sâmbătă, 30 aprilie 2011

William Levy s-a distrat la şedinţa foto pentru People en espanol

Un nou rol pentru Carillo

Actorului din "Rosalinda" i s-a făcut o nouă propunere de Telemundo. Astfel că Fernado Carillo ar putea reveni cu un nou rol principal numai dacă va semna contractul pe care l-a primit de curând.

Noi foto cu cei mai sexy din People en Espanol


Paul Wesley din Jurnalele vampirilor s-a însurat

Surse de la Hollywood anunţă că interpretul lui Stefan Salvatore din "The Vampire Diaries" s-ar fi însurat. Paul Wesley şi Torrey DeVitto din "Pretty Little Liars" s-au cunoscut în 2007 când au jucat împreună. Mai multe amănunte despre ceremonie nu au fost date publicităţii, dar vom reveni cu amănunte.

Actriţa zilei

Maite Perroni se alatură vedetelor invitate să apară ca invitată specială în "Plaza Sesamo". Vedeta din "Iubire cu chip rebel" şi "Rebelde" a acceptat cu bucurie să apară şi să cânte în serialul pentru copii alături de multe păpuşi.

Sărbătoriţii zilei!

Astăzi, 30 aprilie, avem 13 sărbătoriţi:

Diana Agron (foto) din “Heroes” şi "Glee" împlineşte 25 de ani,

Kirsten Dunst din “Loving”, “Omul pianjen”, “ER” şi “Sister” - 29 de ani,

Adrian Pasdar din “Neveste disperate”, “Cai misterioase”, “Amy” şi “Heroes” - 46 de ani,

Paul Gross din “Due South” - 52 de ani,

Perry King din “Titanii” - 63 de ani,

Max Kirsch din “Prison Break” - 20 de ani,

Alexandra Holden din “Anatomia lui Grey”, “Friends” şi “Ally McBeal” - 34 de ani,

Jan din “Destilando amor” şi “Heridas de amor” - 37 de ani,

Kevin Sizemore din “24” - 39 de ani,

Johnny Galecki din “My Boys”, “Hope & Fait”, “Roseanne” şi “The Bing Bang Theory” - 36 de ani,

Andrew Seeley din "Glory Daze" - 29 de ani,

Halit Ergenç din "1001 nopţi" - 41 de ani,

Sam Heughan din "Doctors" - 31 de ani.

Gossip Tv şi Devoratorul de TV le urează "La Mulţi Ani!".

Ştirea de la prima oră!Eugenio Siller şi Melvin Cabrera s-au băutut în "Aurora"

Telenovela "Aurora", care va ajuge în curând şi la noi pe postul Acasă, i-a făcut pe cei doi actori să se bată. Ce-i drept, Eugenio Siller şi Melvin Cabrera s-au bătut pentru că aşa le cerea scenariul, însă cei care i-au văzut puteau să jure că e o luptă adevărată şi că cei doi au ceva de împărţit.

vineri, 29 aprilie 2011

Aaron Diaz va juca într-un nou film

Interpretul lui Mariano din "Teresa", actorul Aaron Diaz a primit o nouă ofertă. Acesta va juca în "Todo un hombre", rolul unui tânăr foarte timid, nu foarte frumos care are probleme de acomodare, un felo de Betty cea urâtă, varianta masculină. Cu siguranţă că Diaz va juca un rol diferit, însă nu ştim ce va face dacă va fi nevoit să se dezbrace.

Nina Dobrev pe coperta Seventeen Fitnes

Interpreta Elenei din "The Vampire Diaries" - "Jurnalele Vampirilor", actriţa Nina Dobrev  a apărut pe coperta revistei "Seventeen Fitnes".

Foto cu cei mai frumoşi din "People en espanol"

Cei mai frumoşi latini în People en espanol

V-am povestit cine sunt cei mai frumoşi şi sexy în viziunea celor de la People en espanol, acum vă oferim şi coperta revistei.

A apărut noul TV Satelit

Noul număr al revistei "TV Satelit" îl are pe copertă pe Adrian Ţuţu, câştigătorul de la Românii au talent, emisiunea de la Pro TV. Din acest număr mai puteţi citi despre Vladimir Drăghia şi Andrei Aradits din "Narcisa sălbatică", telenovela Aurora, Sebastian Rulli, actorii din "Rebelde" şi din "Internatul"  şi multe alte articole interesante. 

Actorul zilei

Astăzi, 29 aprilie, Răzvan Bănică împlineşte 19 ani. Tânărul este clasa a XIIa, a jucat deja în "State de România" în rolul lui Cori şi în curând va apărea în "Iubire şi onoare" într-un rol de senzaţie. Gossip TV şi Devoratorul de TV âi urează "La Mulţi Ani" şi îl desemnează Actorul zilei!

Sărbătoriţii zilei!

Astăzi, 29 aprilie, avem şapte sărbătoriţi.

Vincent Vendtresca din “Omul invizibil” împlineşte 45 de ani,

Susan Pratt din “All My Children” - 55 de ani,

Jerry Seinfeld din “Seinfeld” - 57 de ani,

Jonathan Ritter din “American Dreams” - 29 de ani,

Daniel Day Lewis din “Frost in May” - 54 de ani,

Kate Mulgrew din “Star Trek Voyager” - 56 de ani,

Paul Adelstein (foto) din “Prison Break”, “Private Practice” şi “Anatomia lui Grey” - 42 de ani.

Gossip TV şi Devoratorul de TV le urează "La Mulţi Ani!".

Ştirea de la prima oră! Maite Perroni încearcă să se ţină departe de Levy

Cei doi actori lucrează din nou împreună în telenovela "Triunfo del Amor" în ciuda zvonurilor despre o posibilă relaţie. Însă se ştie că acum actriţa Maite Perroni are o relaţie cu solistul Mane de la Parra şi încearcă să nu apară prea fericită în fotografiile sau filmările cu William Levy. "Nu vrea să-i dea acestuia motive de gelozie", a declarat o sursă.

joi, 28 aprilie 2011

Belinda în revista Quien

Actriţa din "Cameleonii" şi cântăreaţa Belinda a pozat pentru revista "Quien".

Diana Dumitrescu la Doamne de Poveste


Duminica, de la 16.30, la “Doamne de poveste”, Olivia Steer o are invitata pe actrita Diana Dumitrescu, o tanara care a reusit sa castige inimile celor de ACASA cu rolurile jucate in productiile “Razboiul sexelor”, “Regina”, “Aniela” sau “Iubire si onoare”.
Intr-un interviu emotionant, frumoasa actrita isi aminteste de clipele fericite ale copilariei, traite la malul marii, in Constanta. ”Consider ca am fost un copil norocos, am avut o copilarie foarte frumoasa, am avut noroc cu tata care naviga si nu ne-a lipsit niciodata nimic. Mama a fost in permanenta acasa, a fost tot timpul langa noi... Mama mea pana sa se casatoreasca a prezentat moda la casa de moda din Constanta si am vrut si eu sa fiu fotomodel ca mama, apoi am mai vrut sa fiu avocat, apoi pescarita. De ce? Nu stiu, pur si simplu. Nu-mi placea pestele, dar vroiam sa fiu pescarita”, marturiseste Diana.
Ca pentru orice tanara crescuta intr-o familie fericita si pentru Diana Dumitrescu sosirea la Bucuresti a fost dificila. “Foarte mult timp am trait in lumea mea, aveam o lume roz unde toti oamenii erau draguti, amabili, prietenii mei. Apoi, in Bucuresti a fost greu pentru ca eram singura. Am avut foarte multe momente cand eram singura si uneori ma bufnea plansul pentru ca realizam cat imi e de dor de familie. Plangeam si intram intr-un soi de depresie, dar a doua zi ma trezeam de dimineata, ma duceam la munca si uitam totul”, isi aminteste interpreta Oxanei din telenovela “Iubire si onoare” despre primele ei clipe petrecute in capitala.
Ce a fost insa mai greu a trecut, Diana s-a inconjurat de prieteni, a cunoscut succesul,  si a gasit, la sute de kilometri de casa parinteasca, marea iubire- pe Ducu. “La inceput nu ne-am inteles foarte bine, ba din contra, il evitam prin Buftea.  Tarziu am inceput, deja lucram de 3 luni de zile impreuna cand am inceput sa vorbim mai mult, sa glumim, a inceput sa fie amuzant si dragut si am inceput sa ne cunoastem mai bine si s-a format o legatura. Aveam momente in care imi era greu si de multe ori il sunam si ii povesteam, stateam de vorba cu el si ma sfatuiam. Ducu e o persoana care da niste sfaturi foarte bune”, marturiseste actrita pentru “Doamne de poveste”.
Portretul unei tinere actrite care a devenit idolul unei generatii si care, prin rolurile jucate, a reusit sa cucereasca inima publicului, duminica, 1 mai, de la 16.30, ACASA.

Actorii zilei

Astăzi vom avea un trio celebru şi anume actorii din "The Vampire Diaries". Şi asta pentru că Nina Dobrev, Ian Somerhalder şi Paul Wesley vor juca şi în sezonul trei al serialului "Jurnalele vampirilor", pe care postul CW l-a confirmat.

Sărbătoriţii zilei!

Astăzi, 28 aprilie, avem opt sărbătoriţi:

Jesica Alba din “Inger intunecat” şi “Flipper” împlineşte 30 de ani,

Harry Shum Jr. (foto) din "Glee" şi "Step UP3D" - 29 de ani,

Alejandro Ibarra din “Peregrina” - 38 de ani,

Kari Wurer din “CSI: Miami” -44 de ani,

Nancy Lee Grahn din “Santa Barbara”, “BH 90210”, “Al 7 lea cer” şi “Melrose Place” - 56 de ani,

Jorge Garcia din “Lost” şi “Becker” - 38 de ani,

Bridget Moynahan din "Six Degrees" şi "Blue Bloods" - 40 de ani,

Jenna Ushkowitz din "Glee" - 25 de ani.

Gossip TV şi Devoratorul de TV le urează "La Mulţi Ani!".

Ştirea de la prima oră!Gaby Spanic nu are timp să se îndrăgostească

Vedeta din "Emapeatriz" a ras de curând când a aflşat din presă că ar avea un nou iubit. Gabriela Spanic a mărturisit că este ocupată şi nu ar avea timp pentru o relaţie. "Sunt foarte ocupată, cine ar sta cu o femeie care munceşte 15 ore pe zi. Nu am timp pentru dragoste, deşi sunt mulţi bărbaţi care îşi doresc asta! Putinul meu timp liber îl petrec cu fiul meu", a declarat Spanic.

miercuri, 27 aprilie 2011

Christopher von Uckermann s-a îndrăgostit

Fostul component al trupei RBD şi actor în "Rebelde" a fost surprins de fotografi cu o domnişoară. S-ar părea că aceasta este actriţă, este mai mare decât Christopher von Uckermann şi se numeşte Marián Zapico. După relaţia cu Dulce Maria, iată că actorul iese din nou în lume ci o nouă domnişoară.

Primele fotografii din "La Casa de al Lado"

Catherine Siachoque şi Miguel Varoni joacă în telenovela "La Casa de al Lado", de unde vă oferim primele fotografii.