luni, 31 octombrie 2011

Ultima săptămână de Narcisa: iubiri nelegiuite!


 A salvat de la moarte bărbatul care urma să-i devină soţ, a fost acuzată de crimă şi a trăit experienţa dură a închisorii, a devenit ţinta unui criminal însetat de răzbunare şi a reuşit să treacă peste nenumărate încercări ale destinului. S-a transformat dintr-o tânără simplă, de la ţară, într-o femeie puternică, stilată, o mamă devotată capabilă să lupte alături de bărbatul iubit pentru a-şi împlini toate visele. Acesta este un fragment din povestea Narcisei, protagonista telenovelei “Narcisa Sălbatică”, cel mai frumos basm al timpurilor noastre. Interpretată de Alina Puşcaş, Narcisa a intrat în viaţa telespectatorilor, oferindu-le prin povestea sa emoţie, tensiune şi foarte multe momente de bucurie. Narcisa luptă în continuare pentru familia ei, iar obstacolele sunt numeroase în calea mult doritei fericiri alături de Tudor şi fetiţa lor. Dacă va avea povestea Narcisei un deznodământ fericit sau va fi marcată de noi răsturnări de situaţie, telespectatorii vor descoperi urmărind ultimele episoade din Narcisa-Iubiri nelegiuite”, de luni până joi, la Antena 1!

După trei sezoane de emoţie şi suspans, cel mai frumos basm al timpurilor noastre, “Narcisa Sălbatică” şi va afla deznodământul! Cu un scenariu coordonat de celebrul actor şi scenarist argentinian, Gabriel Corrado, telenovela a oferit publicului o imagine a vieţii reale, a cărei magie vine chiar din spectaculoasa forţă a destinului. Îndrăgitele personaje ale serialului au ţinut telespectatorii cu sufletul la gură, surprinzându-i mereu cu poveşti de viaţă spectaculoase marcate de impresionante răsturnări de situaţie.

Cu o distribuţie ce a reunit nume importante precum Draga Olteanu Matei, Magda Catone, Gabriel Duţu, Andrei Aradits, Şerban Ionescu sau Ion Haiduc, Alina Puşcaş, Vladimir Drăghia şi mai apoi Denis Ştefan, Adriana Trandafir, Ioana Picoş, Andrei Roşu, “Narcisa Sălbatică” şi-a cucerit publicul demonstrând că basmele pot prinde viaţă şi oferind bucuria de a descoperi adevăratele valori umane, dragostea sinceră, dar şi tensiunea unor relaţii imposibile.

Începând cu 7 noiembrie, telespectatorii Antena 1 se vor bucura de o nouă poveste plină de emoţie, intrigă şi neprevăzut, “Lale”. Serialul prezintă istoria a două familii aflate într-un conflict fără sfârşit, dar şi o extraordinar de frumoasă poveste de iubire pentru a cărei împlinire protagoniştii trebuie să înfrunte numeroase obstacole ale destinului.

Horia Varlan e pe coperta noului numar TV Mania

Noul numar al revistei TV Mania il are pe coperta pe vedeta postului Prima TV. Horia Varlan a realizat o super sedinta foto si a povestit celor de la revista despre cele doua emisiuni ale acestuia. In plus, vei putea citi despre o multime de noutati, dar si recomandari si programe de televiziune.

Actrita zilei

Disney Channel a lansat un nou serial care se numeste "Jessie" si o are pe Debby Ryan in rolul principal. Pustoaica este cunoscuta din alte productii, precum "Zack si Cody, ce viata minunata pe punte", iar acum se zovoneste ca Debby ar putea fi noua vedeta Disney, cea care ii va lua locul lui Miley Cyrus si al ei serial "Hannah Montana".

Sarbatoritii zilei

Azi, 31 octombrie, avem opt sarbatoriti:

Dermot Mulroney din “Friends” si “My best friends wedings”, Rob Schneider din “227”, Samaire Armstrong din “The OC”, “Anturaj” si “Numbers”, Nolan North din “NAVY NICS", “Port Charles”, “General Hospital” si “Sub pamint srl”, Kim Rossi Stuart din “Fantaghiro”, Deidre Hall din “Zile din viata noastra”, Justin Catwin din (foto) “Lost”, Traffic” si "Smallville”, Jhonny Whitworth din “CSI: Miami”. Gossip TV si Devoratorul de TV le ureaza "La Multi Ani".

Stirea de la prima ora! Osvaldo Rios din "Triumful dragostei" a facut vasectomie

Interpretul lui Osvaldo Sandoval din "Triumful dragostei" este un tata bun, insa nu mai vrea sa aibe si alte probleme cu posibile iubite. Astfel ca Osvaldo Rios a hotarat sa-si faca vasectomie pentru a nu mai avea mostenitori.

duminică, 30 octombrie 2011

Actrita zilei

V-ati intrebat vreodata care este cea mai influentabila vedeta latino de pe Facebook si Twitter? Ei bine, aceasta este nimeni alta decat Anahi, pe care o stiti din trupa RBD dar si din telenovela "Rebelde". Aceasta are cele mai multe accesari, iar fanii comunica cu vedeta pe cele doua canale de socializare.

Sarbatoritii zilei

Azi, 30 octombrie, avem zece sarbatoriti:

Nia Long din “Everwood” si “Third Watch”, Henry Winkler din “Out of Practice”, Kevin Pollak din “Viata cu Bonnie”, Harry Hamlin din “Veronica Mars”si “Moovie Star”, Jack Plotnick din “Ellen” si “Ugly Betty”, Daniel Sing din “Xena”, Michael Beach din “Stargate SG1”, Christopher McDaniel din “Days of your Lives” si “Navy NCIS”, Matthew Morrison (foto) din "Glee" si Saun Sipos din "ER" si "CSI". Gossip TV si Devoratorul de TV le ureaza "La Multi Ani!".

Stirea de la prima ora! Iubitul lui Maite Perroni deranjat de paparazzi

Zilele trecute actrita din "Rebelde" si "Triumful dragostei" a fost surprinsa de fotografi in timp ce facea plaja. Iubitul lui Maite Perroni, actorul si cantaretul Mane de la Parra a declarat ca fotografii nu mai au bun simt si ca te urmaresc peste tot. "Este o lipsa de respect! Nu mai poti sta linistit pentru ca te urmaresc peste tot, chiar si acasa", a declarat actorul.

sâmbătă, 29 octombrie 2011

Actorii zilei!

De data aceasta intreaga distributie din serialul "Victorious" sunt nominalizaţi drept actorii zilei. Si asta pentru ca serialul cu Victoria Justice si Avan Jogia in rolulrile principale a ajuns de ceva vreme la sezonul doi si are mare succes la pusti, devenind noul "Hannah Montana". 

Sărbătoriţii zilei

Azi, 29 octombrie, avem saptispreyece sarbatoriti:

Ben Foster din “Sub pamant SRL”, Andrew Lee Pots din “Ideal”, Brendan Fehr din “Roswell” şi “CSI: Miami”, Julio Camejo din “Heridas de amor” şi “Rebelde”, Gabrielle Union din “Al 7 lea cer”, Florencia Raggi din “Milady”, Tracee Ellis Ross din “Grielfiriend”, Winona Ryder din “Friends”, Grayson McCouch (foto) “Legacy”, “As the World Turns” şi “All Souls”, Finola Gughes din “General Hospital”, “Farmece” şi  “All My Children”, Richard Dreyfuss din “Tin Man”, Kate Jackson din “Babby Boom” şi “Ingerii lui Charlie”, Rufus Sewell din “John Adams”, Joely Fisher din “Neveste disperate”, “Til Death”, “Grosse Pointe” şi “Normal Ohio”, Andrew Lee Potts din "Primeval" şi Richard Brancantsiomo din "Home and Away". Gossip TV si Devorator Tv le ureaza "La Multi Ani!".

Ştirea de la prima oră!Erick Elias a devenit tată de fată!

Veste bună pentru fanii actorului din "Zorro" si "Trupul dorit". Lui Erick Elias i s-a născut primul copil, o fetita care se va numi Penelope! Il felicitam si noi pe Erick si sa le traiasca micuta!

vineri, 28 octombrie 2011

Andra şi Măruţă pe coperta noului TV Satelit!

 Nu rataţi noul TV Satelit în care puteţi citi un amplu material despre Andra şi Cătălin Măruţă, În plus veţi afla la ce se uită Alina Eremia din "Pariu cu viaţa", despre Narcisa: iubiri nelegiuite, interiu cu Andreea Mantea, aflii mai multe despre Alexandru Ion, Sabina Brânduse, Vocea Romaniei, actorii din Triumful dragostei şi Stăpâna dar şi un amplu material despre Benone Sinulescu!

joi, 27 octombrie 2011

Actorul zilei!

Interpretul lui Alcide din "True Blood", actorul Joe Manganiello a luat o pauza de la filmari. Acesta s-a aflat zilele trecute in Maui, Hawaii, unde a fost surprins de fotografi. Dupa cum vedeti si voi in fotografii actorul are o conditie fizica foarte buna la cei 34 de ani ai sai, devenind astfel peste noapte unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood.

Sărbătoriţii zilei

 Azi, 27 octombrie, avem şapte


Kivanç Tatlitug (foto) din "Ezel", Kelly Osbourne din “Familia Osbourne”, Litzy din “Carita de angel”, Ted Wass din “Bloosom”, John Cleese din “Will&Grace”, David Walton din "Perfect Couple" şi Marpla Maples din "Sunset Beach". Gossip TV şi Devorator TV le urează "La Mulţi Ani!".

Ştirea de la prima oră! William Levy se dezbracă la Hollywood!

 William Levy din "Sortilegio"- "Predestinaţi" şi "Triumful dragostei" va juca la Hollywood în pelicula "Magic Mike". Acesta va interpreta rolul unui striper alături de Alex Pettyfer, Matt Boomer şi Joe Manganiello. În plus, Levy va fi şi producător. "Îmi doresc să am câteva proiecte ca şi producător pe viitor", a declarat Levy.

miercuri, 26 octombrie 2011

Actorul zilei

În urmă cu ceva timp actorul Julian Gil din "Sortilegio" a promis că va realiza un calendar cu el în ipostaze foarte sexy, Actorul s-a ţinut de cuvânt şi a realizat şedinţa foto pentru calendarul anului 2012, din care vă arătăm şi noi o fotografie.

Sărbătoriţii zilei

Azi, 26 octombrie, avem doisprezece sărbătiriţi:

Dylan McDermont din “Avocatii”, Carl Elwes din “Dosarele X”, Kelly Rowan din “Rebel in California”, Thomas Cavanagh din “Scrubs”, Rita Wilson din “Frasier”, James Pikens Jr. din “Grey’s Anathomy”, Sean MacFarlane din “American Dad” şi “Robot Chiken”, Jacklyn Smith din “Ingerii lui Charlie” şi “Districtul”, Shelly Morrison din “Will&Grace”, Jonathan Chase (foto) din “One on One” şi “Veronica Mars”, Steve Valentine din "Sunt in Formatie" şi DW Moffet din "Switch at birth". Gossip TV şi Devoratorul de TV le urează "La Muşi Ani!".  

Ştirea de la prima oră! Lucero face o nouă reclamă

În ultima vreme vedeta din "Stăpâna" este foarte ocupată. Lucero face parte din juriul "Vocea Mexicului" şi a primit şi o ofertă de a face reclamă pentru un nou sortiment de şampon.

marți, 25 octombrie 2011

Jeanne Cooper alias Katherine din "Tânăr şi neliniştit" are probleme de sănătate

Interpreta lui Katherine Chancelor din "Tânăr şi neliniştit", actriţa Jeanne Cooper a luat o pauză de la filmarea serialului în care joacă de la debutul lui. Actriţa a fost deja înlocuită cu o altă colegă de breaslă şi anume, Michael Learned din serialul "The Waltons".

’’Pariu cu viaţa" şi-a consolidat poziţia de lider al serilor de luni

Serialul  pentru intreaga familie „Pariu cu viata” a devenit favoritul romanilor. Inca de la prima difuzare serialul  a reusit sa claseze, in fiecare seara de luni, Pro Tv pe prima pozitie in topul audientelor.
Luni, 24 octombrie, in intervalul 20.28-22.23, „Pariu cu viata” a castigat publicul comercial din mediul urban, cu varste cuprinse intre 18-49 de ani,  inregistrand 5,8 puncte de rating si o cota de piata de 16,4%. Pozitia secunda a fost ocupata de Antena 1 cu 4.0 puncte de rating.
Si publicul urban din Romania si-a desemnat in mod clar favoritul serilor de inceput de saptamana. Astfel, „Pariu cu viata” a inregistrat 5.0 puncte de rating si 11.3% cota de piata.
In randul publicului din intreaga tara productia care urmareste aventurile tinerilor din „LaLa Band” a reusit sa obtina 5,2 puncte de rating si o cota de piata de 11,8%, cifre ce au plasat-o pe pozitia fruntasa in topul audientelor.
In minutul de aur, la 20.48, la nivelul intregii tari peste 1,4 milioane de romani urmareau, la Pro Tv, ultimele intamplari din familia lui Gica Popa (Radu Gabriel) si se amuzau alaturi de Tantica Cercel (Elvira Deatcu).
In episodul de luni, de la 20.30, la Pro Tv, telespectatorii au luat parte, alaturi de „LaLa Band” si multe vedete invitate, la un flash mob de amploare, la Buftea, pe piesa celor de la Queen, „We Will Rock You”.

"Narcisa: iubiri nelegiute" a avut din nou audienţă!

Un început de săptămână în forţă pentru îndrăgita telenovelă “Narcisa-Iubiri nelegiuite”! Ieri, 24 octombrie, serialul s-a clasat pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor, atât la nivelul targetului comercial al Antenei 1, cât şi în rândul publicului din mediul urban. 
Telespectatorii au rămas şi aseară aproape de Antena 1 şi îndrăgita telenovelă “Narcisa-Iubiri nelegiuite”, al treilea sezon al serialului “Narcisa Sălbatică”. Astfel, la nivelul target-ului 15-54 urban,  telenovela  a fost leader de piaţă în slotul 22:00 - 23:14, cu un rating de 4.1 % şi o cotă de piaţă de 12.3 %. Pe locul doi, s-a clasat postul Prima TV cu un rating de 4 % şi 12 % share, urmat de Pro TV care a înregistrat o cotă de piaţă de 10 % şi 3.3 procente rating. Telenovela  difuzată de Antena 1 a a învins concurenţa şi la nivelul targetului all urban, înregistrând un rating de 3.9 % şi o cotă de piaţă de 10.5 procente. Pe locul secund s-a clasat Antena 3, cu 3.4% rating şi 9.2% cotă de piaţă, iar a treia poziţie în clasament a fost ocupată de Prima TV, care a înregistrat 3.3 procente  rating şi 8.8% share. 

Au mai rămas doar două săptămâni până ce “Narcisa-Iubiri nelegiuite” va dezvălui telespectatorilor deznodământul fumoaselor sale poveşti de iubire. Cu o intrigă şi personaje spectaculoase, ce a reunit nume importante precum Draga Olteanu Matei, Magda Catone, Gabriel Duţu, Andrei Aradits, Serban Ionescu sau Ion Haiduc, Alina Puşcaş sau Vladimir Drăghia, şi mai apoi Denis Ştefan, Adriana Trandafir, Ioana Picoş, Andrei Roşu,  Narcisa Sălbatică le-a oferit telespectatorilor săi plăcerea de a descoperi adevaratele valori umane, dragostea sinceră, dar şi tensiunea unor relaţii imposibile. Telenovela al cărei scenariu a fost coordonat de celebrul actor şi scenarist argentinian, Gabriel Corrado, a adus în faţa publicului o imagine a vieţii reale, a cărei magie vine chiar din spectaculoasa forţă a destinului, care şi-a pus îndata amprenta pe vieţile protagoniştilor, făcându-i martori la întâmplari incredibile, transformări şi răsturnari impresionante de situaţie.

Inna pe coperta noului număr Bravo!

A apărut noul număr al revistei BRAVO care o are pe Inna pe copertă. Din acest număr mai puteţi citi despre Selena Gomez. Johnny Depp, La La Band, Alexandra Stan, Giulia, Alex Piscunov, Chord Overstreet din "Glee", Steve Jobs, True Blood, Lady Gaga, Big Time Rush, Vocea României, Aventurile lui Tin Tin, Dansez pentru tine si ce seriale ati vrea sa vedeti la TV.

Actriţa zilei!

Diana Dumitrescu, actrita din serialul “Pariu cu viata”, s-a alaturat campaniei “Durerea nu este iubire”, demarata de ACASA, impotriva violentei domestice. Vedeta s-a alaturat celor peste 33.000 de utilizatori si a intrat pe site-ul www.durereanuesteiubire.acasatv.ro unde a semnat petitia pentru adoptarea unei legi speciale impotriva violentei in familie. 
          Diana este de parere ca nu exista nicio justificare pentru acest tip de comportament: “Nu am inteles niciodata de ce un barbat ar lovi o femeie si ce este si mai grav, faptul ca azi o loveste si maine isi cere scuze. Cuvintele “Te iubesc” sunt folosite cateodata ca o scuza dar femeile nu ar trebui sa accepte asta.”
          In cadrul interviului  difuzat marti, de la 16.30 in cadrul emisiunii “Povestiri adevarate”, ACASA, Diana isi aminteste experienta durereoasa prin care a trecut o prietena de-a ei: “Am avut o prietena, al carei iubit o batea pana intr-o zi cand a zis “Gata! Stop!”. Toate am indemnat-o sa renunte la relatie, i-am explicat ca nu e normal sa vina cu ochiul vanat la scoala. Pentru ca eram in perioada liceului.  A plecat de la el si o astepta seara in fata scolii si o lunga perioada de timp am mers noi cu ea acasa si cu colegii de clasa”.
“Parerea mea este ca ar trebui sa fim mai deschisi si noi ceilalti si sa oferim o mana de ajutor de cate ori avem ocazia”, adauga Diana Dumitrescu.

Sărbătoriţii zilei

Azi, 25 octombrie, avem noua sarbatoriti:

Jeanne Cooper din “Tanar si nelinistit”, Adam Goldberg din “Joey” si “Anturaj”, Marion Ross din “Fetele Gilmore”, Osvaldo Rios din “Kassandra”, "Zorro" si "Triumful dragostei", Nancy Cartwhight din “Kim Possible” si “24”, Michael Boatman din “Lege si Ordine” si “Airliss”, Mehcad Brooks (foto) din “Neveste disperate” si "True Blood", Josh Henderson din "Neveste disperate", Chris Engen din "Tanar si nelinistit". Gossip TV si Devoratorul de TV le ureaza "La Multi Ani!".  

Ştirea de la prima oră!Jorge Salinas a ajuns a treia oară la spital

Actorul din "Focul iubirii" are din nou probleme de sănătate. Dupa ce in urma cu ceva timp a ajuns la spital de doua ori, acum Jorge Salinas a patit-o din nou. Aflat pe platourile de filmare pentru noua telenovelă i s a facut rau din cauza unei pneumonii netratatata si colegii l-au transportat de urgenta la medic.

luni, 24 octombrie 2011

În luna noiembrie, AXN vă face cunoştinţă cu noii "Ingeri ai lui Charlie"

Cui îi pasă de Superman, Batman sau chiar Spiderman? În luna noiembrie, haideţi să uităm de toţi bărbaţii costumaţi care nu schiţează niciodată nicio emoţie şi care salvează lumea cu puterile lor de super-eroi.
AXN vă aduce din 7 noiembrie eroinele contemporane din cel mai nou serial Îngerii lui Charlie, bazat pe serialul de succes din anii ‘70. Noile fete sunt mai distractive, neînfricate, sofisticate şi umane când vine vorba de trecutul lor ruşinos şi viitorul incitant.

Datorită misteriosului miliardar Charlie Townsend, trei femei frumoase primesc şansa de-şi lăsa în urmă trecutul. Îngerii lui Charlie are la bază serialul de succes din anii ’70 şi ne face cunoştinţă cu trei noi îngeri. Toate sunt detective neînfricate, prietene apropiate, frumuseţi care îi determină pe bărbaţi să se întoarcă după ele pe stradă.

Abby Sampson (Rachel Taylor) este o fată din înalta clasă  americană care a devenit hoţ de talie mondială, Kate Prince (Annie Ilonzeh) este o poliţistă din Miami căzută în dizgraţie, care şi-a pierdut atât cariera cât şi logodnicul, şi Gloria este un locotenent cu imaginea pătată care se pricepe la explozibili. Îngerii sunt aleşi de noul Bosley (Ramon Rodriguez), un hacker tânăr şi atrăgător care le ajută să rezolve cazuri şi se bucură de compania acestor femei puternice şi frumoase. Sub îndrumarea lui, îngerii lucrează pentru misteriosul lor şef Charlie şi rezolvă cazuri care le duc prin numeroase locuri, de la depozite de droguri la vile de lux din Miami.

Serialul de televiziune din anii ’70 a făcut cunoştinţă publicului cu un nou tip de eroine, prezentând femeile în posturi atribuite de obicei bărbaţilor. Ele sunt detectivii lui Charlie şi scapă de îndatoririle comune rezervate în acea vreme femeilor. Îngerii rezolvă mistere în timp ce poartă haine masculine, practică arte marţiale şi folosesc arme. În acelaşi timp, ele se bazează şi pe farmecele lor feminine şi pe frumuseţe. Surorile contemporane ale îngerilor iniţiali lasă la o parte hainele masculine şi sunt sexy din cap până-n picioare. Ele nu se dau în lături de la munca grea, dar fug de greşelile ruşinoase şi relaţiile distruse din trecutul lor. Nu sunt la fel de inocente ca îngerii iniţiali, dar sunt proaspete, moderne şi incitante. Ele demonstrează că nu trebuie să fii sfânt ca să devii înger.

Noul serial Îngerii lui Charlie are premiera pe 7 noiembrie şi va fi difuzat, în premieră şi în exclusivitate, la AXN, în fiecare luni, de la ora 22:00. În primul episod, “Angels with Broken Wings”, una dintre misiunile îngerilor se termină cu moartea tragică a Gloriei. Charlie le convinge să lucreze cu prietena din copilărie a Gloriei, Eve (Minka Kelly). Aceasta participă la cursele ilegale de maşini şi are un trecut învăluit în mister. Chiar dacă nu se cunosc încă, un lucru este sigur: Abby, Kate şi Eve se vor apăra una pe cealaltă fie ce-o fi.

Alina Puscas pe coperta noului numar TV Mania!

Daca vrei sa aflii cateva motive pentry care se va sfatsi mai repede "Narcisa: iubiri nelegiute". atunci nu rata acest numar din TV Mania, din care vei afla o multime de noutati. Nu ratati un super numar cu Alina Puscas pe coperta! Plus multe alte surprize!

Actorul zilei

Ieri Dan Bordeianu, pe care il stiti din "Numai iubirea", "Lacrimi de iubire" si "Iubire ca in filme" si-a aniversat ziua de nastere. Gossip TV si Devoratorul de TV ii ureaza "La Multi Ani" si cat mai multe proiecte tv si in teatru!

Satbatoritii zilei


Azi, 24 octombrie, avem noua sarbatoriti:

Jeffrey Coleman din “As the World Turns”, Adela Noriega din “La esposa virgin”, “Amor real”, “Guadalupe”, “Maria Bonita” si  “Maria Isabel”, Christina Chambers din “Sunset Beach”, Magda Catone din “Cuscrele”, "La Urgenta", Doctori de mame", "Narcisa salbatica" si "Narcisa: iubiri nelegiuite", Doug Davidson (foto) din  “Tanar si nelinistit”, Jaqueline McKenzie din “The 4400” si  “Mental”, Shaenae Grimes din “90210”, Brad Jonson din "Melrose Place", Draga Olteanu Matei din "Cuscrele" si "Narcisa salbatica". Gossip TV si Devratorul de TV le ureaza "La Multi Ani!".

Stirea de la prima ora!Tinerii din La La Band - realizeaza azi un flashmob in "Pariu cu viata“

Azi, 24 octombrie, de la 20.30, fanii productiei “Pariu cu viata”, de la Pro Tv,vor urmari in premiera in televiziune, secventele de la flashmob-ul organizat de tinerii din “LaLa Band” la Buftea, unde se aflau pentru a filma noul lor videoclip din serial. Cu muzica lor au ridicat in picioare zeci de oameni care li s-au alaturat imediat.
Pentru o jumatate de ora, fani de pe Facebook, directori, masinisti, cusatorese, dar si vedete precum Mihai Petre, Razvan Fodor, Aylin Cadir, Laura Cosoi, Mircea Solcanu, Cabral si Andreea Ibacka, cu totii au fost cuceriti de muzica, dansurile si atmosfera din timpul flashmob-ului si s-au alaturat cu entuziasm initiativei tinerilor din “LaLa Band”.
“A fost foarte frumos si a venit foarte multa lume. Atmosfera si starea au fost perfecte pentru ceea ce am filmat. Toata lumea a fost acolo, de la femei de serviciu cu maturi in mana si mopuri, pana la directori”, spune Dorian Popa, protagonistul serialului “Pariu cu viata”.
Cristina Ciobanasu, interpreta Ancai Anghel, este incantata de faptul ca admiratorii lor au luat parte la aceasta actiune inedita: “Au venit si fanii nostri de pe Facebook. Ne bucuram mult ca au venit sa ne vada”.
Cabral isi aminteste : „A fost foarte misto, energia a fost foarte mare, ne-am sincronizat imediat, mi-a placut foarte mult piese aleasa,”We will rock you”, este o clasica si poate sa trezeasca si mortii din cimitir daramite zecile de oameni care au fost in Buftea, intr-o zi minunata de toamna. Si ne-am incarcat toti cu energia celor 20 de trazniti din LaLa Band”
Pentru Razvan Fodor, timpul petrecut alaturi de “LaLa Band
a fost foarte interesant: „Am dansat, ne-am distrat, am fost cu nasul si nasa, Cabral si Andreea Ibacka, prietenul meu, Mihai Petre, si doua frumuseti, Aylin si Laura Cosoi. Ne-am simtit ca acasa, in Buftea, si ne-am minunat de talentul copiilor din LaLa Band. Si am dansat, alaturi de cetva zeci de oameni, vreo 2 ore ca nebunii”
Iar Mihai Petre, unul dintre juratii show-ului “Romanii au talent”, a fost impresionat de cum a decurs flasmob-ul: “Ne-am distrat super tare. Cei mici au multa energie! Ii invidiez pentru asta!”
Laura Cosoi : „M-am bucurat ca m-am revazut cu o parte din fostii colegi, desi am stat doar pentru cateva ore, am simtit ca fac parte din acest proiect, „Pariu cu viata”, copiii sunt extraordinar de talentati si cu siguranta viitorul arata foarte bine pentru ei. Piesa aleasa a fost una reprezentativa, zic eu”
Muzica buna, dansuri, distractie garantata si o atmosfera spectaculasa, de toate acestea si multe alte aventuri palpitante vor avea parte telespectatorii serialului “Pariu cu viata”, luni, 24 octombrie, de la 20.30, numai la Pro Tv.
Si tot luni, trupa LaLa Band este invitata in emisiunea “Happy Hour”, la PRO TV unde isi vor lansa noul single “LaLa Love Song”.

vineri, 21 octombrie 2011

"Bine dotat" vine la HBO din 5 noiembrie cu sezonul 3

Cele zece episoade ale celui de-al treilea sezon al serialului BINE DOTAT, nominalizat la Emmy şi Globul de Aur, vor fi difuzate în premieră şi în exclusivitate la HBO, din 5 noiembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00.


Având drept loc de desfăşurare a acţiunii suburbiile lovite de recesiune ale oraşului Detroit, BINE DOTAT îl are drept protagonist pe Thomas Jane în rolul lui Ray Drecker, fost sportiv profesionist, devenit gigolo, ce trebuie să facă faţă competiţiei provocate de un mult mai tânăr rival. În acest nou sezon, Ray şi Tanya sunt gata să avanseze în afaceri. Dar vor reuşi ei să-şi păstreze secretul?

Din distribuţie fac parte Jane Adams, în rolul partenerei de afaceri a lui Ray, Tanya Skagle; Anne Heche în rolul fostei soţii a lui Ray, Jessica Haxon; Charlie Saxton în rolul fiului lui Ray, Damon; Sianoa Smit-McPhee în rolul fiicei lui Ray, Darby; Rebecca Creskoff în rolul fostei partenere a lui Ray şi a Tanyei, Lenore, care vrea să se răzbune pentru că aceştia i-au furat ideea; Gregg Henry în rolul lui Mike, prietenul şi colegul lui Ray; Lennie James în rolul lui Charlie, colegul şi iubitul Tanyei şi Stephen Amell în rolul lui Jason, noul gigolo.

În rolurile secundare apar Kaitlin Doubleday, care o joacă pe Logan, o fostă studentă a lui Ray; Ana Ortiz, în rolul Lydiei, o nouă clientă căreia îi place să se îmbrace în poliţistă şi Matt Walsh în rolul doctorului Matt Kopylov.

Actorul zilei

Fostul membru al trupei RBD şi actor în "Rebelde", Christopher Uckerman s-a născut în urmă cu 25 de ani în Mexic şi a devenit cunoscut datorită muzicii si serialului in care a jucat. Acum actorul joacă în "Kdabra", un nou serial de succes. Noi ii uram La Multi Ani! 

Sărbătoriţii zilei

Azi, 21 octombrie, avem sapte sarbatoriti:

Will Estes din "Santa Barbara”, “American Dreams” si Reunion”, Christopher Uckerman din “Rebelde” si "Kadabra", Yolanda Ventura din “Contra viento y marea”, Carrie Fisher din “Smallville”, Tom Everett din  Mesaje de dincolo”, Mark Rendall din “ReGenesis”,Matt Dallas (foto) din “Kylie XY” si "Eastwick" si Jeffrey Bowyer-Chapman din "SGU: Stargate Universe". Gossip TV si Devorator TV le ureaza "La Multi Ani!".

Ştirea de la prima oră! Pablo Montero va avea fată!

Actorul din "Focul iubirii" şi "Triumful dragostei" va deveni tată de fată. Actorul Pablo Montero a aflat că soţia sa aşteaptă o fetiţă.

joi, 20 octombrie 2011

Actrita zilei!

Ioana Picoş, frumoasa actriţă din telenovela difuzată de postul Antena 1 are parte de o toamnă aventuroasă! Dacă mulţi dintre români ar prefera în această perioadă confortul propriului cămin, actriţa a decis că acum este momentul senzaţiilor tari! De curând, Ioana s-a apucat de rafting chiar în ciuda temperaturilor nu tocmai confortabile.
Foarte bine echipată şi ghidată de instructor, Ioana nu s-a temut să încerce acest sport deşi cerinţele apărute pe parcurs i-au solicitat destul de mult curajul. Aşadar, s-a încumetat să urce în raft şi să facă faţă râului cu toate pericolele sale: a făcut slalom printre bolovani, răsturnări controlate, s-a aruncat de pe stânci, a testat forţa curenţilor şi a suportat cu stoicism frigul, chiar şi atunci când a rămas în costum de baie la temperaturi destul de scăzute.
“Mi-a plăcut la nebunie! Ce am făcut acum este doar începutul, un test să-mi pot da seama ce înseamnă adrenalina. Deşi am mai practicat şi cartingul, o sursă de senzaţii tari,  pot spune că aceasta este prima dată când încerc un sport mai aventuros. În planurile de viitor s-ar putea să intre şi sărituri cu paraşuta”, a declarat frumoasa actriţă.
Tot cu ocazia acestei sesiuni de rafting, Ioana a profitat şi de posibilitatea de a vizita zona din apropierea râului Siriu, pe care nu s-a putut abţine să o cureţe de peturi. Aflată la o cascadă, Ioana şi-a folosit umbrela deschisă pentru a strânge peturile din apă. Peturile le-a aruncat la gunoi abia în Bucureşti, transportându-le până acolo în portbagaj.

Sărbătoriţii zilei

Azi, 20 octombrie, avem cinci sarbatoriti:

Dannii Minouge din “Home and Away”, John Kraskinski (foto) din “The Office”, Sam Witwer din “Smallville” si "Being Human", Costel Constantin din "Iubire si onoare" si Ion Dichiseanu din "State de Romania". Gossip TV si Devoratorul de TV le ureaza "La Multi Ani!".

Ştirea de la prima oră!

Ludwika Paleta şi Angelique Boyer din "Teresa"vor juca împreună în remake ul telenovelei "Cañaveral de Pasiones". Se pare că Paleta o va interpreta pe mama personajului lui Boyer când era mică.

miercuri, 19 octombrie 2011

NCIS: Los Angeles - sezonul 2, în premieră si exclusivitate la AXN

AXN, canalul de televiziune care aparţine de Sony Pictures Television, ce difuzează emisiuni şi seriale de divertisment general, acţiune şi aventură, va aduce din 2 noiembrie sezonul 2 din NCIS: Los Angeles, cu Chris O’Donnell şi LL Cool J în rolurile principale.

NCIS: Los Angeles este o dramă despre lumea riscantă a unei divizii NCIS care trebuie să prindă criminalii periculoşi ce ameninţă securitatea naţională. Luându-şi identităţi false şi folosind cea mai avansată tehnologie, această echipă de agenţi extrem de bine pregătiţi lucrează sub acoperire şi-şi riscă vieţile pentru a-şi îndeplini misiunile. Agentul special “G” Callen (Chris O’Donnell) este un cameleon care se transformă în oricine e nevoie să fie ca să se infiltreze în lumea criminalilor. Partenerul lui este agentul special Sam Hanna (LL Cool J), un fost membru al trupelor SEAL care a luptat în Afganistan şi Irak. Agentul special Kensi Blye (Daniela Ruah) este fiica extrem de isteaţă a unui puşcaş marin ucis. Ea trăieşte pentru adrenalina care vine odată cu munca sub acoperire. Operatorul Eric Beale (Barrett Foa) se ocupă de fiecare computer şi maşinărie din centrul diviziei. Un alt membru al echipei este Henrietta “Hetty” Lange (Linda Hunt) care îi supraveghează şi le oferă sprijin material şi moral. Din acest sezon, echipa va avea un nou membru: Marty Deeks (Eric Christian Olsen), un detectiv sub acoperire de la poliţia din Los Angeles care a fost recrutat în echipă de Hetty. Având la dispoziţie cele mai noi şi moderne echipamente şi aflându-se tot timpul în situaţii care le pot pune viaţa în pericol, membrii acestei echipe se bazează unul pe altul pentru a-şi duce misiunile la capăt şi pentru a apăra interesele ţării.  

Acest serial, la fel ca şi serialul din care este derivat, NCIS: Anchetă militară, a fost bine primit de public şi de critici atât în Statele Unite cât şi celelalte ţări în care a fost difuzat şi a demonstrat încă o dată că cele două personaje principale formează o echipă foarte bună.

Sezonul 2 începe din 2 noiembrie şi va putea fi urmărit în fiecare miercuri, de la ora 23:15, în premieră şi în exclusivitate la AXN.

Soc! Narcisa: iubiri nelegiute se termina mai devreme!

Povestea în care nimic nu e ceea ce pare îşi va afla în curând dezondământul. Narcisa –Iubiri nelegiuite, cel de-al treilea sezon al celui mai urmărit serial românesc, Narcisa Sălbatică, se apropie de final.
Destinele eroilor din Narcisa- Iubiri nelegiuite se vor împlini curând. Cel mai frumos basm al timpurilor noastre se apropie cu paşi repezi de final. Telespectatorii vor afla cum se vor sfârşi poveştile personajelor lor îndrăgite, rămânând aproape de Antena 1.
Narcisa Sălbatică şi-a ţinut vreme de două sezoane telespectatorii cu sufletul la gură, devenind în scurt timp cel mai urmărit serial românesc. Narcisa Sălbatică a revenit în această toamnă la Antena 1 sub denumirea Narcisa –Iubiri Nelegiuite, continuând povestea Narcisei şi a lui Tudor, dar aducând personaje şi poveşti noi.   
Cu o intrigă şi personaje spectaculoase, ce a reunit nume importante precum Draga Olteanu Matei, Magda Catone, Gabriel Duţu, Andrei Aradits, Serban Ionescu sau Ion Haiduc Alina Puscas sau Vladimir Draghia, şi mai apoi Denis Ştefan, Adriana Trandafir, Ioana Picoş, Andrei Roşu,  Narcisa Sălbatica le-a indus telespectatorilor săi plăcerea de a descoperi adevaratele valori umane, dragostea sinceră, dar şi tensiunea unor relatii imposibile.
Telenovela al carei scenariu a fost coordonat de celebrul actor si scenarist argentinian, Gabriel Corrado, a adus in fata publicului o imagine a vietii reale, a carei magie vine chiar din spectaculoasa forţă a destinului, care şi-a pus indata amprenta pe vietile protagonistilor, facandu-i martori la intamplari incredibile, transformari si rasturnari impresionante de situatie.

Actriţa zilei

Vedeta din "Magicienii din Waverly Place", nu o duce prea bine. Se aude că Selena Gomez primeşte amenintari cu moartea de la diversi fani. Cu toate acestea Selena e optimista si nu vrea să gândească negativ.

Sărbătoriţii zilei!

Azi, 19 octombrie, avem şapte sărbătoriţi:

John Lithgow din “A treia planeta de la Soare” şi "Dexter", Desmond Harrington (foto) din “Dragnet”, “Rescue Me”, “Sons&Daughters” şi “Taken”, Vanessa Guzman din “Alborada”, Shane Woodson din “Pasiuni”, Veronica Castro din “Si bogatii pling”, Trey Parker din “South Park”, Omar Gooding din “The Division” şi  “Playmakers”, Benjamin Salisbury din “Dadaca”. Gossip TV şi Devoratorul de TV le urează "La Mulţi Ani!".

Ştirea de la prima oră! Gaby Spanic are un nou iubit?

Actriţa din "Soy tu Duena" se pare că are parte de un nou iubit. Gabriela Spanic a fost văzută recent la un eveniment alături de un domn cu care se purta foarte drăgăstos. S-ar părea că acesta este noul iubit al actriţei despre care nu vrea să facă nicio declaraţie.

marți, 18 octombrie 2011

La Mulţi Ani Bravo GiRL! Zendaya pe coperta noului număr, la 8 ani!

A apărut noul număr al revistei Bravo GiRL! care astăzi împlineşte opt ani! Zendaya Coleman din "Totul despre dans" este pe copertă şi a acordat un interviu exclusiv revistei! Tot din acest număr vei afla totul depre True Blood, intri in culisele serialului cu vampiri si varcolaci, plus alte secrete ale vedetelor. Nu rata un super număr plus multe alte surprize! 

Actorul zilei

 
 Bogdan Andrei Rosu alias Dan din "Narcisa: Iubiri nelegiute" ne-a povestit o faza haioasa de la filmarile pentru telenovela de la Antena 1, pentru care l-am desemnat actorul zilei: "La un moment dat, săream pe nişte clădiri şi aveam nevoie de cascador. Faza era că acel cascador era mult mai musculos decât mine. A fost o secvenţă destul de grea. Şi la sfârşitul ei am făcut febră musculară. Am participat şi la o bătaie, fără cascadori, în primele episoade din "Narcisa...", când din nefericire, am dat cu pumnul într-o uşă şi mi-am rupt mâna. Am continuat filmarea şi apoi m-au pansat".

Sărbătoriţii zilei!

 Azi, 18 octombrie, avem şaisprezece sărbătoriţi: 


Tyler Posey (foto) din "Teen Wolf" şi "Doc", Jean Claude Van Damme din “Prietenii tai”, Zac Efron din “Summerland” şi “High School Musical”, Emanuel Ortega din “Los Rondan” şi “Enamorarte”, Stefan Banică Jr. din “Baieti buni”, Andrea Del Boca din “Andreea Celeste”, “Perla neagra”, “Antonela” şi “Zingara”, Carly Schroeder din “Lizzie McGuire”, Wesley Jonathan din “What I Like About You”, Marcus Coloma din “South Beach”, “All About Us”, “Poin Pleasant”, “Go Fish” şi “JAG”,  Cristi Iacob din “Cu un pas inainte”, “Baietii buni”, "Aniela" şi "Mostenirea", Lisa Chappell din “Ficele lui McLeoud” şi “Hercule”, Vincemt Spano din “Tales from the cript”, “Search for Tommorrow” şi “Law&Order: Special Victim Unit”, Wesley Jonathan din "City guys", Chris McKenna din "Opposite sex", Marcus Coloma din "Poin Plesant" şi Sam Clark din "Neighbours". Gossip TV şi Devoratorul de TV le urează "La Mulţi Ani!".  

Ştirea de la prima oră! Zoraida Gomez ar putea fi colega cu Soto

Fosta vedeta din "Rebelde", Zoraida Gomez ar putea juca într-o noua telenovelă cu Gabriel Soto din "Sortilegio". Noua productie se numeste "Un Refugio Para El Amor" si Zoraida Gómez (foto) a mai dat probe alături de alte actrite precum Ariadne Díaz, Jessica Coch şi Laura Carmine 

luni, 17 octombrie 2011

Iulia Vantur si vedetele masculine de la Dansez pentru tine pe coperta TV Mania

Nu ratati un super numar al revistei TV Mania care ii are pe Iulia Vantur si vedetele masculine de la Dansez pentru tine! Nu rati un super numar cu multe noutati, articole si programe dar si recomandari TV!

Actriţa zilei!

Fermecatoarea Catherine Bell din "JAG" şi "Army Wives" s-a separat de soţul ei, Adam Benson. După 17 ani de mariaj si doi copii, cei doi au decis sa se desparta.

Sărbătoriţii zilei!

Astăzi, 17 octombrie, avem unsprezece sarbatoriti:

Shanon Leal din “LAX” şi “Boston Legal”, Juan Carlos Munoz din “Rebelde”, Mike Judge din “King of the Hill”, Margot Kidder din “Smallville” şi “Superman”, Luke Van Pelt din “Room  401”, Chris Lowell (foto) din “Anatomia lui Grey”, “Private Practice” şi “Veronica Mars”, Alejandra Avalos din “Te amo”, Matthew Macfayden din "Criminal Justice", Max Irons din "The Runaway", Erika Karpulk din "Being Erika", George Wendt din "Cheers" si Daniel Booko din "Pretty Little Liars". Gossip TV şi Devoratorul de TV le urează "La Mulţi Ani!

Stirea de la prima ora! Azi începe "Lola" la Acasa!

Incepand de azi, 17 octombrie, de luni pana vineri, de la 17.30, telespectatorii ACASA se vor delecta in fata micilor ecrane cu noua telenovela, “Lola” (“Mi Corazon Insiste.. en Lola Volcan”).
Pentru Lola Volcan iubirea inseamna adrenalina, ea iubeste si uraste cu forta unui vulcan. Totusi, nimeni un stie ca ea a suferit si a plans in tacere, a simtit cu aceeasi intensitate si durerea, si iubirea si momentele de fericire adevarata.
          Lola este o femeie pasionala, care pare dura si intangibila, dar in interior se ascunde o tandrete nemarginita pentru cel ce va reusi sa-i cucereasca inima. O trauma din trecut a facut-o sa sufere in tacere, dar lacrimile au doborat-o si tocmai de aceea isi ascunde adevaratele sentimente. A invatat sa pastreze toate sentimentele doar pentru ea si nici in cele mai intense momente din viata ei, nu poate exprima ceea ce simte cu adevarat. Ea a mostenit un semn tragic ce le urmareste pe toate femeile din familia ei, iar in lupta pentru supravietuire, ea gaseste unicul motiv pentru a fi fericita: iubirea pentru Andres Santacruz.
Ei se indragostesc de la o varsta frageda si stiu ca ceea ce simt este pentru totdeauna. Ei au incercat sa se daruiasca unul altuia si sa infrunte toate piedicile pentru a fi impreuna. Totusi, familiile nu sunt de acord, iar tatal lui Andres este dispus sa faca totul pentru a-i desparti, chiar sa o acuze pe Lola de delicte pe care aceasta nu le-a comis. Cu fiecare incercare, Lola devine tot mai puternica si se hotaraste cu durere in suflet sa renunte la iubirea lui Andres. Debora Noriega profita de despartirea lor si, capricioasa, devine obsedata de Andres si lupta pentru a-l pastra langa ea.
Viata Lolei devine un vulcan de sentimente, iar femeia care ii pierde pe toti cei pe care ii iubeste, lupta impotriva destinului pentru a fi fericita departe de cel care o innebuneste. Ea jura sa uite de pasiunea pe care o simte pentru Andres si sa incerce sa gaseasca iubirea in alte persoane, dar viata are alte planuri pentru cei doi.







Fisa tehnica:
“Mi Corazon insiste…en Lola Volcan” – “Lola”
Productie: Telemundo, SUA, 2011


Distributie:
CARMEN VILLALOBOS - Lola Volcán
JENCARLOS CANELA - Andrés Santacruz
ANGÉLICA MARÍA - Chabela Volcán
ANA LAYEVSKA - Débora Noriega
ALEJANDRO SUÁREZ - Diógenes Rugeles
ELLUZ PERAZA - Laura Palacios
CARLOS TORRES - Rodrigo Suárez
GERARDO MURGUÍA - Marcelo Santacruz
ROSSANA SAN JUAN - Soledad Volcán
KATIE BARBERI - Vicky De Noriega
LIANNET BORREGO - Verónica Alcázar
CYNTHIA OLAVARRÍA - Sofía Palacios
CARLOS FERRO - Camilo Andrade
MAURICIO HENAO - Daniel Santacruz
ROBERTO HUICOCHEA - Pepe Linares
RUBÉN MORALES - Ramón Noriega
PALOMA MÁRQUEZ - Adelita Linares
JEANETTE LEHR - Etelvina
LINO MARTONE - Fulgencio López
NICOLÁS TERÁN - Carlos Mora