea” care incepe la ProTV luni, 4 octombrie de la ora 22:15 este studenta la UNATC. Dupa o perioada plina de emotii si asteptari, Ramona si-a implinit un nou vis, acela de a deveni actrita cu acte-n regula. “Mi-a placut intotdeauna sa joc, insa decizia clara de a da la aceasta facultate am luat-o in clasa a X-a. Atunci am ajuns pentru prima oara la UNATC, erau “Zilele portilor deschise” si am fost fascinata de ce am descoperit acolo: atmofera, grupurile de lucru, cursurile, etc. Stiam ca se intra foarte greu si de asta am si avut emotii foarte mari”, a povestit protagonista din “Mostenirea”.
              Pentru ca era foarte ocupata cu filmarile la “Mostenirea”, Ramona nu rata niciun moment liber pentru a invata. Profita de fiecare pauza de filmare pentru a-si mai repeta monologul sau poeziile pe care trebuia sa le invete pentru examen. “Am incercat sa valorific fiecare minut si asta m-a ajutat. Cu toate astea, la prima proba am fost atat de emotionata incat atunci cand am inceput sa vorbesc nu-mi mai recunoasteam vocea si aveam impresia ca nu sunt eu”, a mai povestit Ramona.
             Imediat dupa ce a aflat rezultatele si a stiu ca este studenta la UNATC, Ramona a inceput sa-si sune toti prietenii pentru a le da marea veste. “In seara respectiva i-am sunat pe toti cei care au fost alaturi de mine si m-au incurajat in perioada dinaintea examenului. Cu totii stiau cat am fost de stresata si cat de mult mi-am dorit sa urmez aceasta facultate si s-au bucurat foarte mult pentru mine”, a mai declarat actrita din “Mostenirea”.

Anatomia lui Grey şi Dr. House revin la TVR1

Din 3 octombrie începe noua grilă a postului naţional de televiziune! Grila de toamnă include, ca şi până acum, seriale de top precum ultrapremiatul 30 Rock (7 premii Emmy, cel puţin 4 Globuri de Aur) şi CSI-Crime şi investigaţii (sezonul VIII). Serialele de mare succes Anatomia lui Grey şi Dr. House vor continua să fie difuzate de postul public de televiziune şi se vor difuza noi sezoane.

Sărbătoriţii zilei

Astăzi, 29 septembrie, avem nouă sărbătoriţi:

Zacary Levi (foto) din "Less Than Perfect" şi “Chuck” împlineşte 30 de ani 

Ian McShane din “Dallas” şi ”Deadwood” - 68 de ani,

Erika Eleniak din “Baywatch” - 41 de ani,

Nicolas Papone din “Dadaca” şi “Tinar si nelinistit” - 23 de ani,

Ninel Conde din “Rebelde”, "Focul iubirii" şi "Mar de amor" - 40 de ani,

Drake Horgestyn din “Days of our lives” - 57 de ani,

Alexis Cruz din “Shark” - 36 de ani,

Roger Bart din “Neveste disperate” - 48 de ani,

Nathan West din "Al 7 lea cer" şi "Anatomia lui Grey" - 32 de ani:

Gossip TV şi Devoratorul de TV le urează "La Mulţi Ani!".

marți, 28 septembrie 2010

Câştigă invitaţii la Piranha 3D

Regizorul filmului The Hills Have Eyes si producatorii filmului 300 te invita in aceasta toamna intr-o imersiune in lumea subacvatica stapanita de creaturi feroce, intr-o calatorie care, prin tehnologia real D 3D de ultima ora, este una cu adevarat terifianta. Din 1 octombrie, 3D-ul isi arata coltii. Inainte de a lua loc pe scaunul de cinema, intreaba-te… cat de repede poti inota. Din 1 octombrie, Piranha 3D isi arata coltii in cinematografele din Romania. Un film oferit de Mediapro Distribution.

Raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga una dintre cele 2 invitatii duble la Piranha 3D, valabile la cinematograful Hollywood Multiplex.

Cine este regizorul filmului Piranha 3D?

Quentin Tarantino
Alexandre Aja
Ruggero Deodato

MediaPro Distribution prezinta Piranha 3D din 1 octombrie  in urmatoarele cinematografe: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex, The Light Cinema, in reteaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Bacau, Iasi, Pitesti, Timisoara, Arad) si Odeon Cineplex Cluj.

Răspunde corect până marţi, 5 octombrie, ora 14.00, pe adresa office.gossiptv@gmail.com şi poţi merge la un super film! Nu-l rata!

Angelica Rivera pe coperta revistei Caras

Vedeta din "Stăpâna" şi viitorul ei soţ au pozat împreună pentru o revistă. Angelica Rivera a acceptat oferta de a poza pentru revista "Caras".

Maite Perroni a dat o mână de ajutor

Vedeta din "Mi Pecado" şi "Rebelde", alături de Yuri şi Itati Cantoral s-a aflat zilele trecute într-un centru comercial din Veracruz, unde au dat o mână de ajutor. Adică Maite Perroni şi celelalte vedete au dat autografe pe fotografii şi au ajutat astfel pe cei cu probleme. Vă oferim şi noi două imagini de la faţa locului.

Dana Rogoz a aniversat 25 de ani cu... tematică sportivă

Beculeţe colorate, scaune din lemn, grătar, salate, humus şi aer proaspăt răcoros, după mai multe averse de ploaie... Cam aşa s-a pregătit Dana Rogoz pentru a-şi întîmpina invitaţii duminică seara la aniversarea a 25 de ani. Actriţa din serialul „Moştenirea”, care va debuta la ProTv de luni, 4 octombrie, de la ora 22.15 şi prezentatoarea emisiunii „De Suflet” ce va începe cu un nou sezon din 16 octombrie, la ProTv Internaţional îşi dorea de 5 ani o petrecere de ziua ei în grădină, însă niciodată vremea nu a fost favorabilă.
"De 5 ani, adică de cînd locuiesc într-o casă ce are şi curte, mi-am dorit să îmi sărbătoresc ziua în felul acesta, cu măsuţe şi scaune de lemn, cu ghirlande de becuri atîrnate de copaci, cu pături de picnic şi perne prin iarbă...iar anul acesta vremea caldă m-a convins că se poate şi astfel mi-am adunat repede prietenii foarte apropiaţi, să fie alaturi de mine la împlinirea unei vîrste frumoase: 25 ani", spune Dana.
Efortul ei a fost din plin recompensat, pentru că invitaţii au lăudat-o şi pe ea şi pe Radu pentru decorarea grădinii, însă din cauza a doua averse de ploaie, toţi invitaţii s-au refugiat în cele din urmă în casă.
Recunoscută pentru aniversările tematice, Dana a anunţat că acest an stă sub semnul activităţilor sportive şi drept urmare multe dintre cadouri s-au axat pe această zonă.  
"De la Radu am primit o masă de ping-pong, care a reprezentat una dintre atracţiile serii, de la mama un coş de baschet, de la unul dintre fraţii mei role - se pare că am convins pe toată lumea că sunt o fire sportivă şi că în general îmi place să-mi ocup timpul cu tot felul de activităţi - atît sportive, cît şi artistice. Tocmai de aceea am primit inclusiv o trusă nouă pentru pictură, dar şi un costum de karate! deşi n-am încercat niciodată sportul acesta. Adevărul e că niciodată nu e prea tîrziu să încerci experienţe noi. Am primit cadouri foarte frumoase, mai ales pentru că fiecare într-un fel sau altul, mă reprezintă; şi parcă anul acesta am simţit mai tare cît de bine mă cunosc familia şi prietenii apropiaţi şi ce norocoasă sunt eu să am alături de mine oameni atît de frumoşi", adaugă sărbătorita, care a petrecut o seară de invitaţii săi printre care s-au numarat Adela Popescu, Ioana Scărlătescu, Alina şi Bogdan Albulescu, Laura Cosoi şi Smiley.

Cabral a spus totul despre viitoarea nuntă în direct la Pro FM

Luni seara, Dj-ii Greeg şi Marius Onuc au avut ca temă a orei comune de emisiune “The Hit Factory”, la ProFM “cîţi bani ai de dat şi cui”, parafrazind celebra piesă a lui Smiley. Pe lîngă ascultătorii care au intrat în direct, Dj-ii de la ProFm au avut şi un invitat special. Cei care au fost pe recepţie la ora 21.30, din toată România, au ascultat o discuţie savuroasă între Greeg, Marius şi Cabral, prezentatorul emisiunii “Poveştiri de noapte” de la ACASĂ şi interpretul lui Thierry, în serialul “Moştenirea”, care va începe la ProTv de luni, de la ora 22.15.

După ce a precizat că la capitolul datorii ar trece cîteva credite pe care le-a făcut “ca orice om normal şi responsabil”, Cabral a răspuns întrebărilor colegilor săi, în direct la ProFM, despre cum merg pregătirile de nuntă cu iubita lui, Andreea Pătraşcu, şi despre ce se va întîmpla în noul serial - “Moştenirea”. Amuzat de întrebarea lui Greeg dacă şi-a găsit déjà costumul pentru căsătorie, Cabral a răspuns cu mult umor:
La mine este o datină pentru că, nu-i aşa, partea africană este mai puternică, mă îmbrac în frunze de nucă de cocos şi banane proaspete J”, a răspuns vedeta. Şi pentru că a venit vorba de nuntă, Greeg şi Marius s-au autoinvitat, iar Cabral le-au spus că sînt de fapt chiar primii pe lista.

Dacă tot l-am văzut darnic şi cu dare de mînă şi mai ales dacă sîntem primii invitaţi de pe listă, ne-am propus să-i dăm iama în sarmale şi să îi furăm mireasa, ca să ne alegem şi noi cu un ban cinstit. Iar în privinţa cadoului, ne gîndim încă de pe acum să îi luăm o găleată cu cocoşei de aur, să îl ajute să strălucească în rolul din serial”, declară Greeg.

Breaking Bad: Pe căi greşite, în premieră în România, la Pro Cinema

Din 10 octombrie, in fiecare duminica, de la miezul noptii, telespectatorii Pro Cinema pot urmari, in premiera in Romania, serialul care a cucerit publicul american si cel canadian si s-a aflat in topul preferintelor criticilor de specialitate: “Breaking Bad: Pe cai gresite”.
            Creat si produs de Vince Gilligan (scenarist si producator al serialului “Dosarele X ”), “Breaking Bad: Pe cai gresite” a fost apreciat de critici in special pentru scenariu si imagine, dar si pentru performantele actorilor Bryan Cranston, protagonistul serialului si Aaron Paul. “Breaking Bad: Pe cai gresite” este cistigatorul a 6 premii Emmy, dintre care 3 obtinute trei ani consecutiv de Bryan Cranston la categoria “cel mai bun actor intr-un rol principal”, dar si de Aaron Paul, la categoria “cel mai bun actor intr-un rol secundar”.
            3 milioane de dolari a costat producerea fiecarui episod din “Breaking Bad: Pe cai gresite”, un cost cu mult peste media realizarii unui serial obisnuit.
            “Breaking Bad: Pe cai gresite” a stirnit adevarate pasiuni si a creat chiar dependente. Jennifer Aniston, vedeta din “Prietenii tai” spunea chiar ca pentru ea intilnirea romanitica ideala ar include neaparat si vizionarea unor episoade din “Breaking Bad: Pe cai gresite”, serialul ei favorit.
Viata ca o reactie chimica
Bryan Cranston interpreteaza rolul lui Walter White, un barbat extrem de talentat ajuns datorita anumitor circumstante si nenumaratelor concesii profesor de chimie in New Mexico, unde traieste alaturi de sotia sa (Anna Gunn) si fiul sau (RJ Mitte), un adolescent care sufera de o forma de paralizie. White este diagnosticat cu cancer pulmonar intr-o forma foarte avansata, iar prognozele medicale sint destul de rezervate – i-au mai ramas doar doi ani de trait.
            Cu o noua intelegere a sensului propriei existente si din dorinta de a-si asigura financiar familia, White alege sa intre in lumea periculoasa a traficantilor de droguri. Serialul urmareste modul in care viata lui White se transforma radical in urma unei “reactii chimice” explozibile – frustrarilor zilnice li se adauga perspectiva unei morti iminente, iar rezultatul acestei combinatii periculoase este transformarea protagonistului dintr-un barbat obisnuit intr-un lider al lumii interlope.
            Dupa parerea lui Bryan Cranston titlul serialului – “Breaking Bad”- se refera la o expresie folosita mai mult in sudul Statelor Unite despre o persoana care are o “deviere” si o apuca pe cai gresite. Iar acest lucru poate fi valabil pentru o zi, sau pentru o viata intreaga.

A apărut noul număr al revistei Bravo

Nu rata acest număr al revistei cu Justin Bieber pe copertă pentru că ai de câştigat premii de la Disney şi "Camp Rock 2: Competiţia finală". Vei găsi noutăţi despre Smiley, Selena Gomez, Zac Efron, Inna, Rick Malambri, un interviu exclusiv cu Joe Jonas şi Demi Lovato din "Camp Rock2", cine e iubita lui Justin Bieber, Ashley Tisdale, Dulce Maria sau serialele "Fringe" şi "Smallvile". Noul număr are şi două postere cu Adam Lambert şi Kyle Minogue.

Sărbătoriţii zilei

Astăzi, 28 septembrie, avem zece sărbătoriţi:

Naomi Watts din “Brides of Christ” împlineşte 42 de ani,

Hillary Duff din “Lizzie McGuire - 23 de ani,

Jeanne Garofallo din “The West Wing” şi “24” - 46 de ani,

Susan Walters din “CSI”, “Melrose Place, “Tinar si nelinistit” şi "The Vampire Diaries" - 47 de ani,

Laura Ceron din “ER” - 46 de ani,

Jeffrey Jones din “Deadwood” - 64 de ani,

Mira Sorvino din "Will & Grace" - 43 de ani, 

Kirsten Prout (foto) din "Kyle XY" -  20 de ani, 

Maria Canals-Barrera din "Magicienii din Waverly Place" - 44 de ani, 

Frankie Jonas din "Jonas LA" - 10 ani.

Gossip TV şi Devoratorul de TV le urează "La Mulţi Ani!".

Stirea de la prima ora! Lucero sexy pe coperta revistei Quien


Vedeta din "Soy tu Diena" si "Impreuna pentrru totdeauna" a pozat pentru revista Quien. Lucero a pozat foarte sexy la cei 41 de ani ai ei si este de nerecunoscut. Actrita a marturisit ca este foarte mandra de fizicul ei si ca se simte foarte bine in pielea ei. Lucero a mai martuirist ca este impacata emotional si fizic cu felul in care arata si ca practica yoga. Tot in acest interviu actrita a mai vorbit despre criza matrimoniala prin care a trecut dar si despre cariera ei.

luni, 27 septembrie 2010

Gabriel Soto surprins cu familia

Actorul din "Predestinaţi", Gabriel Soto, Geraldine Bazan şi fiica lor Elissa au fost surprinşi de paparazii iar fotografiile au apărut într-o revistă şi vă oferim şi noi un scan.  

Scenariul pentru Moştenirea vine de la Los Angeles

Povestea pentru serialul “Mostenirea” care debuteaza la ProTV, luni 4 octombrie de la ora 22:15, este scrisa tocmai peste Ocean. Geo Caraman, una din scenaristele productiei se afla in Los Angles, unde timp de 2 ani va urma un master in scenaristica la New York Film Academy. “Chiar daca am inceput colaborarea cu Media Pro din 2006 si am lucrat mai multe proiecte de televiziune, mi-am dorit sa fac acest master ca sa ma perfectionez, dar si sa am o experienta de viata unica. Poti sa fii un scenarist bun daca esti talentat si ai imaginatie. Eu imi doresc sa fiu unul de succes, asa ca adaug pe lista mea, pe langa talent si imaginatie, si baza solida data de cunostintele in domeniu, maturitatea in gandire si puterea de intelegere a celor mai variate sentimente”, povesteste Geo.
Scrisul la distanta a fost primit ca o provocare de cele doua scenariste, Geo Caraman si Andreea Catana. Chair daca daca se afla la mii de kilometrii departare, asta nu le-a impiedicat sa lucreze tot impreuna. “Internetul ne ajuta si singura diferenta este ca nu mai suntem in aceeasi camera, caci in rest petrecem la fel de multe ore venind cu idei pentru noile episoade si lucrand la dialog, facand modificarile cerute uneori”, a mai povestit Geo.
Scenariul pentru serialul ce va fi difuzat de ProTV de luni pana joi de la ora 22:15, va fi cu atat mai interesant cu cat cele doua scenariste care ii dau viata traiesc si ele niste povesti de viata incerdibile. Traseul Andreei Catana in lumea televiziunii a fost mai neobisnuit. A fost remarcata de Ruxandra Ion pe forumul AcasaTV, unde avea un topic de comentarii pentru “Inima de Tigan”.  Apoi a primit sansa de a face parte din echipa care produce cele mai bune seriale de televiziune din Romania,  moment in care s-a mutat din Baia Mare in Bucuresti, iar viata ei s-a schimbat radical.  Anul acesta, Andreea a zis da unei alte provocari, acela de a scrie scenariul serialului “Mostenirea” impreuna cu Geo Caraman.

Narcisa sălbatică pe coperta revistei TV Mania

Noul număr al revistei TV Mania îi are pe coperta pe Alina Puşcaş, Tania Budi, Nicole Duţu, Andrei Aradits şi Gabriel Duţu din "Narcisa sălbatică" şi în interior un amplu material despre telenovela de la Antena 1. Revista conţine un supliment Discovery Channel,iar din acest număr mai puteţi citi info despre Lege şi ordine, ce emisiuni mai încep pe TVR 1, ce fac vedetele din pasiune, un interviu cu Mădălin Ionescu sau amănunte despre serialul "Fringe" care va veni la Pro TV. Nu rataţi nici recomandările şi programele TV, plus multe alte surprize.

Răzvan Fodor din Iubire şi onoare la Dansez pentru tine

„Nu mi-a placut niciodata sa dansez, am dansat doar banalul blues la bairamurile vremii”, declara cu sinceritate Razvan Fodor, actorul din telenovela „Iubire si onoare”, de la Acasa. Cu toate ca discotecile erau pe vremuri un prilej de a vedea fete frumoase mai degraba decat de a dansa, de la jumatatea lunii octombrie, odata cu inceperea noului sezon, Razvan Fodor va fi una dintre vedetele participante la competitia „Dansez pentru tine”.
Daca in viata lui apare teama de ceva, atunci automat va aparea in el si dorinta de a o invinge. Asa a aparut si acceptarea provocarii „Dansez pentru tine” care parea in prima faza imposibila pentru el, omul care nu stie deloc sa danseze: „In viata mi-am dorit tot timpul sa depasesc ceea ce insemna o limita, mi-am dorit intotdeauna sa incerc sa fac lucrurile de care initial mi-a fost teama. Nu imi inchipui un cadru mai bun in care as fi putut sa fac niste picioare pe care eu le cunosteam de „lipite” sa danseze, asa ca atunci cand am primit propunerea, am acceptat pe loc.”, povesteste cu sinceritate Razvan. Desi nu a apucat niciodata sa danseze tango, melodic il prefera in fata celorlalte stiluri de dans, iar din punctul sau de vedere atuul sau in competitia visurilor de la Pro Tv este coregraful. Dupa primele incercari de a invata cativa pasi de dans considera ca se desurca foarte...prost, principala temere a lui Razvan este dupa cum el singur marturiseste „un menisc ciupit si de niste ligamente incrucisate care mi-au dat batai de cap candva”.

Sarbatoritii zilei

Astazi, 27 septembrie, avem sase sarbatoriti:

Adolf Martinez din “Santa Barbara” si “Huff” implineste 62 de ani,

Liz Torres din “Fetele Gilmore” - 63 de ani,

Patrick Muldoom din “
Melrose Place
” - 42 de ani,

Greg Kean din “Dead Like Me” - 48 de ani,

Jeremy Lucas din “Port Charles”, “Prietenie pe muchie de cutit” si “General Hospital” - 30 de ani

Amanda Detmer din “What About Brian” - 39 de ani.

Gossip TV si Devoratorul de TV le ureaza "La Multi Ani!".

Stirea de la prima ora! Edith Gonzalez s-a maritat! Iata prima poza cu ea mireasa

Vedeta din "Inima salbatica", "Dona Barbara" sau "Cameleonii" s-a casatorit! Va oferim si noi primele fotografii cu Edith Gonzalez in rochie de mireasa si vom reveni si cu altele!

duminică, 26 septembrie 2010

Ramona Hanganu canta pe genericul de final al serialului “Mostenirea’ de la ProTV

Ramona Hanganu, protagonista serialului “Mostenirea” care va incepe din 4 octombrie la ProTV,  de luni pana joi de la ora 22:15 interpreteaza melodia de pe genericul de final al productiei. “Pentru tine” a fost compusa de Ionut Radu special pentru serial, versurile piesei spunand de altfel povestea celor doi protagonisti.
             Recent, in studiourile MediaPro din Buftea, au avut loc si filmarile pentru videoclipul serialului “Mostenirea”. Decorul a fost amenajat pe malul lacului, iar cadrele au fost filmate la apusul soarelui, intr-o atmosfera foarte romantica. Protagonistii videoclipului sunt Ramona Hanganu si Costin Sforaru, cei care in serial ii interpreteaza pe Carla si Gabriel, cele doua personaje care incearca sa-si traiasca povestea de dragoste, chiar daca asta pare aproape imposibil. “Secventele pe care le-am filmat pentru acest clip sunt foarte romantice si au o mare incarcatura emotionala. Pentru mine asta inseamna intotdeauna un plus de concentrare, pentru ca incerc ca aceste sentimente sa para cat mai veridice si toata starea care se creaza intre cele doua personaje sa treaca dincolo de micul ecran si sa ajunga la telespectator”, a povestit Costin. Cat despre povestea clipului Ramona Hanganu spune ca este foarte aproape de “jocul indragostitilor”. “Ce se intampla intre mine si Gabriel (personajul lui Costin) in acest videoclip este un fel de joc al doi oameni indragostiti. Cei care au iubit sau iubesc se vor regasi cu siguranta in aceste personaje”, a mai adaugat ea.
             Pentru ca filmarea a avut loc pe malul lacului, tantarii si musculitele le-au cam dat batai de cap celor doi protagonisti. “Exista un cadru in care trebuie sa stau joc, pe iarba. A fost un pic mai complicat pentru ca era plin de furnici care misunau in jurul meu, iar eu trebuia sa cant in continuare. Am incercat  insa sa le ignor si am mers mai departe”, a declarat Ramona Hanganu.

Sarbatoritii zilei

Astazi, 26 septembrie, avem opt sarbatoriti:

Cristian Popa (foto) din "In familie", "Secretul Mariei", "Fetele Marinarului" si "Narcisa salbatica" implineste 31 de ani,

Jim Cavizel din “Patimile lui Isus” - 42 de ani,

Linda Hamilton din “Frumoasa si bestia” si “Terminatorul” - 64 de ani,

Christina Milian din “Get Real” - 29 de ani,

Lysette Anthony din “The Bill” - 47 de ani,

Ashley Leggat din “11 Cameras” - 24 de ani,

Ben Shenkman din “Law&Order” - 42 de ani,

Ty Miller din “Young Riders” si “
Melrose Place
” - 46 de ani.

Gossip TV si Devoratorul de TV le ureaza "La Multi Ani!".

Stirea de la prima ora! Azi Dana Rogoz isi aniverseaza ziua de nastere

Astazi Dana Rogoz isi aniverseaza ziua de nastere. Actrita din "La bloc", "Fete cu lipici", "Ingerasii", "State de Romania" si "Mostenirea" implineste 25 de ani iar Devoratorul de TV si Gossip TV ii ureaza "La Multi Ani!".

sâmbătă, 25 septembrie 2010

Jacqueline Bracamontes s-a uratit!

Vedeta din "Sortilegio" s-a uratit pentru rolul din "Mujerese Asesinas". Jacqueline Bracamontes s-a transformat intr-o asasina urata asa dupa cum vedeti si voi in fotografia alaturata!

Sărbătoriţii zilei

Astăzi, 25 septembrie, avem treisprezece sărbătoriţi:

Heather Locklear (foto) din “TJ Hooker”, “Dynasty”, “Colby”, “Fotomodelele”, “Melrose Place”, “LAX”, “Spin City” împlineşte 49 de ani,
Will Smith din “Printul din Bel Air” împlineşte 42 de ani,  

Michael Douglas din “Strazile din San Francisco” - 66 de ani,

Melisa De Sousa din “The $treets” şi “One to One” - 43 de ani,

Keli Shaye Smith din “General Hospital” - 47 de ani,

Tate Donovan din “Rebel in California” şi “Damages” - 47 de ani,

Beth Toussaint din “Savanah” şi “Tinar si nelinistit” - 48 de ani,
Eduardo Yanez din “Guadalupe”, Marielena” şi "Focul iubirii" - 50 de ani,

Michael Madesn din “Tilt” şi “Big Apple” - 53 de ani,

Clea DuVall din “Heroes”, “CSI”, şi “Carnivale” - 33 de ani,

Mark Hamil din “Star Wars” şi “Metalocalypse” - 59 de ani,

Bridgette Willson din “The Street” - 37 deani,

Jansen Panettiere din “The Xs” - 16 ani.

Gossip TV şi Devoratorul de TV le urează "La Mulţi Ani!". 

Stirea de la prima ora! Pablo Montero se insoara

Cantaretul si actorul mexican este gata de insuratoare. Starul din "Focul iubirii", actorul Pablo Montero a declarat ca se va casatori cu iubita lui Pamela, de la care vrea un copil cat mai repede. Dupa un an de relatie cei doi vor sa si oficieze relatia si sa devina sot si sotie.

vineri, 24 septembrie 2010

JT pleaca din Tanar si nelinistit

Dupa ce 10 ani i-a dat viata lui JT Hellstrom din Genoa City in "Tanar si nelinistit", iata ca acum actorul Thad Luckinbill (foto) vrea sa faca o schimbare. Mai bine zis actorul este gata sa renunte la rolul sau pentru alte oferte. S-ar putea ca acesta sa nu fie singurul care pleaca, caci si sotia sa, actrita Amelia Heinle, care o joaca pe Victoria Newman Abbott este gata sa semneze un nou contract sau sa paraseasca serialul.

Logo pentru Triumfo del Amor

A apărut logo pentru telenovela "Triumfo del Amor" cu William Levy şi Maite Perroni în rolurile principale.

Natalia Oreiro pe coperta revistei Pandora

Vedeta din "Înger sălbatic" şi "Amanda O", actriţa şi cântăreaţa Natalia Oreiro a pozat pentru revista "Pandora".

Cristina Ciobanasu din Iubire si onoare împlineşte azi 14 ani

Cristina Ciobanasu, interpreta lui Noor din telenovela „Iubire si onoare”, difuzata de luni pana joi de la 20:30 Acasă implineste azi 14 ani. Cristina a mai jucat în "Îngeraşii" şi "Aniela". Gossip TV şi Devoratorul de TV ii urează "La Mulţi Ani!

Thalia va scrie două cărţi

Între studioul de înregistrări şi platourile de filmări diva vrea să lanseze două cărţi. Thalia, pe care o veţi revedea în curând în "Rosalinda" vrea să lanseze pe piaţă două cărţi. Una dintre acestea va fi despre ea şi cum a reuşit în viaţă, iar cealaltă va fi dedicată copiilor şi spune că a fost inspirată de fiica ei.  

Demi Lovato din nou îndrăgostită?

Vedeta din "Camp Rock" şi "Sonny şi steluţa ei norocoasă" este din nou îndrăgostită. S-ar părea că Demi Lovato l-ar fi uitat pe Joe Jonas şi s-ar fi îndrăgostit de fratele lui Kim Kardashian, Rob Kardashian. Vom reveni cu amănunte!

Noutăţi din soap-opera

 Au apărut noi numere ale rvistelor cu noutăţi despre serialele soap-opera!

Sărbătoriţii zilei

Astăzi, 24 septembrie, avem şase sărbătoriţi:

Megan Ward din “Pe cont propriu” şi “ Melrose Place” împlineşte 41 de ani,

Stacy Galina din “Providence” - 44 de ani,

Kevin Sorbo (foto) din “Hercule”, Andromeda” şi “Rebel in California” - 52 de ani,

 Nia Vardalos din “Viata mea greceasca” - 48 de ani

Gordon Clapp din “NYPD Blue” şi “CSI” - 62 de ani,

Kyle Sullivan din “Razboiul de acasa” - 22 ani.

Gossip TV şi Devoratorul de TV le urează "La Mulţi Ani!" 

Ştirea de la prima ora! Maite Perroni nu are iubit nou

Vedeta din "Rebelde", "Iubire cu chip rebel" şi "Mi Pecado" se află din nou în centrul atenţiei. De curând au apărut informaţii cu Maite Perroni s-a îndrăgostit pe platourile de filmare ale telenovelei "El Triumfo de Amor" nu de William Levy, aşa cum se zvonea, ci de actorul şi cântăreţul Mane de la Perra (foto) de 28 de ani.