luni, 31 ianuarie 2011

Dulce Maria va juca într-o nouă telenovelă

Fosta vedetă a telenovelelor "Rebelde" şi "Clase 406" va juca într-o nouă producţie. Este posibil să o vedem din nou la lucru ăe Dulce Maria în "Camila Volcán", o producţie Telemundo. Noua poveste i-ar mai putea avea protagonişti pe Jencarlos Canela şi Angelica Maria.

Super cadou de la Greg Sulkin!

După interviul cu Greg, cei de la Disney Romania, prin Gabriela Preda, mi-au făcut un frumos cadou de ziua mea! Un autograf de la vedeta din "Magicicienii din Waverly Place" şi "Avalon High", pe care mi l-au luat cu ocazia deplasării lor la Londra! Vă mulţumesc!

Radu Vâlcan pe coperta revistei TV Mania

Noul număr al revistei TV Mania îl are pe copertă pe Radu Vâlcan, vedeta din "Iubire şi onoare" de la Acasă, unde a acordat şi un interviu exclusiv. Tot din acest număr poţi afla că Laura Cosoi joacă în Moştenirea, amănunte despre Antonia, despre serialele coreene, turceşti şi indiene, plus multe alte surprize. Nu rataţi acest număr!

Sarbatoritii zilei

Astazi, 31 ianuarie, avem opt sarbatoriti:

Portia de Rossi din “Ally McBeal”, “Arrested Development” si “Prietenie pe muchie de cutit” implineste 38 de ani,  

Anthony LaPaglia din “Disparuti fara urma“ si “Frasier” - 52 de ani,

Justin Timberlake (foto) din “Will&Grace” si “8 reguli simple” - 30 de ani,

Minnie Driver din “Will & Grace” si “The Riches” - 41 de ani,

Patricia Velasquez din “Arrested Development” - 40 de ani,

Jessica Walter din “Arrested Development” - 70 de ani,

Kerry Washington din “Boston Legal” - 31 de ani,

Marin Moraru din "Inima de tigan", "Regina", "Aniela" si "Iubire si onoare" - 78 de ani.

Gossip TV si Devoratorul de TV le ureaza "La Multi Ani!".

Stirea de la prima ora!De Sf Valentin vine Teresa Acasa

Postul Acasa ne va oferi o noua telenovela din 14 februarie. Chiar de ziua indragostitilor va incepe "Teresa", dupa ce se termina povestea din "Fructul oprit" va incepe o noua poveste. Dupa Maite Peroni si Eugenio Siller va ocupa micile ecrane de la Acasa un trio de efect de aceasta data. E vorba de Anhelique Boyer, Aaron Diaz si Sebastian Rulli din "Teresa", o super poveste de senzatie.

duminică, 30 ianuarie 2011

De maine Laura Cosoi va juca un rol negativ in Mostenirea


Laura Cosoi este cel mai nou nume in distributia serialului “Mostenirea”, serial difuzat de ProTV de luni pana joi de la ora 22:15. Laura va interpreta rolul Graziei, sora Rominei (Cristina Cepraga), o femeie frumoasa, dar extrem de alunecoasa, care ascunde o multime de lucruri. Personajul interpretat de Laura este si o dansatoare foarte buna, acesta fiind singurul lucru din viata ei la care tine cu adevarat. In ceea ce priveste relatia ei cu Romina, Grazia pretinde ca este o sora perfecta si asta numai pentru a beneficia de pozitia si relatiile lui Fabrizio (Cristi Iacob). In realitate, aceasta este convinsa ca poate cuceri orice barbat si ca ii este superioara Rominei din toate punctele de vedere. “Ma bucur tare mult ca in sfarsit pot sa vorbesc despre noul meu proiect,deoarece eu am inceput sa filmez la “Mostenirea” inca din luna septembrie a anului trecut. Mi se intampla pentru prima oara sa interpretez un personaj negativ. Ma numesc Grazia si sunt sora Rominei, proaspat venita din Italia. Nu am sa vorbesc prea mult despre personajul meu pentru ca vreau sa  las publicul serialului sa ma descopere treptat.Cu siguranta insa vor avea loc foarte multe rasturnari de situatii odata  cu aparitia mea in casa lui Fabrizio”,  a declarat Laura.
             Vedeta ProTV este foarte incantata de acest proiect si de oamenii cu care lucreaza. “Ma simt onorata ca fac parte dintr-o distibutie atat de speciala ca cea din productia “Mostenirea” si ma bucur enorm ca am reusit sa-mi fac noi prieteni printre colegii mei. Astept cu mare entuziasm sa vad care va fi reactia publicului la surpizele pe care noi le-am pregatit”, a mai povestit Laura.

Stirea de la prima ora! Demi Lovato se pregateste sa vina acasa

Vedeta din "Camp Rock" si "Sonny si steluta ei norocoasa" se pregateste sa revina din centrul de reabilitare unde a stat inchisa. Demi Lovato se va intoarce in februarie la familia ei si pe platourile de filmare de la Disney.

Sarbatoritii zilei

Astazi, 30 ianuarie, avem zece sarbatoriti:

Christian Bale din “Heart of the County” implineste 37 de ani,

Vanessa Readgrave din “Nip/Tuck” - 74 de ani,

Wilmer Valderrama (foto) din “Handy Maddy” - 31 de ani,

Daphne Ashbrook din “Rebel in California” si “CSI” - 48 de ani,

Charles S. Dutton din “Oz”, “The l. Word” si “Threshold” - 60 de ani,


Stefan Velniciuc din “La urgenta” - 62 de ani,
Darren Boyd din “ReGenesis” si “Broken News” - 40 de ani,

Jake Thomas din “Lizzie McGuire” si “Cory in the House” -21 de ani,

Geraldine Bazan din "Victoria" si "Taramul pasiunii" - 28 de ani,

Thomas McCarthy din "The Wire" - 45 de ani.

Gossip TV si Devoratorul de TV le ureaza "La Multi Ani!".

sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Andreea Patrascu si Cabral se casatoresc pe 4 iunie

 Se iubesc si isi doresc sa petreaca tot restul vietii impreuna de aceea s-au decis sa-si spuna “da” intr-o zi de vara. Cabral, prezentatorul “Povestirilor de noapte” si actor in serialul “Mostenirea”, difuzat de Pro TV, si iubita lui, Andreea Patrascu, interpreta lui Coco in telenovela “Iubire si onoare”, difuzata ACASA, de luni pana joi, de la 20.30 se vor casatori la inceputul verii, pe 4 iunie. Cei doi indragostiti au fost uimiti de cat de multe lucruri sunt de facut pentru a-si organiza nunta dorita. “Eu stiam ca sunt multe detalii de pus la punct dar nu m-am asteptat sa fie atat de greu. Am cautat mult pana am gasit locatia ideala si apoi ne-am decis si asupra datei. Locul ales este o nebunie, dar nu e nebunia mea”, spune razand Cabral. “Ei bine e a mea, recunosc. Vreau o atmosfera ca in filmele hollywoodiene, mi-am dorit o nunta in aer liber, intr-un loc unde exista piscina, mult spatiu verde, invitatii nostri vor avea parte de o petrecere atipica si sunt convinsa ca vor fi placut surprinsi. Este acel loc special unde am visat ca ma voi casatori”, adauga si Andreea, o viitoare mireasa foarte ocupata.
Dupa ce au pus la cale primele detalii ale nuntii lor Cabral si Andreea Patrascu se pregatesc de alegerea invitatiilor, stabilirea cavalerilor si a domnisoarelor de onoare dar si de ultimele detalii legate de cununia religioasa.
          Pana la momentul la care vor spune “da” Cabral poate fi urmarit, de luni pana joi, de la 22.30, la “Povestiri de noapte”, ACASA si in serialul “Mostenirea”, difuzat de Pro TV,  iar Andreea Patrascu in rolul lui Coco, de luni pana joi, de la 20.30, intr-un nou sezon al telenovelei “Iubire si onoare” , numai ACASA.
          Mai multe amanunte despre nunta celor doi si despre stadiul pregatirilor, veti afla in editia de luni, 31 ianuarie a revistei “Pro Tv Magazin” si tot acolo o sedinta foto extraordinara cu ocazia aniversarii a 13 ani de ACASA.

Thalia in reclame

Vedeta din telenovele a acceptat sa faca reclama la noi produse. Thalia apare in cateva spoturi publicitare pentru "Head & Shoulders".

Sarbatoritii zilei

Astazi, 29 ianuarie, avem cinsprezece sarbatoriti:

Drew Tyler Bell (foto) din “Dragoste si putere” si “Jack 2.0” implineste 25 de ani,

Heidi Mueller din ”Pasiuni” - 29 de ani,

Andrew Keegen din “Al 7 lea cer”, “Pe cont propriu” si „In familie” - 32 de ani,

Heather Graham din “Scrubs” si “Twin Peaks” - 41 de ani,

Oana Pelea din “Pacatele Evei” - 49 de ani,

Tom Selleck din “Magnum” si “Boston Legal” - 66 de ani,

Kathrine Ross din “Colby” - 71 de ani,

Justin Hartley din “Pasiuni” si “Smallville” - 34 de ani,

Charles Divins din “Pasiuni” si “Half & Half” - 35 de ani,

Kelly Packard din “Baywatch” si “California Dreams” - 36 de ani,

Eduard Burns din “Will&Grace” - 43 de ani,

Marc Singer din “Dallas” si “Stapinul animalelor” - 63 de ani,

Sara Gilbert din “24”, “Twins”, “ER” si “Roseanne” - 36 de ani,

Joe MacLeod din “Kaya” si “Ghost Trackers” - 31 de ani,

Isabelle Lucas din "Home and Away" - 26 de ani.

Gossip TV si Devoratorul de TV le ureaza "La Multi Ani!".

Stirea de la prima ora!Eva Luna in Romania?

S-ar parea ca cea mai noua telenovela in care joaca Guy Ecker si Blanca Soto, "Eva Luna" ar putea ajunge si la noi in tara sa fie difuzata de o telenovela specializata! Si asta pentru ca un site specializat a  scris ca s-au finalizat negocierile pentru a prelua telenovela cu diverse tari precum Dominican Republic, Panama, Peru, Guatemala, Mexico, Venezuela, Lithuania, Romania si Croatia. Noi o asteptam!

vineri, 28 ianuarie 2011

Devoratorul de TV isi aniverseaza ziua de nastere

Astazi este ziua in care implinesc 36 de ani! Nu prea stiu ce sa scriu despre mine... Dar va multumesc ca intrati si cititi acest blog dedicat serialelor si telenovelelor voastre preferate. Si va multumesc pentru urarile voastre! Si sa ma iertati daca nu o sa pozstez prea multe stiri azi :-)

Sarbatoritii zilei

Astazi, 28 ianuarie, avem unsprezece sarbatoriti:

Alan Alda din “MASH”, “The West Wing” si “E.R” implineste 75 de ani,

John Beck din “Dallas”, “Pasiuni” si “Hunter” - 68 de ani,

Jaime Garza din “Salome” si “Ingerasul” - 57 de ani,

Viviana Saccone din “Proful” - 43 de ani,

Guilermo Perez din “Nevasta lui Lorenzo”, “Luisa Fernanda” si  “Salome” - 40 de ani,

Nick Carter din “Sabrina, vrajutoarea adolescenta” si “8 reguli simple pentru a iesi cu fiica mea adolescenta” - 31 de ani,

Katryn Morris din “Cold Chase” - 41 de ani,

Elijah Wood din “Robert Chicken” - 30 de ani,

Lynda Boyd din “The L Word” si “Falcon Beach” - 46 de ani,

Keith Hamilton Cobb (foto) din “Andromeda” si “Tânăr şi neliniştit” - 49 de ani,

Florina Cercel din "Regina", "Aniela" si "Inima de tiga" - 68 de ani.

Gossip TV si Devorator de TV va ureaza "La Multi Ani!".

Stirea de la prima ora!Adela Noriega revine in telenovele

Dupa ce a jucat in "Focul iubirii", actrita se aude ca a primit un rol. Adela Noriega a fost ofertata de cei care realizaeaza telenovela "Dos Hogares". Inca nu s-a confirmat prezenta actritei in productie, insa se asteapta decizia finala.

joi, 27 ianuarie 2011

Matt LeBlanc adoră să stea degeaba


Matt LeBlanc, unul dintre protagonistii serialului “Prietenii tai” (“Friends”) difuzat de Pro Cinema in fiecare luni si marti de la ora 21:00, a dezvaluit cotidianului britanic “The Sunday Times” una dintre modalitatile sale favorite de petrecere a timpului liber – statul degeaba. “Imi place la nebunie sa stau degeaba”, a declarat actorul, care a recunoscut cu francheteca, de fapt, la suma pe care a incasat-o dupa ce a lucrat la “Prietenii tai” nici nu mai trebuie sa munceasca, daca nu vrea. “Charlie Sheen cistiga 2 milioane de dolari pentru rolul din Doi barbati si jumatate acum. La vremeaaceea, noi cistigam fiecare cite 100 de milioane”, spune Matt LeBlanc.
            Intrebat daca i se pare ca intr-adevar merita atitia bani, LeBlanc raspunde: “Asta e irrelevant. Noi puteam sa cerem banii aia. Daca esti in postura de a putea sa ceri o asemenea suma si nu o faci, esti un prost! Dar noi am fost destepti”, mai adauga actorul.
            Acestea fiind datele situatiei, nu este de mirareca Matt LeBlanc a mai declarat: “Nu mai trebuie sa lucrez niciodata. Si chiar imi place la nebunie sa stau degeaba”, spune vedeta din “Prietenii tai”.

“Dragoste si pedeapsa” – noua dragoste a românilor

Din 3 ianuarie, in fiecare luni si marti, de la 20.30, Kanal D difuzeaza ultimul hit in materie de seriale turcesti: “Dragoste si pedeapsa”,  produs de cel care a care a cucerit lumea cu serialul “1001 de nopti”, transmis si in Romania de Kanal D.
Povestea de dragoste a protagonistilor, Savas (Murat Yildirim, “Demir” din serialul “Asi. Impotriva destinului”) si Yasemin (Nurgül Yesilçay, una dintre cele mai premiate actrite la momentul actual in Turcia), care, din cauza obiceiurilor, traditiilor si regulilor lumii islamice, au multe de indurat pentru a putea fi impreuna, a captivat atentia telespectatorilor inca de la inceput, inregistrand cresteri de audienta  de la saptamana la saptamana.
Difuzat in prime time (20.30-22.30), “Dragoste si pedeapsa” a inregistrat saptamana trecuta un rating mediu (pe targetul comercial) de 2,4% (luni, 17 ianuarie) si 2,8 % (marti, 18 ianuarie). Performantele programului din ziua de marti, 18 ianuarie, au pozitionat statia pe locul 3 (dupa Pro Tv care a difuzat filmul “Copacul lui Joshua” si Antena 1 cu filmul “Garda de corp” si serialul “Narcisa Salbatica). “Dragostea si pedeapsa” a reusit, insa, sa intreaca serialul “Narcisa salbatica” pe tronsonul orar in care s-au suprapus, precum si filmul artistic de la Prima Tv, telenovela “Cautand-o pe Elisa” de la Acasa Tv si Jurnalul TVR impreuna cu serialul documentar “Cel ce gandeste altfel” de la postul public.
TitleDescriptionDateWeekdayRtg%Shr%
DRAGOSTE SI PEDEAPSA/ASK VE CEZAEP. 11/3/2011Luni1.53.7
DRAGOSTE SI PEDEAPSA/ASK VE CEZAEP. 21/4/2011Marti2.15.4
DRAGOSTE SI PEDEAPSA/ASK VE CEZAEP. 31/10/2011Luni2.15.5
DRAGOSTE SI PEDEAPSA/ASK VE CEZAEP. 41/11/2011Marti2.66.8
DRAGOSTE SI PEDEAPSA/ASK VE CEZAEP. 51/17/2011Monday2.46.7
DRAGOSTE SI PEDEAPSA/ASK VE CEZAEP. 61/18/2011Tuesday2.87.2
DRAGOSTE SI PEDEAPSA/ASK VE CEZAEP.71/24/2011Luni3.68.8
DRAGOSTE SI PEDEAPSA/ASK VE CEZAEP.81/25/2011Marti3.27.8

Cu audiente ametitoare in Turcia si tarile arabe, dar si cu o piata autohtona din ce in ce mai deschisa catre productiile de gen, serialul “Dragoste si pedeapasa” are potentialul de a deveni unul dintre cele mai urmarite seriale turcesti din Romania.

Christian Meier se iubeşte cu Adamari Lopez

După ce actorul din "Dona Barbara" a dezminţit că ar avea o relaţie cu actriţa Adamari Lopez, iată că cei doi au revenit asupra anunţului. Christian Meier a declarat că are o relaţie cu fosta soţie a cântăreţului Luis Fonsi. Meier a mai fost căsătorit şi a avut o relaţie cu Genesis Rodriguez, colega sa din "Dona Barbara".

Nate se întoarce în Tânăr şi neliniştit

Serialul "Tânăr şi neliniştit" se îmbogăţeşte cu un nou actor. Acesta se numeşte Walter Fauntleroy şi îl va interpreta pe Nate Hastings, fiul Oliviei (Tonya Lee Williams). În 2003 acesta a fost interpretat de Bryant Jones, iar acum tânărul va avea un nou chip. Oare va prinde sau va apărea episodic.

Sarbatoritii zilei

Astazi, 27 ianuarie, avem opt sarbatoriti:

James Cromwell din “Sub Pamant SRL” implineste 71 de ani,

Alan Cumming din “Frasier” si “The High Life” - 56 de ani,

Bibi Gaytan (foto) din “Camila” - 40 de ani,

Tamlyn Tomita din “24” si “JAG”- 45 de ani,

Carrington Garland din “Santa Barbara” - 47 de ani,

Susanna Thompson din “CSI” - 53 de ani,

Mimi Rogers din “The Loop” - 55 de ani,

Davetta Sherwood din “Tinar si nelinistit”, “Boston Public” si “Platinium” - 27 de ani.

Gossip TV si Devoratorl de TV le ureaza "La Multi Ani!".

Stirea de la prima ora! Azi Florin Piersic implineste 75 de ani

Celebrul actor Florin Piersic, pe care l-ati vazut in nenumarete filme dar si in seriale ca "Lacrimi de iubire", implineste azi 75 de ani. Gossip TV si Devoratorul de TV ii ureaza "La multi, multi, multi ani!".

miercuri, 26 ianuarie 2011

Dragoste modernă la DIVA UNIVERSAL, de VALENTINE’S DAY!

Ziua îndrăgostiţilor, Valentines Day, se apropie iar Diva Universal s-a pregatit cu o săptămână de foc. În perioada 7-13 februarie au premiera cele mai aşteptate seriale de catre telespectatori şi filme artistice care vor crea atmosfera potrivită pentru 14 februarie.
Tema acestei săptămâni la Diva Universal este DRAGOSTEA MODERNĂ. Care sunt provocările sau greutăţile pe care femeile le întâmpină în căutarea dragostei? Diva Universal le oferă inspiraţia necesară printr-un mix de programe care au în centrul atenţiei relaţiile. Orice telespectatoare se poate regăsi cu uşurinţă în personajele pline de viaţă, care se străduiesc să menţină un echilibru într-o lume plină de agitaţie, în căutarea partenerului perfect.
LUNI, 7 FEBRUARIE
ÎN MINTEA ERICĂI (BEING ERICA) – SEZONUL 3
Premiera: 7 februarie
În fiecare luni, la 21:00

Viaţa Ericăi Strange nu are nici o direcţie clară, iar ea se învinovăţeşte pentru alegerile greşite din trecut ce au rezultat în situaţia din prezent. O întâlnire întâmplătoare cu terapeutul Dr. Tom, în urma unui accident, o determină să accepte propunerea acestuia - el o poate ajuta să-şi refacă viaţa şi trimite înapoi în timp pentru a îndrepta greşelile făcute - dar o dată ce acceptă, nu mai poate da înapoi.
Transformarea este tema centrală în cel de-al treilea sezon. Telespectatorii o vor vedea pe Erica trecând la o nouă etapă antrenantă a terapiei sale cu doctorul Tom şi o vor urmări îndeaproape în călătoria sa spre împlinirea propiului destin. “În mintea Ericăi” este un serial despre reticenţa noastră de a ne urma visurile.
ÎN JUNGLA ORAŞULUI (LIPSTICK JUNGLE) - foto
Premiera: 7 februarie
În fiecare luni, la 22:00
Bazat pe romanul celebru al lui Candace Bushnell ("Sex and the City"), acest serial incitant urmăreşte trei prietene sus-puse în timp ce se confruntă cu urcuşurile şi coborâşurile vieţii lor trăită la cote înalte.
Producătoarea Wendy (Brooke Shields) face tot posibilul pentru a se împărţi între familie şi carieră. Nico (Kim Raver, "24"), redactorul şef al unei reviste de modă de senzaţie urmăreşte postul de director general, iar creatoarea de modă, Victory (Lindsay Price, "Beverly Hills, 90210") vrea să-şi îndeplinească visurile - şi poate să-l găsească şi pe "Dl. Potrivit" pe drum.
Înarmate cu umor şi putere, aceste trei femei moderne din New York se susţin reciproc în momentele de glorie sau dezamăgire din viaţa lor de zi cu zi, în marele oraş.
MARŢI, 8 FEBRUARIE

FAVOAREA (THE FAVOUR)
Marţi, de la 21.00

Kathy Whiting are o căsnicie fericită cu Peter. Totuşi, de câtva timp o frământă întrebarea cum ar fi fost dacă ar fi rămas împreună cu fostul ei prieten Tom (Brad Pitt). Fiind măritată, Kathy nu poate face nimic, astfel că îi cere o favoare prietenei ei, Emily, să se ducă la Tom şi să încerce să se culce cu el, iar apoi să-i povestească ei cum a fost. Zis şi făcut. Emily îi spune lui Kathy că a fost extraordinar, iar din acel moment prietenia lor are de suferit, la fel ca şi căsnicia lui Kathy. Lucrurile se complică şi mai mult din momentul în care Emily află că a rămas însărcinată şi ea nu ştie cine e tatăl copilului, Tom sau prietenul ei, Elliot.

MIERCURI, 9 FEBRUARIE

SOŢII DE MILITARI - SEZONUL 3
Premiera: 9 februarie
În fiecare miercuri, de la 21.00

Cel mai bine cotat serial din toate timpurile de pe Lifetime Network!

De la echipa creativă din spatele megasuccesului “Grey’s Anatomy” şi “Criminal Minds” vine serialul “Soţii de militari”. “Soţii de militari” este un serial despre presiunile celor rămaşi în urmă în timp ce partenerii lor îşi servesc ţara în armata Statelor Unite. Serialul aduce in centrul atentiei luptele, visurile şi prieteniile unui grup divers de femei şi un bărbat ce trăiesc cu soţii şi familiile lor într-un post activ al armatei.

Soţiile de militari sunt: Claudia Joy Holden, soţia puterncă şi respectată a unui colonel; Denise Sherwood o casnică devotată ce ascunde un secret şocant; Pamela Moran o fostă poliţistă, acum câştigând bani ca mamă surogat; şi Roxy Leblanc, o femei îndârjită cu ambiţii mari. “Soţiile” au şi un soţ, Roland Burton ce încarcă să se obişnuiască cu stresul post-traumatic al soţiei sale după ce se întoarce de la război.
JOI, 10 FEBRUARIE
FETELE GILMORE (GILMORE GIRLS) – SEZOANELE III şi IV
De luni până vineri, de la 20:00

Cu scenariul într-un orăşel liniştit din Connecticut populat cu oameni diferiţi, artişti şi visători, "Gilmore Girls" este o un serial plin de umor despre prietenie şi familie, avându-le ca protagoniste principale pe Lorelai Gilmore, de 32 de ani şi fiica sa Rory, în vârstă de 16 ani.
VINERI, 11 FEBRUARIE
RĂPITĂ DIN DRAGOSTE (ABDUCTED: FUGITIVE FOR LOVE)
Vineri, de la 21.00

Jack este condamnat pe nedrept pentru o crimă pe care nu a comis-o. El îşi ispăşeşte pedeapsa într-o închisoare al cărei director este un tip lipsit de scrupule, cu aspiraţii politice. Când sesizează interesul lui Jack pentru soţia sa pe care o neglijează, Melanie, directorul îl pune pe Jack într-o situaţie fără ieşire, în încercarea de a-l face pe Jack să facă ceva ce nu vrea. Rezultatul este că Jack o răpeşte pe Melanie, fiind apoi urmărit de poliţie prin tot statul. Apoi, Jack îi dezvăluie lui Melanie motivul pentru care a răpit-o.

SÂMBĂTĂ, 12 FEBRUARIE

VICTIMĂ PERICULOASĂ (STUDENT SEDUCTION)
Sâmbătă, 12 februarie, de la 21.00

Christie Dawson este o tânără profesoară de istorie care îi acordă mai multă atenţie lui Josh Gaines, un elev cu probleme care provine dintr-o familie destrămată. Din nefericire, acesta înţelege greşit intenţiile profesoarei şi îşi imaginează că este atrasă de el. Dezamăgit că adevărul este altul, Josh o agresează pe Christine, care îl dă în judecată. Situaţia însă se agravează şi asta pentru că în instanţă, Josh o acuză pe profesoară de hărţuire sexuală. Tânăra profesoară va încerca să convingă juriul că totul este o neînţelegere şi că ea este adevărata victimă.
DUMINICA, 13 FEBRUARIE
CRIMELE DIN MIDSOMER MIDSOMER MURDERS – SEZONUL XIII
În fiecare duminică, la 17:00, din 6 februarie

DCI Barnaby (John Nettles) se întoarce la datorie alături de partenerul său loial, detectivul Ben Jones (Jason Hughes) în timp ce călătoresc de-a lungul ţinutul minunat de ţară din Anglia în cel de-al 13-lea sezon al acestui serial poliţist. Dar nu te lăsa păcălit de vilele şi conacele atrăgătoare şi impunătoare - undeva în spatele draperiilor trase se ţes conspiraţii iar crima este la câţiva paşi!

Jimmy şi Hope vin în premieră la HBO

 

HBO prezintă în premieră serialul Jimmy şi Hope/Raising Hope, în fiecare vineri, începând cu data de 5  februarie, la ora 19:35.


Creat de Greg Garcia, laureat cu Emmy, producţia Jimmy şi Hope/Raising Hope spune povestea familiei Chance care s-a extins în mod surprinzător.

La 23 de ani, Jimmy Chance (Lucas Neff) nu are niciun ţel în viaţă. El îşi câştigă existenţa curăţând piscine, se duce la petreceri în fiecare seară şi încă locuieşte cu părinţii.

Însă viaţa lui Jimmy ia o întorsătură drastică atunci când o întâlneşte pe Lucy (Bijou Phillips), o infractoare căutată de poliţie. Câteva luni mai târziu, când Jimmy se duce să o viziteze la închisoare, află că aceasta este însărcinată cu copilul lor, iar după ce naşte, copilul îi este încredinţat lui spre a-l creşte.  

“Sunt fericit că am avut ocazia să lucrez cu actori talentaţi şi că am avut alături o echipă tehnică extraordinară. Au făcut o treabă minunată.” a declarat Greg Garcia, creatorul şi producătorul executiv al serialului Jimmy şi Hope/Raising Hope.

În serial joacă Lucas Neff (James "Jimmy" Chance), Martha Plimpton (Virginia Chance – mama lui Jimmy), Garret Dillahunt (Burt Chance – tatăl lui Jimmy) şi Shannon Woodward (Sabrina).

HBO România va difuza din 5 februarie, în premieră, serialul Jimmy şi Hope/Raising Hope. Acesta va putea fi urmărit în fiecare vineri, începand cu ora 19:35.

Florin Zamfirescu va juca în Iubire şi onoare

Florin Zamfirescu va juca in telenovela “Iubire si onoare”, ce se difuzeaza de luni pana joi, de la 20.30, ACASA, rolul lui Said, un arab puternic a carei aparitie va tulbura linistea multor personaje, iar secrete bine pastrate vor iesi la iveala.
          In ceea ce priveste rolul din telenovela “Iubire si onoare”, Florin Zamfirescu povesteste ca e diferit de tot ce a interpretat pana acum: “E un arab care va influenta atat viata Ilincai cat si a lui Amir, e un razbunator. Il judec ca pe un om care are dreptate. Said un om puternic spre deosebire de Gigi Dumbrava sau Haralamb Capelin. Este un introvertit, un alt tip de om de actiune, e puternic, echilibrat, activ si foarte inteligent”.
Desi la prima vedere hainele arabesti l-au surprins, marele actor s-a obisnuit sa se imbrace ca un arab pentru a-i da viata lui Said: “Am avut un soc cand a trebuit sa ma imbrac arabeste, dar m-am invatat si chiar imi place sa ma imbrac asa”, spune Florin Zamfirescu.
De joi, 27 ianuarie, de la 20.30, Florin Zamfirescu va reveni ACASA in rolul arabului Said din telenovela exotica “Iubire si onoare”, iar de la 22.30, la “Povestiri de noapte”, telespectatorii vor urmari un material de making-of de la filmarea primeler secvente pentru “Iubire si onoare” ale marilor actori Stela Popescu si Florin Zamfirescu.

Sarbatoritii zilei

Astazi, 26 ianuarie avem unsprezece sarbatoriti:

Giles Marini (foto) din "Brothers & Sisters" implineste 35 de ani,

Ellen DeGeneres din “Ellen” implineste 53 de ani,

David Stratharin din “The Sopranos” si “Big Apple” - 62 de ani,

Sara Rue din “Popular” - 32 de ani,

Dorian Gregory din “Farmece” - 40 de ani,

Paul Johansson din “BH 90210”, “”Al 7 lea cer”, “Higlander: The Raven” si “One Three Hill” - 47 de ani,

Cathy Podwell din “Dallas”, “BH 90210” si “Walker, politist texan” - 47 de ani,

Sebastian Ligarde din “Accoralada” si “Mi vida eres tu” - 57 de ani,

Elluz Pereza din “La Revancha” - 53 de ani,

Lucia Mendez din “Iubire fara machiaj”, “Tres veces Sofia”, “Marielena” si “Amor de nadie” - 56 de ani,

Cameron Bright din "Twilight" si "Stargate" - 18 ani.

Gossip TV si Devoratorul de TV le ureaza "La Multi Ani!".



Stirea de la prima ora: Jencarlos Canela din Demon si inger lucreaza la un nou album

Actorul pe care il vedeti la Acasa in telenovela "Demon si inger" lucreaza deja la un nou aolbum. Jencarlos Canela lucreaza cu compozitorul  Jose Feliciano si albumul se numeste "Un nuevo dia". "Sunt foarte fericit ca lucrez cu un asemenea compozitor, este o onoare pentru mine sa lucrez cu el", declara actorul si cantaretul de 22 de ani.

marți, 25 ianuarie 2011

“Trasnitele” danseaza cu Bebelusele, la Baneasa Shopping City!

Sambata aceasta, la ultimul flashmob “We Love to Entertain You”, din Baneasa Shopping City, li se vor alatura Bebeluselor si “Trasnitele” Afrodita (Rocsana Marcu), Teo (Raluca Guslicov), Ema (Livia Taloi) si Sofia (Lavinia Stoica). Pentru ca nu conteaza cat de tanar esti, ci cat si cum dansezi, Baba, cunoscuta si drept Gogoase (Constantin Zamfirescu), va incerca sa tina pasul cu colegele mai sprintare. Coana Frosa e pornita sa-si anihileze rivalii, asa ca pazea! Cine are curaj sa o infrunte, este asteptat sambata, la o memorabila partida de dans, marca Prima TV. 
Cum se vor descurca “Trasnitele” la dans, vom vedea cu totii sambata, 29 ianuarie, la Baneasa Shopping City (intrare restaurante), ora 16.30 fix.

Cristina Cepraga din Moştenirea si-a petrecut Sarbatorile de Iarna pe doua continente


Vacanta de iarna a fost una foarte aglomerata pentru Cristina Cepraga, interpreta Rominei din serialul “Mostenirea”, difuzat de ProTV de luni pana joi de la ora 22:15. Actrita impreuna cu James, iubitul ei, au petrecut Sarbatorile pe doua continente: Europa si Asia. “Dupa ce am luat vacanta am plecat imediat la Roma, la James. Am stat acolo cateva zile, dupa care, de Craciun am fost alaturi de familia lui, in sudul Frantei, regiunea Provance. James are origini…internationale: frantuzesti, englezesti, de asta de Sarbatori suntem tot timpul plecati”, povesteste Cristina.
             Vacanta de iarna a continuat pentru actrita din “Mostenirea” in Asia, mai exact China, unde a petrecut si Revelionul. In ultima noapte a lui 2010 s-a aflat intr-un loc special din Hong Kong, o nava fixa, decorata cu dragoni aurii. La ultimul etaj al ambarcatiunii a avut loc o petrecere organizata de niste prieteni, o petrecere cu iz international pentru ca erau oameni din diferite colturi ale lumii. “Excursia in China a fost partial vacanta, partial o calatorie de afaceri, pentru ca James avea de rezolvat niste treburi acolo. Pe langa asta, a fost si o ocazie foarte buna de a revedea niste prieteni dragi care locuiesc acolo”, a mai povestit Cristina.
             Chiar daca nu era la prima calatorie in Asia, Cristina a bifat si de aceasta data cateva locuri ce nu trebuie ratate odata ajuns acolo: a facut o scurta excursie in Macao, a vizitat muzeul Madame Tussauds si a urcat pana la The Peak, cel mai inalt punct din Hong Kong, unde ai parte de o priveliste ametitoare a orasului.

Primele fotografii cu Larry Hagman în Neveste disperate

 Vedeta serialului "Dallas" este de nerecunoscut. Actrul Larry Hagman a îmbătrânit, ămplineşte anul acesta 80 de ani în septembrie, însă nu renunţă la actorie. Cel mai recent rol al său a fost în 2011 "The Flight of the Swan" dar şi în "Neveste disperate", unde îl interpretează pe Frank Kaminski (foto). 

Vladimir Drăghia Hot Star ul din noul Bravo Girl

Nu rataţi noul număr al revistei Bravo Girl, mai ales că veţi avea parte de un interviu hot cu actorul Vladimir Drăghia din "Narcisa sălbatică" de la Antena 1. Tot din acest număr afli o mulţime de secrete despre vedete plus că ai un poster cu Selena Gomez. Aşa că nu pierde acest număr al revistei.

Sarbatoritii zilei

Astazi, 25 ianuarie avem opt sarbatoriti:

Leigh Taylor Young din “Sunset Beach”, “Hotel”, “Beverly Hills 90210”, “Dallas”, “Pasiuni” si “JAG” - 66 de ani,

Mia Kirshner din “The L. World” si “24” - 36 de ani,

Alicia Keys din “Farmece” - 31 de ani,

Chantal Andere din “Barrera de amor” si “Amor real” - 39 de ani,

Christine Lakin din “Step By Step” si “Al 7 lea cer” - 31 de ani,

Jennifer Lewis din “Girlfriends” si “Strong Medicine” - 54 de ani,

Ana Ortiz (foto) din "Betty cea urata" - 40 de ani,

Zully Montero din "Vaduva Blanco" - 64 de ani.

Gossip TV si Devoratorul de TV le ureaza "La Multi Ani!"

Stirea de la prima ora!! Un nou rol pentru Scarlet Ortiz

Actrita din "Totul despre Camila" si "Luisa Fernanda" a primit un nou angajament. Actrita Scarlet Ortiz va juca anul acesta alaturi de Jorge Poza in telenovela "Rafaela".

luni, 24 ianuarie 2011

David Zepeda s-a operat la nas

Actorul din "Sortilegio" - "Predestinati" a suferit de curand o operatie, potrivit programului “Todo para la mujer". Actorul David Zepeda a suferit o operatie la nas, dupa care s-a intors pe platourile de filmare ale telenovelei "La Fuerza del destino".

Nicoleta Luciu din Iubire şi onoare e îndrăgostită de maşina ei


Nicoleta Luciu, interpreta exoticei Soraya din telenovela “Iubire si onoare”, ce se va difuza din 24 ianuarie, de luni pana joi, de la 20.30, ACASA, isi imparte masina cu fiul ei, Zsolt, despre care spune ca ii plac atat de mult masinile incat intr-o zi ar putea face o cariera in acest domeniu.
 “Masina mea e plina de jucariile lui Zsolt, intre care predomina masinutele. Partea din spate e un adevarat loc de joaca. Pot spune ca jumatate din masina ii este rezervata lui Zsolt si jumatate mie. In spate e montat un scaun special pentru copii, iar geamurile laterale sunt fumurii pentru ca el sa poata dormi linistit. Si acasa are foarte multe masinute de toate dimensiunile, iar patul in care doarme e in forma de masina. Uneori ne mai uitam impreuna la cursele de Formula 1. Cred ca atunci cand va fi mare, Zsolt ar putea deveni pilot de curse”, povesteste Nicoleta.
Frumoasa actrita marturiseste ca e foarte incantata de masina pe care o conduce in fiecare zi pentru ca este practica si ii ofera siguranta in trafic, atat ei, cat si fiului ei: “Imi place noul meu Mitsubishi Outlander alb pentru ca este foarte spatios si confortabil, se incalzeste foarte repede, este usor de condus si de parcat, ceea ce conteaza foarte mult mai ales ca petrec ore bune la volan. Sunt indragostita de el, imi place sa-l conduc si e cel mai bun partener la cumparaturi. In timp ce conduc imi place sa cant melodiile de la radio sau piese romanesti mai vechi”, adauga Nicoleta Luciu.
 De luni, 24 ianuarie, de la 20.30, telespectatorii o pot revedea pe Nicoleta Luciu in rolul araboicei Soraya din telenovela “Iubire si onoare”, ce se va difuza de luni pana joi, ACASA.

Geanina Varga pe coperta revistei TV Mania


Noul număr al revistei TV Mania o are pe copertă pe fosta vedetă a serialului "Cu un pas ânainte" actuală prezentatoare a rubricii de sport de la Focus Prima TV. Acest număr conţine şi un supliment cu noul post TLC, dar şi amănunte despre Anne Hathaway, Charlie Sheen, un interviu cu Cătălin Măruţă, prietenii vedetelor, în culisele Globurilor de Aur, despre Daniela Crudu şi multe alte surprize.

Gaby Espino a trait o iubire ca in telenovele


Orice este posibil în iubire şi război, iar după ce a trăit o viaţă dură pe străzile din New York şi lumea din jur l-a învăţat că totul are un preţ, Angel, cunoscut drept „El Diablo”, este pregătit să înfrunte orice pentru a rămâne alături de femeia iubită. Din 24 ianuarie, o poveste de iubire aflată mereu la graniţa dintre bine şi rău, „Demon şi înger” („Mas Sabe El Diablo”) va avea premiera ACASĂ. De luni până joi de la orele 23.30, iar în serile de weekend de la 22.30, Gaby Espino, Jencarlos Canela şi Miguel Varoni vin ACASĂ într-o captivantă poveste de iubire, din care nu lipsesc intrigile, trădarea şi răzbunarea.
Actriţa pe care telespectatorii au urmărit-o de curând într-o apariţie specială în telenovela „Cealaltă faţă a Analiei” şi pe care au îndrăgit-o în telenovele precum „O lume a fiarelor”, Gaby Espino se întoarce ACASĂ cu un nou rol principal, în „Demon şi înger”. Pentru prima dată, frumoasa actriţă face cuplu pe micul ecran atât cu Jencarlos Canela, un cântăreţ şi actor cunoscut în America Latină şi pe care telespectatorii de ACASĂ l-au putut vedea în „Umbrele trecutului”, cât şi alături de celebrul actor Miguel Varoni. Cu o îndelungată carieră artistică, atât ca actor cât şi ca regizor al unor telenovele faimoase, precum „Fără sâni nu există Paradis”, care a fost difuzată şi ACASĂ, Miguel Varoni este unul dintre cei mai apreciaţi artişti latino-americani. Deşi la vremea respectivă Gaby Espino era încă măritată cu actorul venezolan Cristobal Lander, actriţa şi partenerul ei de ecran, Jencarlos Canela, au transformat iubirea lor din telenovela „Demon şi înger” în realitate. După un timp petrecut împreună, cei doi au pus punct relaţiei, iar Gaby s-a întors la fostul ei soţ. Totuşi, pasiunea dintre cei doi şi relaţia interzisă pe care au avut-o în paralel, se reflectă în chimia dintre personajele lor din telenovela de ACASĂ.
Noua telenovelă de ACASĂ, „Demon şi înger”, a fost filmată la Miami, New York şi în Mexic, iar producţia a înregistrat un mare succes în rândul publicului, fiind distribuită în 70 de ţări din întreaga lume. „Demon şi înger” a devenit cea mai vizionată telenovelă produsă de Telemundo din ultimii doi ani, iar un milion de telespectatori din Statele Unite au urmărit fiecare episod al acestei poveşti. La cererea Guvernului american, casa de producţie Telemundo a decis să adauge în scenariu inca un subiect. Astfel a apărut în telenovelă un nou personaj, Perla Beltran, care se angajează la organizaţia U.S. Census, sa aduca la cunoştinţa cetăţenilor latini care trăiesc în Statele Unite că trebuie să se înregistreze şi să fie luaţi în evidenţă ca sa traiasca în legalitate în Statele Unite şi astfel, sa fie plătitori de taxe.
Un sondaj realizat în 2009 a arătat că o mare parte din latinii care trăiesc pe teritoriul SUA nu numai că nu sunt luaţi în evidenţă, dar nici nu ştiu, sau le este frică să facă acest lucru. Deşi sugestia de a introduce această temă în telenovelă a venit din partea reprezentanţilor guvernului american, Dan Browne, preşedintele postului de televiziune a declarat că Telemundo a beneficiat de „independenţă creativă toatală”, pe tot parcursul filmărilor.
Demon şi înger”, o poveste interzisă de iubire prinde viaţă ACASĂ, din 24 ianuarie, de luni până joi de la orele 23.30, iar în weekend de la 22.30.