duminică, 31 octombrie 2010

E oficial! Anahi revine in Romania

Anahi, fosta membra a grupului RBD, va reveni in Romania pe data de 14 Decembrie 2010, pentru a
sustine un nou concert. Acesta face parte din Turneul ANAHI – (MDWT)2, continuare a turneului pe
care Anahi l-a inceput in Noiembrie 2009.

ANAHI – (MDWT)2 va debuta pe 11 Decembrie 2010 la Madrid, unde artista se prezinta pentru prima
data live in calitate de solista in fata publicului spaniol. Turneul va continua cu concertul sustinut la
Bucuresti pe 14 Decembrie, la Romexpo, Pavilionul 18. Pentru prima data un membru al grupului RBD
viziteaza Polonia pe 17 Decembrie si Croatia pe 19 Decembrie.
In Europa, turneul este prezentat de LITE BOX. Organizatorul promite un show magic cu multe
elemente care vor surprinde cu siguranta fanii artistei mexicane. Pe langa piesele deja celebre de pe
albumul „Mi Delirio”, Anahi va prezenta in premiera noi piese, printre care ultimul single „Alergico”
dar si piesa compusa special pentru promovarea cartii „O’Aleph” scrisa de celebrul scriitor Paulo
Coelho, printre altele.
La Bucuresti artista va petrece 3 zile si promite multe surprize fanilor romani.
Concertul de la Bucuresti, va avea loc pe 14 Decembrie 2010, de la ora 19:00 la Romexpo, in
Pavilionul 18 .
Biletele vor disponibile in exclusivitate pe site-ul artistei http://www.anahimagic.eu/ intre 31 Octombrie si 8
Noiembrie. Incepand cu aceasta data biletele, ce au un pret cuprins intre 50 si 200 lei, vor fi
disponibile pe ticketpoint.ro, myticket.ro si in reteau magazinelor Diverta .

Acasa cauta noi talente


Vrei sa joci intr-o productie de succes alaturi de actorii tai preferati? Adela Popescu, Diana Dumitrescu, Andreea Patrascu, Costin Sforaru, Madalina Draghici, Radu Valcan, Raluca Tataru, Doinita Oancea au reusit! Acum e randul tau!
Daca ai intre 4 si 21 ani, ai voce si talent actoricesc, MediaPro Pictures te asteapta sa te inscrii la casting in perioada 1-30 noiembrie 2010 pentru un rol intr-unul din proiectele viitoare.
Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe www.acasatv.ro si sa completezi formularul de inscriere. Iar la casting, copiii pana in 14 ani trebuie sa vina pregatiti sa impresioneze cu un cantec si o poezie, iar tinerii cu varste cuprinse intre 14 si 17 ani trebuie sa pregateasca un cantec si un monolog/o povestire.

Cum a inceput totul pentru vedetele din productiile MediaPro Pictures? Cu mari emotii si ambitie nemasurata sa isi demonstreze talentul. Iar satisfactia a fost foarte mare. Madalina Draghici s-a inscris la casting la indemnul mamei ei: “Dupa probele sustinute la casting, cand am fost anuntata ca eu am luat rolul din “Iubire si onoare” mi s-au taiat picioarele, am simtit ca lesin, mi se parea prea frumos sa fie adevarat”.
In 2004, Adela Popescu avea 18 ani si a crezut ca este o gluma cand i s-a zis ca este foarte potrivita pentru un rol in prima telenovela romaneasca, “Numai iubirea”: “Am dat probe o zi intreaga. Şi când am primit telefonul că am reuşit... eram acasă la Şuşani. Toată lumea spunea „prima telenovelă românească". Nici nu ştiam ce poate să însemne asta. Daca arunc o privire in spate, acum 6 ani, totul mi se pare aievea. Viata intreaga mi s-a schimbat, iar eu sunt ceea ce sunt acum datorita proiectelor, colegilor, nenumaratelor ore de filmare, lectiilor pe care le-am primit de la cei din jurul meu.”
Dintre lucrurile care se stiu mai putin despre Diana Dumitrescu este ca vedeta intentiona in adolescenta sa urmeze Facultatea de Limbi Straine. Acolo a picat a sasea sub linie iar la Teatru a intrat cu brio desi nici nu se gandea vreodata ca ar putea sa aleaga acest drum. Iar dupa ce a luat castingul si a jucat in “Pacatele Evei”, Diana a descoperit dragostea pentru actorie, iar succesul ei a crescut de la proiect la proiect.
 Cînd a venit la casting pentru telenovela ”Inimă de ţigan”, Doiniţa Oancea lucra o firmă de construcţii. După 5 probe, vedeta a luat rolul Minodora şi le-a spus colegilor de la firma de construcţii că alege proiectul ”Inimă de ţigan” şi, implicit, actoria.” Chiar în ziua în care am semnat contractul cu MediaPro Pictures, am primit vestea si că Central European University îmi dădea o bursă pentru master... I-am zis atunci mamei ca am doua vesti: una bună şi una proastă. Cea proastă: am primit bursă pentru master şi nu mă duc. Şi a doua: mi-am dat demisia de la serviciu ca să încep filmările. Mama a rămas mută”.
Tu poti fi urmatorul care isi scrie istoria odata cu noile proiecte MediaPro Pictures participand la casting. Inscrie-te pe www.acasatv.ro si din 1 noiembrie visul tau poate deveni realitate!

Sarbatoritii zilei

Astazi, 31 octombrie, avem sase sarbatoriti:

Deidre Hall din "Zile din viata noastra" implineste 63 de ani,

Samnaire Amstrong din "Dirty Sexy Money" - 30 de ani,

Rafael Novoa (foto) - "Impreuna pentru totdeauna" - 39 de ani,

Kim Rossi Stewart din "Fantaghiro" - 41 de ani,

Ken Whal din "Whiseguy" - 56 de ani,

Justin Catwib din "Lost" si "Ierburi" - 28 de ani.

Gossip TV si Devoratorul de Tv le ureaza "La Multi Ani!".

Stirea de la prima ora! Silvia Navarro nu are iubit

Vedeta din "Impreuna pentru totdeauna" a declarat ca e singura. Silvia Navarro a marturisit ca nu are nicio relatie cu Jose Ron, despre care s-a zvonit ca ar avea o aventura. Mai mult, actrita a marturisit ca sunt doar prieteni si atat.

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Sabine Moussier are o nou oferta

Interpreta Justinei din "Mi Pecado", actrita Sabine Moussier ar putea juca intr-o noua telenovela produsa de Mapat. Aceasta se va numi "Ni Contigo, Ni Sin Tí" si in ea va mai juca si actorul Eduardo Santamarina, iar producator va fi Luz María Aguilar.

Anahi revine pe 14 decembrie in Bucuresti

In aceasta dimineata, Guillermo Rosas, managerul cantaretei a postat pe contul sau de twitter datele concertelor pe care Anahi urmeaza sa le tina in Europa. Asadar o vom revedea pe Anahi concertand in Romania anul acesta un decembrie pe data de 14 decembrie. Concertul face parte din 'Mi Delirio World Tour Relaoded 2010', fiind continuarea a 'Mi Delirio World Tour' raalizat la inceputul acestui an, din care a facut parte si concertul din martie.
Mai multe date despre concert, cum ar fi locatie, ora si punerea biletelor in vanzare inca nu au sunt facute publice de catre organizatori.
 Anahi va mai concerta in decembrie pe 11 in Madrid, pe 17 in Polonia si pe 19 in Croatia.

Sursa: Anahi Rocks Rumania

Sarbatoritii zilei

Astazi, 30 octombrie, avem opt sarbatoriti:

Nia Long din “Everwood” si “Third Watch” implineste 40 de ani,

Henry Winkler din “Out of Practice” - 65 de ani,

Kevin Pollak din “Viata cu Bonnie” - 53 de ani,

Harry Hamlin (foto) din “Veronica Mars” si “Moovie Star” - 59 de ani,

Jack Plotnick din “Ellen” si “Ugly Betty” - 42 de ani,

Daniel Sing din “Xena” - 36 de ani,

Michael Beach din “Stargate SG1” - 47 de ani,

Christopher McDaniel din “Days of your Lives” si “Navy NCIS” - 30 de ani.

Gossip TV si Devoratorul de TV le ureaza "La Multi Ani!".

Stirea de la prima ora! Helena Rojo in Triunfo del amor

Celebra actrita din "Iubire cu chip rebel" a fost invitata sa apara in telenovela "Triunfo del amor". Actrita Helena Rojo va interpreta un personaj care in varianta din 1998 a telenovelei ("El privilegio de amar") a fost jucat de Victoria Ruffo, care acum are un rol important in aceasta telenovela. Cele doua actrite s-au intalnit pe platourile de filmare si s-au felicitat, imbratisat si fotografiat.

vineri, 29 octombrie 2010

Sezonul 3 din True Blood vine din 19 noiembrie la HBO

HBO prezintă în premieră cel de-al treilea sezon din serialul original HBO, True Blood, serialul de succes creat de Alan Ball, cu Anna Paquin, Stephen Moyer şi Alexander Skarsgård  în rolurile principale. 
În timp ce orăşelul Bon Temps abia îşi revine după teroarea Meneadelor, Sookie Stackhouse începe să-l caute disperată pe Bill Compton. Între timp, semenii ei au parte de alte ameninţări ce fac, prin comparaţie, ca probleme lor anterioarele să pălească. Cele 12 episoade din cel de-al treilea sezon True Blood vor fi difuzate  din 19 noiembrie, de la ora 23:00, numai la HBO. Păstrând în compoziţie un amestec perfect de romantism, suspans, mister şi umor, acţiunea serialului are loc în viitorul apropiat, când prin descoperirea unui sânge sintetic produs în masă, vampiri pot ieşi la vedere, având o altă variantă de hrană. Serialul are în centru povestea de dragoste dintre chelneriţa telepatică Sookie Stackhouse (Anna Paquin) şi iubitul ei, vampirul de 173 de ani Bill Compton (Stephen Moyer), care a dispărut la finele sezonului doi şi care e căutat cu disperare. Alan Ball (creatorul serialului HBO premiat cu EMMY, Six Feet Under) a creat şi produs serialul ce are la bază seria de romane de mare suces Sookie Stackhouse, scrise de Charlaine Harris.

Actorii cu care vă veţi reîntâlni şi în cel de-al 3-lea sezon True Blood sunt : Ryan Kwanten în rolul Jason Stackhouse, fratele lui Sookie care dă mereu de belele; Rutina Wesley în rolul Tarei Thornton, prietena aflată în doliu; Sam Trammell în rolul Sam Merlotte, şeful lui Sookie care-şi poate schimba înfăţişarea; Nelsan Ellis în rolul Lafayette Reynolds, vărul cel cu limbă ascuţită al Tarei; Chris Bauer în rolul de-acum sobrului detectiv Andy Bellefleur; Carrie Preston în rolul colegei chelneriţe Arlene Fowler; Todd Lowe în rolul Terry Bellefleur; Jim Parrack în rolul Hoyt Fortenberry; Deborah Ann Woll în rolul adolescentei vampir Jessica Hamby; William Sanderson în rolul şerifului Bud Dearborne; Mariana Klaveno în rolul Lorenei Krasiki; şi Kristin Bauer van Straten în rolul ajutorului lui Eric, Pam.

Noutăţile în materie de actori ale sezonului 3 sunt : Denis O’Hare în rolul Russell Edgington, regele vampir din Mississippi; Joe Manganiello în rolul Alcide, un vârcolac de treabă care trebuie s-o ajute pe Sookie; Brit Morgan în rolul Debbie Pelt, fosta iubită vârcolac a lui Alcide; Theo Alexander în rolul partenerului regal al lui Russell Edgington, Talbot; Grant Bowler în rolul vârcolacului Coot; Lauren Bowles în rolul Holly, noua chelneriţă de la Merlotte’s; Marshall Allman în rolul fratelui lui Sam, Tommy Mickens; J. Smith Cameron în rolul mamei lui Sam, Melinda Mickens; Cooper Huckabee în rolul tatălui lui Sam, Joe Lee Mickens; Alfre Woodard în rolul mamei lui Lafayette, Ruby Jean Reynolds; James Frain în rolul Franklin Mott, un vampir cu intenţii ascunse; Kevin Alejandro în rolul Jesus Velasquez, un asistent medical care se ataşează de Lafayette; şi Lindsay Pulsipher în rolul Crystal Norris, o fată misterioasă din alt oraş care se ataşează de Jason. De asemenea, în acest sezon revine Evan Rachel Wood în rolul Sophie-Anne, regina vampir din Louisiana.

HBO România va difuza noul serial True Blood din 19 noiembrie, în premieră şi în exclusivitate. Acesta va putea fi urmărit în fiecare vineri, începând cu ora 23:00.

Iubire şi onoare a fost joi seară lider de audienţă

Telenovela Iubire si onoare” a fost lider de audienta ACASA joi, 28 octombrie, in randul femeilor cu varste cuprinse intre 15 si 49 de ani din mediul urban. In episodul difuzat aseara in intervalul orar 20.30 – 21.37, familia araba din Emiratul Beled el Noor si-a lansat firma de diamante pe piata din Romania printr-un eveniment spectaculos, plin de stralucire si eleganta, dar si invitati celebri: Monica Pop, Tora Vasilescu, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Gina Pistol, Cristina Cepraga, Liviu Varciu, Cabral si Mircea Solcanu. ACASA s-a clasat pe primul loc in topul audientelor si a inregistrat pe intervalul orar al telenovelei o medie de 5.9 puncte de rating si o cota de piata 16.0%. Varful de audienta pe care ”Iubire si onoare” l-a inregistrat ACASA la ora 21.27, a fost de 8.5 puncte de rating si o cota de piata de 22.4% si le-a avut in centrul actiunii pe Carmen (Adela Popescu) si Coco (Andreea Patrascu) intr-o discutie aprinsa despre pretioasele diamante.
In episodul de luni, 1 noiembrie, de la 20.30, in telenovela „Iubire si onoare”, ACASA, telespectatorii vor afla ce hotarasc Ilinca (Madalina Draghici) si Amir  (Radu Valcan) in privinta relatiei lor si o vor vedea pe Cici (Adina Galupa) pregatindu-i o cina romantica barbatului de care este indragostita, Serghei (Emil Mandanac).

Dulce Maria pe coperta InStyle Mexic

Fosta vedetă RBD şi "Rebelde", fermecătoarea Dulce Maria a pozat pentru revista InStyle Mexic Belleza.

Radu Vâlcan şi Augustin Viziru pe coperta noului TVSatelit

Noul număr al revistei TV Satelit îi are pe copertă pe Radu Vâlcan şi Augustin Viziru din "Iubire şi onoare". Din acest număr mai puteeţi afla noutăţi despre Moştenirea, Vladimir Draghia din "Narcisa sălbatică", Mondenii, Maite Perroni şi Eugenio Siller, Chris O'Donnell din "NCIS: Los Angeles", "Gilmore Girls", un interviu exclusiv cu Jada Pinkett Smith şi multe alte surprize.

Sărbătoriţii zilei


Astazi, 29 octombrie, avem doisprezece sărbătoriţi:

Ben Foster din “Sub pamant SRL” - 30 de ani,

Andrew Lee Potss din “Ideal” şi "Primeval" - 31 de ani,

Brendan Fehr din “Roswell” şi “CSI: Miami” - 33 de ani,

Julio Camejo (foto) din “Heridas de amor”, “Rebelde”, Destilando amor” şi “Contra viento y marea” - 33 de ani,


Gabrielle Union din “Al 7 lea cer” - 38 de ani,

Florencia Raggi din “Milady” - 38 de ani,

Tracee Ellis Ross din “Grielfiriend” - 38 de ani,

Grayson McCouch din “Legacy”, “As the World Turns” şi “All Souls” - 42 de ani,
Finola Gughes din “General Hospital”, “Farmece” şi “All My Children” - 51 de ani,
Kate Jackson din “Babby Boom” şi “Ingerii lui Charlie”  - 62 de ani,
Rufus Sewell din “John Adams” - 43 de ani.
Joely Fisher din “Neveste disperate”, “Til Death”, “Grosse Pointe” şi “Normal, Ohio” - 43 de ani.

Gossip TV şi Devoratorul de TV le urează "La Mulţi Ani!".

Ştirea de la prima oră! Scarlet Ortiz va juca într-o nouă telenovelă

Vedeta din "Mi vida eres tu" şi "Marylin" a primit un nou rol. Actriţa va interpreta un rol important într-un remake după "Rafaela" ce va fi produsă de cea care a realizat şi "Mar de amor", Nathalie Lartlleux.   

joi, 28 octombrie 2010

“Studio 60” va debuta la Pro Cinema


Din 11 noiembrie, de luni pina vineri, de la ora 19:00, telespectatorii Pro Cinema sint invitati in culisele unuia dintre cele mai spectaculoase show-uri de comedie. Cum se fabrica un program de divertisment, cite lacrimi si ce “drame” se ascund in spatele unui asemenea show, telespectatorii Pro Cinema vor afla patrunzind in “Studio 60 “, serialul creat de Aaron Sorkin, de sase ori cistigator al premiului Emmy (pentru serialul “Viata la Casa Alba”) si de trei ori nominalizat la Globul de Aur.
            Aaron Sorkin semneaza si scenariul si regia acestui serial care patrunde in culisele realizarii unui show live de comedie (similar lui “Saturday Night Live”) pentru postul de televiziune NBS. Scenaristul si producatorul executiv al show-ului este Matt Albie, interpretat de Matthew Perry, iar regizoul este Danny Tripp, al carui rol este interpretat de Bradley Whitford. Adusi sa produca acest show de catre noul presedinte al televiziunii, Jordan McDeere (Amanda Peet), Matt si Danny incearca totodata sa salveze emisiunea, aducindu-i un suflu nou. Se pare insa ca toata lumea implicata in realizarea acestei productii are o problema, inclusiv Danny Tripp, care tocmai a avut o cadere nervoasa in timpul transmisiunii in direct.
            Matthew Perry a refuzat initial rolul lui Matt Albie, dar Aaron Sorkin nu a putut accepta un refuz si a facut tot ce i-a stat in puteri pentru al convinge pe acesta, lucru care s-a si intimplat. 
            Sarah Paulson, John Goodman si Sting se numara printre vedetele invitate sa apara in acest serial.

Avocaţi în Los Angeles vine la AXN

AXN va difuza din luna noiembrie o dramă cu accente comice despre doi avocaţi din Las Vegas care fac totul pentru clienţii lor în timp ce încearcă să-şi păstreze viaţa personală în ordine.
Serialul The Defenders/ Avocaţi în Las Vegas a avut premiera în Statele Unite pe 22 septembrie 2010 şi, după doar câteva episoade, deja se bucură de succes şi de aprecierea atât a publicului cât şi a criticilor.
Rolurile celor două personaje principale sunt inspirate din viaţa personală şi profesională a doi avocaţi care lucrează în Las Vegas. Cei doi şefi ai firmei de avocatură Morelli & Kaczmarek sunt Nick Morelli, un avocat serios şi dedicat care-şi apără clienţii cât poate el de bine, indiferent de cât de mic sau de important este cazul, şi Pete Kaczmarek, a cărui pasiune pentru Drept este egalată doar de cea pentru bolizi, femei frumoase şi haine scumpe. Alături de ei lucrează tânăra lor asistentă Zoey şi noua lor asociată, Lisa Tyler, o avocată tânără şi entuziastă care vrea să uite de trecutul de dansatoare exotică. Indiferent despre ce acuzaţii este vorba, Nick şi Pete vor să dovedească faptul că, atunci când miza este mare, clienţii lor merită să fie apăraţi.
Cele două roluri principale sunt interpretate de cunoscuţii actori Jim Belushi şi Jerry O’Connell. Belushi a jucat şi a produs According to Jim, timp de 8 sezoane. Pe marele ecran, Belushi a apărut printre altele în Underdog, Salvador, Homer and Eddie, Joe Somebody, K-9, Red Heat, Curly Sue, Taking Care of Business, Once Upon a Crime, Mr. Destiny, The Man with One Red Shoe sau Jumpin' Jack Flash.
Având la activ o carieră impresionantă în film şi televiziune, Jerry O'Connell este unul dintre cele mai apreciate şi cunoscute talente de la Hollywood. A jucat în Obsessed, Scream 2, Mission to Mars, Jerry Maguire, Kangaroo Jack, Tomcats şi Stand By Me, iar pe micul ecran, a apărut în Sliders, The '60s şi în filmele de televiziune Nora Roberts' Midnight Bayou şi What The Deaf Man Heard.
Producătorii executivi sunt Carol Mendelsohn, Kevin Kennedy, Niels Mueller, Joe Gantz, Harry Gantz, Greg Walker, iar serialul este produs de CBS Television Studios.
Acest serial interesant şi captivant va fi difuzat în premieră şi în exclusivitate la AXN, din 9 noiembrie, în fiecare marţi, de la ora 22:00.

Kellan Lutz in revista Men's Health

Actorul Kellan Lutz din "90210" şi "Twilight" a pozat sexy pe coperta revistei "Men's Healt".

Părinţii lui Miley Cyrus divorţează

Vedetele din "Hannah Montana" trec prin momente dificile. Miley Cyrus şi fraţii ei s-au văzut puşi în faţa faptului împlinit. Billy Ray şi Tish Cyrus s-au hotărât să se despartă după 17 ani de mariaj din cauza problemelor apărute de-a lungul anilor care nu se mai pot rezolva.  

Liviu Varciu e Dr. Love la Happy Hour

”Bai oameni buni, gata cu joaca”, anunta Liviu Varciu. ”Cica m-au numit oficial profesor”. Si nu orice fel de profesor, ci unul maestru in arta cuceririi: de vinerea aceasta, Liviu Varciu face show la Pro Tv pentru ca ”Happy Hour” il face Dr. Love! Un profesor abil care ii va invata pe trei tineri norocosi cum sa fie cuceritori, cum sa le zapaceasca pe domnisoare si sa le prinda in mrejele lor. Ce mai, le va arata baietilor secretul pentru a atrage cat mai multe doamne, domnisoare sau dudui.
”Nu stiu cine i-a spus lui Maruta ca eu m-as pricepe. Dar acum na!, ce pot face decat sa-mi iau rolul in serios. Ca la o adica nu-s singurul medic care habar nu are, dar ii face bine pe altii. Eu, Liviu Varciu, bai oameni buni, se presupune ca stiu sa-i invat pe altii cum sa fie cuceritori. Al naibii sa-mi fie capul daca va mint. Nu conteaza ca viata mea nu prea demonstreaza mult succes IN LOVE, eu sunt DR. LOVE. Ca daca nu stii, esti cel mai bun sa-i inveti pe altii”, spune actorul din serialul ”Mostenirea” de la Pro Tv. ”Inainte sa vi-i prezint pe cei trei muschetari si cu Varciu zece care-i si intrece, va spun doar ca tot ceea ce veti vedea e cat se poate de real”, anunta Varciu. ”Deci, eu, profesorul, domnul profesor, doctorul in dragoste, DR. LOVE insusi ii chem in scena pe cei trei barbati care au speriat vestul, estul, Buftea si niste cartiere din Bucurestii Noi. Urati-ne succes!”, incheie incerzator Dr. Love de ”Happy Hour”.   

Despărţire în Gossip Girl

Povestea de dragoste dintre Penn Badgley (Dan) şi Blake Lively (Serena) din "Gossip Girl". Cei doi actori au confirmat că nu mai formează un cuplu de peste o lună dar că au rămas prieteni.

Laura Cosoi va purta un colier cu 267 de diamante de la Rafael & Sons la Halloween Charity Ball

Prestigioasa casa de diamante Rafael& Sons prezenta pe piata internationala din 1970, doneaza pentru cea de-a 6-a editie a Balului de Caritate de Halloween, organizat de catre Asociatia Ovidiu Rom, un colier de diamante impresionant, in valoare de 24 000 de Euro.
Colierul din aur alb de 18 carate este decorat cu 267 de diamante totalizand impreuna 4.2 carate.
Distinsa bijuterie va fi purtata in timpul evenimentului de catre prezentatoarea balului, Laura Cosoi ("La Bloc", "Aniela"), si va fi oferita persoanei care prin donatia facuta, va sprijini cel mai mare numar de copii provenind din familii defavorizate, sa mearga la gradinita. “Sunt onorata sa port o astfel de bijuterie, mai ales cu un scop atat de nobil.”, marturiseste vedeta Pro TV.
Noam Lenzini, Managing Director Rafael and Sons declara: “In Israel, tara mea originara, implicarea sociala face parte din educatia fiecaruia. Noi nu importam doar diamante si bijuterii, ci si cultura noastra de business, educatia, stilul de viata, principiile, iar unul dintre cele mai importante este raspunderea fiecaruia fata de societatea in care activam si probemele cu care aceasta se confrunta.”
Invitatul de onoare al balului din 30 octombrie este actorul Nicolas Cage, detinatorul unui premiu Oscar.
Halloween Charity Ball este un eveniment de strangere de fonduri pentru programele desfasurate de Asociatia Ovidiu Rom. Sumele stranse din donatii vor fi folosite pentru a sustine programul “Fiecare Copil in Gradinita”, prin care Ovidiu Rom trimite la gradinita 1200 de copii din 20 comunitati.

Iubire şi onoare are parte de invitaţi speciali

Familia araba din Emiratul Beled el Noor isi lanseaza firma de diamante pe piata din Romania printr-un eveniment ce abunda in eleganta, fast si stralucire si bineinteles, invitati celebri, in episodul de joi, 28 octombrie, al telenovelei “Iubire si onoare”, ce se difuzeaza de la 20.30, numai ACASA.
Lansarea firmei de diamante, afacerea din Romania a emirului Hussein (Costel Constantin) de care se ocupa fiul acestuia, Amir (Radu Valcan), este marcata printr-un cocktail pe masura pretioaselor diamante, intr-o locatie de lux, cu fotografi, reporteri si invitati de seama: seici si vedete una si una care isi joaca propriul rol in telenovela “Iubire si onoare”: Monica Pop, Tora Vasilescu, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Gina Pistol, Cristina Cepraga, Liviu Varciu, Cabral sau Mircea Solcanu.
Dana Rogoz a trait o experienta inedita interpretandu-se pe ea insasi in telenovela “Iubire si onoare”:  “E destul de greu sa joci cu numele tau adevarat, adica sa te joci pe tine. Cand esti sub masca unui personaj, ai libertatea sa faci orice, dar cand trebuie sa fii tu, automat esti mai limitat in optiuni. Am lucrat cu Iura Luncasu la cadru si trebuia sa intru in secventa insotita de Cabral. Indicatiile regizorale au sunat cam asa: “Mai, trebuie sa fiti voi, cum sunteti voi cand mergeti la tot felul de evenimente mondene, cum esti tu Cabral, cum esti tu Dana..." si aici a simtit nevoia sa faca o mica completare: Ma rog, nu chiar tu, adica sa nu te lovesti de cine stie ce, sa nu te impiedici, sa nu dai cu capul in nu stiu ce..", caci e cunoscut pe platou faptul ca sunt predispusa la tot felul de accidente la cadru, care de cele mai multe ori, nu se nasc din vina mea. Am bufnit toti in ras! La aceasta filmare chiar nu am avut parte de nicio neplacere, ba dimpotriva, m-am simtit excelent. A fost o bucurie sa-mi revad prieteni vechi de platou; am avut secvente inclusiv cu Adela Popescu, alaturi de care nu am mai jucat de fooooarte multa vreme”, povesteste amuzata Dana Rogoz.
Monica Pop, o prietena apropiata actorilor din Buftea, a acceptat cu mare placere propunerea de a juca in “Iubire si onoare”: “Iubesc foarte mult lumea artistica, am multi prieteni din mijlocul ei si am descoperit o viata cu totul particulara atunci cand am cunoscut acesti oameni. Am fost foarte onorata de invitatia de a juca in telenovela mai ales ca am fost de mai multe ori prezenta la filmari alaturi de prietenii mei si sunt fascinata de munca lor. E al doilea mic rol pe care il joc in productiile de la ACASA. M-am simtit foarte bine in mijlocul lor si am senzatia ca ii cunosc dintoteauna. Toti sunt oameni deosebiti, buni si frumosi din toate punctele de vedere”, spune Monica Pop, directorul spitalului clinic de Urgente Oftalmologice din Bucuresti.
 “Evenimentul de lansare organizat pentru "diamantul luminii" a fost unul foarte important pentru Ilinca din doua considerente: reprezenta un punct important in cariera ei de PR si doi, "clientul" pentru care a lucrat cu atata sarg era insusi barbatul iubit :). La filmari a fost foarte frumos, dar trebuie sa recunosc ca personal mi s-a parut cea mai obositoare zi de filmare. Am inteles inca o data ca la astfel de filmari cu atat de multi actori, disciplina este sfanta”, povesteste Madalina Draghici.
Adela Popescu, interpreta lui Carmen, directoarea firmei de diamante, marturiseste: “A fost o zi de filmare foarte frumoasa iar Carmen s-a dat in stamba facand toate prostiille din lume, a dat dovada de tot parvenitismul posibil intr-un context cu foarte multa clasa. Am avut o rochie superba, dar cea mai amuzanta a fost coafura, sub forma unui cuib de cuci. Lui Carmen i s-a potrivit perfect, mie s-a parut caraghioasa, dar am un personaj care poate orice”.
Ioana Ginghina a fost impresionata de atmosfera din timpul cocktailului, desi pentru personajul ei, Fatima, lucrurile nu au fost atat de placute:  “Lansarea firmei de diamante a fost extrem de frumoasa si cu mult fast, de la locatie pana la tinutele invitatilor. Chiar aveai impresia ca eşti la un mare eveniment monden. Insa noi, sotiile lui Aziz am avut parte si de surprize neplacute, care ne-au făcut sa plecam repede de la eveniment”, spune Ioana.
Telespectatorii ACASA vor avea parte de o seara speciala care se desfasoara in jurul stralucitoarelor diamante, in episodul de joi, 28 octombrie, de la 20.30, al telenovelei “Iubire si onoare” iar de la 22.30, la “Povestiri de noapte”, un material inedit de making of.

Sarbatoritii zilei

Astazi, 28 octombrie, avem noua sarbatoriti:

Lauren Holly din “Secrete de familie” si “Chicago Hope” implineste 47 de ani,

Lauren Woodland (foto) din “Tinar si nelinistit”, “Port Charls”, “Sunset Beach” si “Alen Nation” - 33 de ani,

Dayanara Torres din “Tinar si nelinistit” - 36 de ani,

Cosmin Sofron din “Lumini si umbre” ai “Lacrimi de iubire” - 41 de ani,

Jami Gertz din “ER” si  “Ally McBeal” - 45 de ani,

Daphne Zuniga din “
Melrose Place
” - 48 de ani,

Annie Potts din “Huff” si “Joan din Arcadia” - 58 de ani,

Chris Bauer din “Tilt” si “Smith” - 44 de ani,

Dennis Frantz din “NYPD Blue” - 66 de ani.

Gossip TV si Devoratorul TV le ureaza "La Multi Ani!".

Stirea de la prima ora!William Levy se dezbraca pentru fane

Cel mai sexy actor de telenovele a hotarat sa se dezbrace din nou pentru fanele sale. William Levy din "Sortilegio" a pozat din nou in ipostaze destul de sexy pentru un calendar pentru 2011. Acesta a realizat o sedinta foto speciala la Miami, unde cateva ore bune a pozat in ipostaze extrem de sexy.

miercuri, 27 octombrie 2010

Anatomia lui Grey revine la TVR 1

Din 15 noiembrie, TVR 1 difuzează, în premieră pentru România, o nouă serie din Anatomia lui Grey, serialul de succes produs de Studiourile ABC. Cele douăzeci şi trei de noi episoade vor putea fi urmărite la TVR 1 în fiecare zi de luni, de la ora 22.00.

Serialul Anatomia lui Grey este câştigătorul a nu mai puţin de 37 de premii internaţionale, dintre care două Globuri de Aur: în 2006, Sandra Oh (interpreta Cristinei Yang) - cea mai bună actriţă în rol secundar într-un serial de televiziune, iar în 2007 - pentru cel mai bun serial de televiziune. Actorii din rolurile principale, dar şi serialul în sine au mai obţinut alte 95 de nominalizări (Emmy, Globul de Aur) de la momentul când serialul american a început să ruleze pe micile ecrane (anul 2005). În prezent, pagina de fani a serialului Anatomia lui Grey de pe Facebook a ajuns la impresionantul număr 10.000.000 de fani.

Despre serialul Anatomia lui Grey

Doctorii de la Spitalul Seattle Grace au de-a face cu viaţa şi moartea în fiecare zi, motiv pentru care îşi regăsesc sprijinul în prietenia care îi leagă, iar uneori merg cu poveştile chiar mai departe decât ceea ce înseamnă doar prietenia. Împreună, ei descoperă că nici medicina, nici relaţiile care îi leagă nu pot fi tranşate în alb şi negru. Viaţa reală se vede, se trăieşte doar în nuanţe de gri.

Din distribuţia serialului Anatomia lui Grey fac parte: Ellen Pompeo (alias Meredith Grey), Patrick Dempsey (în rolul lui Derek Shepherd), Sandra Oh (care o interpretează pe Cristina Yang), Katherine Heigl (în rolul lui Isobel "Izzie" Stevens), Justin Chambers, interpretul lui Alex Karev, Chandra Wilson (alias Miranda Bailey), James Pickens Jr. (în rolul lui Richard Webber), Sara Ramirez (joacă rolul lui Callie Torres), Eric Dane (în rolul lui Mark Sloan), Chyler Leigh (o interpretează Lexie Grey) şi Kevin McKidd (pentru rolul Owen Hunt).
 Serialul Anatomia lui Grey a fost creat şi produs de Shonda Rhimes ("Introducing Dorothy Dandridge"), producători executivi ai serialului fiind Betsy Beers ("Casanova"), Mark Gordon ("Saving Private Ryan"), Krista Vernoff ("Law & Order"), Rob Corn ("Chicago Hope"), Mark Wilding ("Jake: 2.0") şi Allan Heinberg ("The O.C. ").
 Anatomia lui Grey la TVR 1: TVR 1 este postul care a mai difuzat şi primele cinci serii ale producţiei Anatomia lui Grey începând cu ianuarie 2007. TVR 1 a transmis primele două serii din Anatomia lui Grey (cuprinzând 36 de episoade în total) din ianuarie până în septembrie 2007. Cele 25 de episoade ale seriei trei s-au difuzat la TVR 1 din ianuarie până în august 2008. Sezonul patru al serialului (17 episoade) a putut fi urmărit la TVR 1 în perioada octombrie 2008 – februarie 2009. Cea de-a cincea serie (23 de episoade) a fost vizionată la TVR 1 din septembrie 2009 până în februarie 2010.

Sarbatoritii zilei

Astazi, 27 octombrie, avem patru sarbatoriti.

Kelly Osbourne (foto) din “Familia Osbourne” implineste 26 de ani,

Litzy din “Carita de angel” - 28 de ani,

Ted Wass din “Bloosom” - 58 de ani,

John Cleese din “Will&Grace” - 71 de ani.

Gossip TV si Devoratorul dce TV le ureaza "La Multi Ani!".

Stirea de la prima ora!Ninel Conde sexy in revista H

Actrita din "Mar de amor", "Rebelde" sau "Focul iubirii" a pozat extrem de sexy pentru revista H. Ninel Conde este extrem de sexy si va aratam si noi coperta revistei.

marți, 26 octombrie 2010

Campanie altfel pentru serialul In Deriva


În urmă cu câteva zile oraşele din România au fost luate cu asalt de bannere outdoor şi postere neconvenţionale cu imaginile actorilor din serialul În derivă. Atât modul lor de amplasare cât şi imaginile în sine nu pot fi nicicum trecute cu vederea.  

Motivul? HBO lansează în luna decembrie primul serial original produs în România, iar pentru campania de lansare a colaborat cu agenţia Propaganda, cea care a câştigat pitch-ul organizat în luna iulie.

„HBO îşi ţine şi de această dată promisiunea, aducând abonaţilor săi o nouă producţie românească de excepţie, realizată la cele mai înalte standarde de calitate, cu actori remarcabili, regizată de adevăraţi cineaşti.
Acest proiect curajos, în premieră pentru piaţa românească, beneficiază de o campanie de marketing şi PR fără precedent şi suntem încântaţi că putem oferi, aşa cum v-am obişnuit, un adevărat produs premium”, declară Carmen Harabagiu, director general HBO România.

“Pentru întregul departament de marketing al HBO România este o provocare şi un privilegiu deopotrivă să poată aduce în atenţia publicului din România un altfel de concept, cu nume atât de mari ale industriei româneşti de film şi teatru. Vizualurile prezente peste tot  în România, imaginile atipice ale acestor personalităţi, complexitatea platformelor de comunicare folosite [on-line, print, TV, radio, SMS, outdoor, indoor] – credem că am reuşit o campanie inteligentă, proaspată şi...extrem de serioasă”, precizează Irina Catanchin, marketing şi PR manager HBO România.

Declaraţie Propaganda:

“În derivă vorbeşte despre problemele reale ale unor oameni reali iar de aici am plecat şi noi în construcţia campaniei de lansare. Pentru că mersul la psihoterapeut este un subiect încă tabu în România, am încercat să mergem noi înspre oameni, într-o campanie la începutul căreia n-am vrut să se facă nicio legatură directă cu serialul”,  afirmă echipa de creaţie de la Propaganda.

“Demersul nostru s-a împărţit astfel în două: o etapă de teasing şi campania propriu-zisă. Teasing-ul trebuia să facă oamenii mai permeabili la subiect şi să facă ulterior legatura cu serialul, iar campania propriu-zisă să anunţe lansarea serialului”, ne spune Simina Leotescu, directorul de strategie al agenţiei.

Andrei Poenaru a fost vocea potrivită pentru a se adresa românilor. Aşa că el “a organizat un concurs” (un chestionar psihologic pe care oricine îl putea completa pe www.drpoenaru.ro), propunându-şi oficial să găsească “românul perfect echilibrat” iar neoficial, să arate că suntem cu toţii, într-o măsură mai mică sau mai mare, în derivă. Şi implicit, să spună că În derivă este un serial în care sunt scoase la iveală şi problemele celor din audienţă, nu numai cele ale personajelor.

Chestionarul a fost elaborat în colaborare cu un psiholog. La încheierea concursului, peste 63.000 de vizitatori (din mai multe ţări) au accesat site-ul şi peste 38.000 au completat chestionarul.

Restul campaniei de teasing a inclus machete de presă, spoturi tv, spot radio, campanie de sms-uri şi bannere online.

Campania propriu-zisă a început de curând şi va dezvălui publicului într-un mod cu totul ieşit din comun actorii, data premierei la HBO România precum şi câteva imagini în premieră din serial. Nu uitaţi să accesaţi  website-ul dedicat acestui eveniment unic până acum în România: www.inderiva.ro

În derivă se concentrează pe una dintre caracteristicile societăţii moderne, şedinţa de terapie, văzută prin ochii unui psihoterapeut de elită. Fiecare episod din cele 45 ale serialului se axează pe câte o sesiune de terapie – patru şedinţe individuale între psihoterapeut şi pacienţii săi, urmate de câte un episod săptămânal în care personajul principal îşi vizitează propriul terapeut.

Marcel Iureş, unul dintre cei mai faimoşi actori români, interpretează rolul principal –  cel al psihoterapeutului Andrei Poenaru al cărui univers profesional şi personal pare să se destrame, săptămână de săptămână.

Celelalte roluri sunt interpretate de Maria Dinulescu, Vlad Zamfirescu, Maria Mitu, Bogdan Dumitrache, Andreea Bibiri, Tamara Creţulescu şi Gabriela Butuc.

Regia serialului În derivă este semnată de Adrian Sitaru şi Titus Muntean, iar producţia a fost asigurată de compania Film Factor. Producător general din partea HBO Central Europe este Marc Lorber, iar producători executivi sunt Aurelian Nica şi Andrei Creţulescu.

Începând din această săptămână, HBO România va trimite săptămânal informaţii referitoare la  actorii din serial, echipa de regizori şi producători precum şi alte ştiri în exclusivitate cu privire la ce vă aşteaptă din 6 decembrie, numai la HBO.

A aparut Star 2

Din Tanar si nelinistit in The Vampire Diaries

Interpretul lui Devon Winters din "Tanar si nelinistit" a primit un nou rol. De data aceasta actorul Bryton James va aparea in serialul momentului, adica in "The Vampire Diaries" unde il va interpreta pe Luka, un tanar student cu un trecut destul de intersat care va aparea in episodul "Katrina". El va interactiona cu Jeremy (Steven R. McQueen) and Bonnie (Katerina Graham).

Castigatorii concursului Greu de pensionat

Iata ca a venit si momentul sa va dezvaluim castigatorii concursului Mergi la film:
 
Cei care vor merge sa-l vada pe Bruce Willis in "Greu de pensionat" sunt
 
Gabriela
 
Clara
 
Tritmite datele de contact pe adresa office.gossiptv@gmail.com şi merge la un super film! Vizionare placuta!

Zac Efron pe coperta revistei Bravo

Nu ratati acest numar al revistei Bravo cu Zac Efron pe coperta. Din acest numar puteti citi despre Anahi, Andra, Matteo, Adela Popescu, Christopher Uckerrman, noul film din seria Twilight, Zor de zi, Zac Efron, "Supernatural" si "The Vampire Diaries", vedetele care vor fi pe val in 2011, filmul Charlie St. Clloud, "Gossip Girl" si multe alte surprize.

Sarbatoritii zilei

Astazi, 26 octombrie, avem unsprezece sabatoriti:

Ana Cristina Calin (foto) din "Fetele marinarului" si "Iubire si onoare" implineste 24 de ani,

Dylan McDermont din “Avocatii” - 49 de ani,

Carl Elwes din “Dosarele X” - 48 de ani,

Kelly Rowan din “Rebel in California” - 45 de ani,

Thomas Cavanagh din “Scrubs” - 47 de ani,

Rita Wilson din “Frasier” - 54 de ani,

James Pikens Jr. din “Grey’s Anathomy” - 56 de ani,

Sean MacFarlane din “American Dad” si “Robot Chiken” - 37 de ani,

Jacklyn Smith din “Ingerii lui Charlie” si “Districtul” - 65 de ani,

Shelly Morrison din “Will&Grace”- 74 de ani,

Jonathan Chase din “One on One”, “Veronica Mars” - 31 de ani.

Gossip TV si Devoratorul de TV le ureaza "La Multi Ani!".

Ştirea de la prima oră! Maite Perroni şi-a ales compozitor

Fosta comppnenta a trupei RBD revine la muzica. V-am mai povestit ca Maite Perroni din "Mi Pecado" s-a hotarat ca si colegii ei Anahi, Dulce Maria, Uckerr si Christian Chavez sa revina la prima dragoste. Asa ca tanara actrita si cantareata a inregistrat cateva piese si lucreaza deja la primul album cu compozitorul Carlos Lara. Ce va iesi speram sa vedem cat de curand pentru ca ne e dor de Maite!

luni, 25 octombrie 2010

Un nou poster pentru Triumfo del amor

Vă oferim un nou poster al telenovelei "Triumfo del amor" în care apar printre alţii William Levy, Maite Perroni, Victoria Ruffo sau Osvaldo Rios

Belinda a filmat un nou videoclip

Fosta vedetă din "Cameleonii" a revenit în atenţia camerelor de filmat. De data aceasta pentru filmările unui nou videoclip care se numeşte "Dopamina". O nouă melodie în care Belinda apare precum un personaj de poveste.

Actorii din Moştenirea au filmat la Nisa

 Timp de o saptamana, actorii din “Mostenirea”, serialul difuzat de ProTV de luni pana joi de la ora 22:15, s-au aflat pe Coasta de Azur. Ramona Hanganu, Costin Sforaru, Gheorghe Visu, Carmen Tanase, Pavel Bartos, Cristina Cepraga, Cristi Iacob si Costi Dita au filmat in cele mai frumoase si mai spectaculoase locuri din Nisa. S-a strigat “Actiune” pe Promenade des Anglais, in portul vechi, in jurul castelului din centrul orasului, in piatete si pe stradutele pitoresti ca impanzesc orasul. Filmarile pentru “Mostenirea” au atras un numar surprinzator de mare de romani, care asistau la fiecare secventa si isi faceau fotografii cu personajele lor preferate.
Nu au lipsit nici momentele amuzante. “Filmam impreuna cu Carmen Tanase si aveam o secventa in care trebuia sa intram in camera de hotel. S-a strigat “Actiune”, toata echipa astepta sa se intample ceva si...nimic. Noi am uitat cartelele in camera si nu am mai putut intra”, povesteste Pavel Bartos. Actorul a fost de altfel protagonisul multor momente haioase. Aflati in Place Massena, Pavel trebuia sa aduca o cana cu cafea. “Dupa indicatiile regizorale primite, trebuia sa vin cam de la 300 m distanta cu o ceasca plina cu cafea. In drumul meu trebuia sa traversez si linia de tramvai si, fix in acel moment, venea si tramvaiul. Pentru ca eram in plina filmare, am incercat sa-i fac semne disperate, sa opreasca un pic sa pot trece, dar intr-un final m-am dat batut si am zbughit-o prin fata lui. E de la sine inteles ca la final cana de cafea era goala”, a mai povestit Pavel.
             Ramona Hanganu, actrita care in serial o interpreteaza pe Carla, a fost la prima ei filmare in afara tarii. “A fost o experienta foarte interesanta. Nisa este un loc absolut minunat. Intr-un decor atat de special si personajul devine altfel. Mi-a placut foarte mult sa ma aflu pe stradutele lor, iar filmarile la rasarit si apus au fost preferatele mele”, a povestit Ramona. Pentru Costin Sforaru aceasta a fost a doua deplasare la Nisa. “Riviera Franceza este unul din locurile mele preferate, dar de data aceasta, din cauza unei raceli nu prea am putut sa ma bucur de el. Am filmat si foarte mult, iar in timpul liber preferam sa ma odihnesc in speranta ca ma voi recupera mai repede. A fost destul de dificil si la cadru, pentru ca aveam constant nevoie de retusuri la machiaj, nasul meu fiind foarte rosuJ”, a povestit Costin. Cristi Iacob, actorul care joaca rolul lui Fabrizio s-a aflat si el pentru prima oara la Nisa. Cristi a fost impresionat de numarul de romani care urmareau serialul si le puneau tot felul de intrebari despre ce urmeaza sa se intampla. “M-a uimit numarul celor din diaspora care urmaresc “Mostenirea”. Nu ma astepta sa fie atat de multi. Orasul, in schimb, nu a fost ceea ce ma asteptam. Vroiam sa vad ceva mai rafinat. Cu toate astea, mi-a placut foarte mult aerul relaxat, de vacanta, care se simte pe intreaga Riviera Franceza”, a declarat Cristi