marți, 31 ianuarie 2012

“Las Fierbinti”, un serial de comedie original, in curand la Pro Tv



Printre noutatile primaverii la Pro Tv se numara si un serial de comedie cum nu s-a mai vazut pana acum in Romania. ”Las Fierbinti” va aduce telespectatorilor Pro Tv comedie pura, originala, cu un subiect specific
romanesc, cu dialoguri spumoase si o coloana sonora inedita, personaje remarcabile, colorate si totodata autentice, care abunda in replici si situatii de-un umor irezistibil.
Serialul de comedie ”Las Fierbinti” care va debuta in curand la Pro Tv vine cu povesti rurale extrem de amuzante, dar autentice. Actiunea se petrece in satul Fierbinti, acolo unde existenta locuitorilor se desfasoara dupa reguli ancestrale, lent, fara un scop precis, intr-un paradis rural care s-a adaptat, in stil pur romanesc, la vremurile moderne. ”Las Fierbinti”, serial realizat dupa un scenariu de Mimi Branescu, dezvaluie un univers plin de contradictii comice si savoare locala, cu evenimente amuzante in care se impletesc vietile localnicilor,
de la politistul satului, primarul, pana la patronul de birt si smecherul satului.
Din distributia serialului ”Las Fierbinti”, regizat de Dragos Buliga si Constantin Popescu, fac parte actori foarte cunoscuti din alte filme sau productii de televiziune, precum Gheorghe Ifrim, Costi Dita, Adrian Vancica, Leonid Doni sau Mihai Bobonete, care poate fi urmarit si in ”Serviciul Roman de Comedie”,
la Pro Tv.

Azi "Stăpâna" ajunge la final!


Azi, 31 ianuarie, de la 19.30, telespectatorii isi vor lua la revedere de la unul dintre cele mai frumoase cupluri din telenovele, Fernando Colunga si Lucero, faimosii actori care ii interpreteaza pe Jose Miguel si Valentina in telenovela marca Televisa, “Stapana”, difuzata ACASA.
In ultimul episod al telenovelei “Stapana”, Enriqueta (Ana Bertha Espín) face tot ce-i sta in putinta ca Moisés (David Ostrosky) sa nu divorteze de ea, spunandu-i ca il iubeste si ca regreta toate greselile savarsite. Tot atunci, Felipe spune adevarul despre sarcina Ivanei, insa comandantul Toledo stie cum stau lucrurile si cum a murit cu adevarat Ivana.
Jose Miguel afla adevarul despre nasterea si despre parintii lui, iar la mormantul lui Federico, o cere din nou in casatorie pe Valentina. In ziua nuntii, Ernesto o conduce pe Valentina la altar, insa ceremonia este intrerupta de Rosendo, care intra in biserica inarmat. Telespectatorii vor descoperi cum se incheie frumoasa poveste de iubire a “Stapanei” cu Jose Miguel (Fernando Colunga), numai azi, 31 ianuarie, de la 19.30, ACASA.

Actorul zilei


Erick Elias din "Zorro" si-a prezentat fetita, miculta Penelope fanilor sai care vroiau sa o cunoasca! Iata aici acea fotografie!

Sarbatoritii zilei!


Azi, 31 ianuarie, avem unsprezece sarbatoriti:

Portia de Rossi din "Ally McBeal", "Arrested Development" si "Prietenie pe muchie de cutit", Anthony La Paglia din "Disparuti fara urma" si "Frasier", Justin Timberlake (foto) "Will&Grace" si "8 reguli simple", Minnie Driver din "Will & Grace" si "The Riches", Patricia Velasquez din "Arrested Development", Jean Simmons din "Dark Shadawos", Jessica Walter din "Arrested Development", Kerry Washington din "Boston Legal", Kelly Lynch din "90210", Marin Moraru din "Inima de tigan", "Regina", "Iubire si onoare" si "Pariu cu viata" si Christine Rose din "Heroes". Gossip TV si Devoratorul de TV le ureaza "La Multi Ani!". 

Stirea de la prima ora!LaLa Band pe coperta revistei Bravo!


In noul numar al revisei BRAVO vei avea un amplu material despre actorii din "Pariu cu viata", care revine la Pro TV din 6 februarie. Ei si 9 din membrii trupei LaLa Band au raspuns la cateva intrebari si au facut o sedinta foto speciala. Nu ratati un super numar al revistei,

luni, 30 ianuarie 2012

Cabral pe coperta noului numar TV Mania!


Noul numar al revistei TV Mania il are pe coperta pe Cabral cu prilejul implinirii a 14 ani de catre postul Acasa. Nu ratati un numar cu o multime de informatii, recomandari si programele televiziunilor.

sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Actrita zilei


Interpreta Victoriei Arisméndi din telenovela "Eva Luna", actrita Vanessa Villela isi aniverseaza azi ziua de nastere. Dupa ce a terminat filmarile de la telenovela pe care o puteti vedea si Acasa, actrita a acceptat un nou rol intr-o alta poveste care se numeste "Una Maid en Manhattan".

Sarbatoritii zilei!



Azi, 28 ianuarie, avem doisprezece sarbatoriti:

Alan Alda din "MASH", "The West Wing" si "E.R", John Beck din "Dallas", "Pasiuni" si "Hunter", Jaime Garza din "Salome" si "Ingerasul", Viviana Saccone din "Proful", Guilermo Perez din "Nevasta lui Lorenzo", "Luisa Fernanda" si "Salome", Nick Carter din "Sabrina, vrajutoarea adolescenta" si "8 reguli simple pentru a iesi cu fiica mea adolescenta", Katryn Morris din "Cold Chase", Elijah Wood din "Robert Chicken", Lynda Boyd din "The L Word" si "Falcon Beach", Keith Hamilton Coob (foto) "Andromeda" si "Tanar si nelinistit", Florina Cercel din "Regina" si "Inima de tigan" si Susan Howard din "Dallas". Gossip TV si Devoratorul de TV le ureaza "La Multi Ani!".  

Stirea de la prima ora! Juan Soler si Elizabeth Gutiérrez, intr-o noua telenovela


Actorul din "Cuando me enamoro" - "Secrete din trecut", Juan Soler si Elizabeth Gutierrez ar putea juca intr-o noua telenovela impreuna ce va fi produsa de Venevision.

vineri, 27 ianuarie 2012

Actorul zilei



Actorul Ioan Isaiu se alatura distributiei serialului "Pariu cu viata" al carui nou sezon va debuta, din 6 februarie, de la 20.30, la Pro Tv. El va juca rolul unui psihiatru care va afla secrete bine ascunse ale protagonistilor serialului. "Doctorul Morosanu, personajul meu, este cel care surprinde personajele pe care telespectatorii le indragesc din prima serie in miezul problemelor si al zbuciumului lor si pe care, datorita meseriei pe care o practica, este psihiatru, incearca sa-i ajute cat de mult poate", spune Ioan Isaiu.
Dupa ce a inceput filmarile pentru noul sau rol Ioan Isaiu spune ca simte ca s-a intors acolo unde ii era locul, pe platourile de filmare din Buftea." Eu iau orice rol nou ca pe o noua provocare, dar trebuie sa recunosc ca am urmarit primul sezon din "Pariu cu viata" si mi-a placut mult ce am vazut, asa ca este o placere sa fac parte din aceasta echipa. A fost minunat sa vin din nou la filmare. Prietenii mai vechi sunt prietenii mei de fiecare zi. Chiar daca nu am muncit impreuna, prieteniile care s-au legat in proiectele anterioare au capatat un staut de permanenta. Noi ne-am intalnit, ne-am sunat deseori si in afara platourilor de filmare", spune actorul.
Ioan Isaiu se declara cucerit de talentatii componenti ai trupei "LaLa Band. "Sunt copii talentati, entuziasti si plini de voie buna, o voie buna molipsitoare care m-a cucerit din prima clipa. Au ajuns un fenomen in Romania si asta pe merit pentru ca muncesc zi de zi pe platourile de filmare, sunt extrem de seriosi si isi iubesc meseria."

Sarbatoritii zilei!


Azi, 27 ianuarie, avem zece sarbatoriti:

Josh Randall (foto) din "Greek", James Cromwell din "Sub Pamant SRL", Alan Cumming din "Frasier" si  "The High Life", Bibi Gaytan din "Camila", Tamlyn Tomita din "24" si "JAG", Carrington Garland din "Santa Barbara", Susanna Thompson din "CSI", Mimi Rogers din "The Loop", Florin Piersic din "Lacrimi de iubire" si  Davetta Sherwood din "Tinar si nelinistit", "Boston Public" si "Platinium". Gossip TV si Devoratorul de TV le ureaza "La Multi Ani!".

Stirea de la prima ora! Ana Brenda a pozat pentru Marie Claire!


Vedeta din "Teresa" si "La Que No Podía Amar" (telenovela care va debuta si la noi pe postul Acasa), actrita Ana Brenda a pozat pentru revista Marie Claire si apare pe coperta acesteia.

joi, 26 ianuarie 2012

Jencarlos Canela pe marile ecrane!


Actorul din "Demon si incer", Jencarlos Canela joaca in "Hunted by Night", un fim ce va avea premiera in cinematografe in curand.

Lesley Anne Down nu va mai juca in "Dragoste si putere"


Producatorii soap-operei "Dragoste si putere" au declarat ca nu vor reanoi contractul pentru actrita Lesley Anne Down alias Jakie.

Actorul zilei

 Sezonul 2 al serialului „Pariu cu viata” care debuteaza in 6 februarie, de la 20.30, la Pro Tv, este unul plin de surprize, care aduce in fata telespectatorilor multe personaje noi. Titi este unul dintre ele, un baiat venit de la Slobozia, care are o legatura mai veche cu Tantica Cercel (Elvira Deatcu) si apare in casa lui Gica Popa (Radu Gabriel) decis sa strice linistea familiei. Augustin Viziru, actorul cunoscut din rolurile sale din serialele „Regina” si „Iubire si onoare”, revine pe platourile de filmare din Buftea pentru a-l juca pe Titi. ”Mi s-a parut ca a durat asa mult pana am revenit. Imi era dor de camera de filmat, de echipa din Buftea, de platourile de filmare”, marturiseste Augustin. Pentru actor noul rol din „Pariu cu viata” ii aduce multe zambete pe buze. „Este o incantare sa vin la filmare. Eu joc alaturi de familia Popa, am o oarecare legatura cu Tantica Cercel, insa vrea sa pastrez misterul. Mi se intampla deseori, la repetitii, sa rad cu lacrimi la replicile lui Radu Gabriel
si ale Elvirei Deatcu. Sunt 2 actori de la care „fur” zi de zi, meserie”, spune Augustin Viziru.
Din 6 februarie, de la 20.30, la Pro Tv, actorul poate fi urmarit in noul sezon al serialului „Pariu cu viata”.

Sărbătoriţii zilei


Azi, 26 ianuarie, avem noua sarbatoriti:

Gilles Marini (foto) din "Totul despre sex" si "Frati si surori", Ellen DeGeneres din “Ellen”, David Stratharin din “The Sopranos” şi “Big Apple”, Sara Rue din “Popular”, Dorian Gregory din “Farmece”, Paul Johansson din “BH 90210”, “”Al 7 lea cer”, “Higlander: The Raven” şi “One Three Hill”, Cathy Podwell din “Dallas”, “BH 90210” şi “Walker, politist texan”, Sebastian Ligarde din “Accoralada” şi “Mi vida eres tu”, Elluz Pereza din “La Revancha” si Lucia Mendez din “Iubire fara machiaj”, “Tres veces Sofia”, “Marielena” si “Amor de nadie”. Gossip TV si Devoratorul de TV le ureaza "La Multi Ani!". 

Stirea de la prima ora!Televisa lanseaza o noua telenovela pentru adolescenti


Aceasta se numeste "Miss XV" si Televisa a cooptat in echipa multi tineri actori care au mai aparut in productii pentru adolescenti, dintre care amintim "Cameleonii" sau "Rebelde".

miercuri, 25 ianuarie 2012

Actrita zilei


Anul acesta va fi unul plin pentru Dulce Maria, fosta membra a trupei RBD si actrita in "Rebelde". Pentru ca aceasta se va muta in Los Angeles unde va avea propriul sau reality show la MTV. Acesta se va numi "Dulce Maria: Extranjera" iar Dulce Maria va fi urmarita timp de 10 episoade de camere de filmat oriunde merge.

Sarbatoritii zilei!


Azi, 25 ianuarie, avem opt sarbatoriti:

Michael Trevino (foto) din "The Vampire Diaries", "90210" si "Cane", Ana Ortiz din "Ugly Betty", Leigh Taylor Young din "Sunset Beach", "Hotel", "Beverly Hills 90210", "Dallas", "Pasiuni" si "JAG", Mia Kirshner din "The L. World" si "24", Alicia Keys din "Farmece", Chantal Andere din "Barrera de amor" si  "Amor real", Christine Larkin din "Step By Step" si "Al 7 lea cer" si Jennifer Lewis din "Girlfriends" si  "Strong Medicine". Gossip TV si Devoratorul de TV le ureaza "La Multi Ani!".  

Stirea de la prima ora! Barbara Mori se intoarce in televiziune!


Aflata pe covorul rosu la premiera peliculei "La última muerte" actrita a acordat un interviu in care si-a povestit planurile de viitor. Printre acestea Barbara Mori a declarat ca se va intoarce in televiziune, la noua ani de la filmarile pentru telenovela "Rubi". Actrita nu a dat prea multe amanunte, doar ca va juca alaturi de actorul Luis Gerardo Mendez.

marți, 24 ianuarie 2012

Nina Dobrev pe coperta revistei Nylon


Vedeta serialului "The Vampire Diaries" - "Jurnalele Vampirilor", actrita Nina Dobrev este vedeta de pe coperta revistei Nylon.

Azi apare Bravo Girl cu o multime de surprize!


Nu ratati azi un super numar al revistei Bravo Girl in care aveti un poster cu Dima si Alexia din "Pariu cu viata" si LaLa Band, un interviu cu Andrei Leonte, care e hpt starul acestui numar si un super articol despre actorii din "The Vampire Diaries". Nu ratati nici numarul cu cartea din seria The Vampire Diaries.

Actorii zilei


Joe Jonas din serialul "Jonas" si Jennifer Lowe Hewitt din "Mesaje de dincolo" s-au casatorit! Insa numai intr-un episod din "Hot in Cleveland", unde au filmat in urma cu cateva zile.

Sarbatoritii zilei!


Azi, 24 ianuarie, avem paisprezece sarbatoriti:

Craig Horner din "H2O" si "Legenda cautatorului", Johann Urb (foto) din "Eastwick", Mischa Barton din"The  O. C.", "All My Children" si "Once and Again", Tatiana Ali din "Printul din Bel Air" si  "Tinar si nelinistit", William Gregory Lee din "Xena, printesa razboinica", "Dark Angel", "Dantes’s Cove" si  "Las Vegas", Corina Danila din "Numai iubirea", Stephanie Romanov din "Alias", "Models Inc" si  "Melrose Place", Mathew Lillard din "Robot Chicken", Phill LaMarr din "Kim Posible", Ed Helms din "The Office", Ricky Ulman din "Phil from the future", Michael Ontekean din "Twin Peaks", William Gregory Lee din "Dante s Cove" si "Dark Angel" si Justin Baldoni din "Dragoste si putere". Gossip TV si Devoratorul de TV le ureaza "La Multi Ani!".

Stirea de la prima ora! Verii lui Eduardo Verastegui au fost rapiti


Actorul din telenovela "Alma rebelde" si familia lui trec prin momente groaznice. Si asta pentru ca verisorii lui Eduardo Verastegui, Vicente si Octavio sunt dati disparuti de 14 zile si se crede ca au fost rapiti.

luni, 23 ianuarie 2012

Cine joaca in "Secrete din trecut"!

Iata cine face parte din distributia telenovelei "Secrete din trecut" - Producţie: Televisa, Mexic, 2010

Distributie:

Silvia Navarro – Renata Monterrubio Álvarez
Juan Soler - Jerónimo Linares De La Fuente
Rocío Banquells - Josefina "Fina" Álvarez
René Casados - Gonzalo Monterrubio
Arturo Peniche - Juan Cristóbal Gamboa
Julieta Rosen - Regina Soberón
Guillermo Capetillo - Antonio Iriondio
Alfredo Adame - Honorio Sánchez
Martha Julia - Marina Sepúlveda
Lourdes Munguía - Constanza Monterrubio de Sánchez
Lisardo - Agustín Dunant "El Guapo"
Jessica Coch - Roberta Gamba Álvarez
José Ron - Matías Monterrubio
Odiseo Bichir - Dr. Álvaro Nesme
Luis Gatica - Lázaro López
Yolanda Ventura - Karina Aguilar de Nesme
Grettell Valdez - Matilde López de Estrada
Aleida Núñez - Alfonsina Campos Flores de Fierro
Carlos de la Mota - Carlos Estrada
Julio Mannino - Saúl Guardiola
Ferdinando Valencia - José María "Chema" Casillas
Alejandro Ruiz - Ezequiel Fierro

Andreea Mantea de la Kanal D pe coperta noului numar TV Mania!


Noul numar al revistei TV Mania are o multime de surpriye, insa cea mai mare este surpriza de pe coperta, Andrea Mantea din emisiunea Can Can TV de la Kanal D. Dina cest numar puteti afla o multime de noutati asa ca nu l ratati!

Actorul zilei


Fosta vedeta din "Focul iubirii" a primit o oferta din Venezuela. Eduardo Yanez  a primit din partea televiziunii Venevisión Internacional propunerea de a juca in noua versiune a telenovelei "Leonela, muriendo de amor" iar partenera i-ar putea fi Elizabeth Gutiérrez.

Sarbatoritii zilei


Azi, 23 ianuarie, avem sase sarbatoriti:

Mariska Hargitay din “Law&Order:Special Victim Unit”,“Prince Street”, “Tequilla&Bonneti”, “Falcon Crest” si “E.R”, Tiffani Thiessen din “Salvati de clopotel”, “Beverly Hills 90210” si “Fastlane”, Gail O’ Grady”  din “NYPD Blue”, “Monk” si “American Dreams”, Rutger Hauer din “Alias” si “Smallville”, Richard Dean Anderson din “MacGyver”, “Legend” “Stargate SG1” si “Stargate Atlantis” si Dana Voicu din "Scene de caznicie". Gossip TV si Devoratorul de TV le ureaza "La Multi Ani!".  

Stirea de la prima ora! Azi incepe Acasa telenovela "Secrete din trecut"

Azi, 23 ianuarie, de la 17.30, ACASA are premiera o noua telenovela marca Televisa, “Secrete din trecut” (“Cuando me enamoro”), care aduce pe micile ecrane o frumoasa poveste de iubire filmata in locatii fermecatoare, o distributie de exceptie, cu Silvia Navarro si Juan Soler in rolurile principale si o coloana muzicala interpretata de celebrul cantaret spaniol, Enrique Iglesias, in duet cu dominicanul Juan Luis Guerra.
Silvia Navarro o interpreteaza pe Renata Álvarez Martínez, o femeie frumoasa si senzuala, care iubeste viata, danseaza si calareste caii la fel ca o amazoana. Renata ocupa o pozitie de top in cadrul companiei pe care o detine familia sa, detesta nedreptatea si este o persoana determinata.
Juan Soler este Jerónimo Linares, un barbat matur, inteligent, care pare a fi o persoana dura, dar in realitate este romantic si are un suflet nobil. Moartea fratelui sau l-a indarjit foarte tare si isi doreste sa-l razbune cu orice pret.
Silvia Navarro a povestit intr-un interviu ca Juan Soler, colegul sau de platou este o companie minunata, amandoi intelegandu-se de minune pe intreaga durata a filmarilor: “Juan are un simt al umorului excelent, tot timpul este glumet, rade mult si stie sa se bucure de viata”, cat despre personajul sau, aceasta spune ca: “Renata Monterrubio este o femeie spontana si amuzanta, cred ca ne asemanam destul de mult”.
In adolescenta, argentinianul Juan Soler si-a reprezentat timp de mai multi ani tara natala la concursurile internationale de rugby, dupa care a schimbat macazul catre o cariera in actorie, insa pasiunea pentru sport nu a disparut, practicand sporturi extreme atunci cand timpul ii permite.
Utilizatorii site-ului Esmas au votat-o pe Silvia Navarro ca fiind preferata lor in cursa pentru cea mai buna actrita a editiei de anul trecut a Premiilor Tv y Novelas.
Desi s-a zvonit ca intre actritele Silvia Navarro si Aleida Núñez (Alfonsina) ar fi existat tensiuni pe platourile de filmare de la “Secrete din trecut”, amandoua infirma zvonurile si, mai mult, marturisesc ca sunt prietene foarte bune.
Cristina García, una dintre scenaristele telenovelei “Secrete din trecut”, a declarat intr-un interviu ca acesta a fost cel mai important proiect din toata activitatea sa profesionala, la care a pus mult suflet.
Din 23 ianuarie, de luni pana vineri, de la 17.30, telespectatorii ACASA vor fi cuceriti de frumoasa  poveste de iubire dintre Renata (Silvia Navarro) si Jerónimo (Juan Soler), care vor avea de infruntatat primejdii, intrigi si gelozii pentru a-si implini impreuna destinul.

duminică, 22 ianuarie 2012

Actrita zilei!


Veste buna pentru fanii lui Bridget din "Dragoste si putere", actrita Ashley Jones. Aceasta a primit oferta de a aparea in cateva episoade din "Private Practice", spin off ul realizat de ABC dupa "Anatomia lui Grey". "Sunt atat de emotionata ca voi filma pentru aceasta productie... Probabil se va intampla saptamana viitoare", a spus Jones.

Sarbatoritii zilei!

Azi, 22 ianuarie, avem zece sarbatoriti:

Brian Gaskil (foto) din "Fotomodelele" si "Dragoste si putere", Beverly Mitchell din "Al 7 lea cer", Hector Elizondo din "Chicago Hope", Dina Meyer din "Beverly Hills 90210", "Birds of Prey" si "Sub Pamant S.R.L", Abi Tucker din "Liceeni indragostiti", "Viata noastra secreta" si "Ficele lui McLeod", Christopher Masterson din "Malcolm in the Middle", Katie Barberi din "Rebeca", "Inocente de ti" si "Dona Barbara", Olivia d’Abo din "Justice League", Linda Blair din "Supernatural" si "L A 7" si Balthazar Getty din "Brodhers&Sisters", "Alias", "Mesaje de departe", "Pasadena" si "Farmece". Gossip TV si Devoratorul de TV le ureaza "La Multi Ani!".

Stirea de la prima ora!David Zepeda si Angelique Boyer sunt doar colegi


De putin timp cei doi actori fac parte din distributia noii telenovele "Abismo de Pasion" produsa de Televisa. Se pare ca au aparut deja zvonuri ca intre actorii din rolurile principale, adica Angelique Boyer din "Rebelde" si "Teresa" si David Zepeda din "Predestinati" si "Sapana", ar fi mai mut decat o relatie de colegialitate. Numai ca cei doi au alte relatii si au decarat ca sunt doar prieteni.

sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Actrita zilei


Maite Perroni a fost pusa la slabit! Fosta vedeta din trupa RBD si din telenovele ca "Rebelde", "Iubire cu chip rebel" si "Triumful dragostei" a fost sfatuita de un producator de telenovele ca ar trebui sa mai dea cateva kilograme jos. Asa ca Maite va fi nevoita, ca sa mai primeasca cateva roluri in telenovele, sa tina o cura de slabire si sa mearga la sala.

Sarbatoritii zilei!


Azi, 21 ianuarie, avem zece sarbatoriti:

Kiefer Sutherland din "24", Ray Romano din "Dragul de Raymond", Andy Dick din "News Radio", Jacob Smith din "Party of five", Joana Benedek din "Pecado de amor", "Mujeres enganadas", "Amigas y rivales", "Angela" si "La fea mas bella", Katherine Seachoque din "Tierra de passiones", "La Venganza", "Te voi invata sa iubesti" si "Fara sani nu exista Paradis", Charlotte Ross din "NYPD Blue" si "Jake in progress", Geena Davis din "Commender in Chief", Karina Lombard din "The L. Word" si "The 4.400" si Booboo Stewart (foto) din "Bafta, Charlie", "Twilight" si "Dante's Cove". Gossip TV si Devoratorul de TV le ureaza "La Multi Ani!".

Stirea de la prima ora!Uckermann vrea sa colaboreze cu Elliott


Este vorba de fostul membru RBD si actor in Rebelde, Christopher Uckermann si cantareata Missy Elliot pe care o admira. Actoru si cantaretul ar vrea sa colaboreze cu solista si s-ar parea ca ceasta colaborare s-ar putea concretiza in curand. Noi abia asteptam, dupa ce Uckerr ii va compune piese lui Anahi, asa cum a propus in urma cu ceva timp.

vineri, 20 ianuarie 2012

Virgil Ianţu pe coperta noului număr TV Satelit!


Noul număr al revistei TV Satelit are o mulţime de noutăţi si pe Virgil Iantu de la Kanal D pe coperta. Tot din acest numar mai aflii noutati despre noul sezon din "Pariu cu viata" de la Pro TV si noile personaje, telenovela Eva Luna de la Acasa, serialul "Luck", "Selena Gomez, o poveste cu Radu Gheorghe si o multime de alte noutati.

Actorii zilei


Avem o multime de noutati pentru voi despre distributia serialului "Tanar si nelinistit". S-ar parea ca in viitoarele episoade, carev se filmeaza acum in SUA, vor aparea cateva personaje noi, iar unele vechi se vor intoarce. Dintre cele vechi o amintim pe Signy Coleman alias Hope, fosta sotie oarba a lui Victor. Si tot in Genoa City va aparea familia lui Phyllis (Michelle Stanford), adica tatal acesteia, George, interpretat de Ken Howard dar si sora mai mica a acesteia si fiica lui George, Avery.

Sarbatoritii zilei


Azi, 20 ianuarie, avem opt sarbatoriti:

Lorenzo Lamas din "Renegatul", Air America" si "Dragoste si putere", James Denton (foto) din "Neveste disperate", "Philly" si "The Pretender" – "Omul cu o mie de fete", David Lynch din "Twin Peaks", Skeet Ulrich din "Miracles" si "Jericho", Daniel Cudmore din "X Men" si "Stargate", Stacey Dash din "The Cluelles" si  "TV 101", Daniel Benzali din "NYPD Blue", "Agentia", "Murder One", "L.A. Law" si "Dosarele X" si Pavel Bartos din "Pacatele Evei", "Iubire ca in filme" si "Mostenirea". Gossip TV si Devoratorul de TV le ureaza "La Multi Ani!". 

Stirea de la prima ora! Bubu Cernea isi aniverseaza ziua de nastere


Interpretul lui Bubu din serialul "Pariu cu viata", Mihai Bubu Cernea isi aniverseaza azi ziua de nastere. Tanarul Mihai Andrei Cernea s-a nascut pe 20 ianuarie 1994 in Olanda. orasul Nijmeghen.Talentul l-a mostenit de la parintii lui, Crina Mardare si Misu Cernea, membrii trupei Sfinx Experience. De la 2 ani a inceput sa bata la tobe, a colabort cu multe emisiuni de la TVR iar acum face parte din trupele X plood si LaLa Band si joaca in "Pariu cu viata" de la Pro TV. Azi Bubu Andrei Cernea implineste 18 ani si "Gossip TV si Devoratorul de TV ii ureaza "La Multi Ani!".

joi, 19 ianuarie 2012

Actorul zilei


Andrei Rosu, pe care il stiti din seriale ca "Razboiul sexelor", "State de Romania" si "Narcisa: iubiri nelegiuite" va implini azi 25 de ani, asa ca il numim actorul zilei. Andrei are mai multe proiecte si speram sa-l vedem cat mai repede pe micile ecrane.

Sarbatoritii zilei!



Azi, 19 ianuarie, avem doisprezece sarbatoriti:

Luke Macfarlane (foto) din "Frati si surori" si "Over There", Thiago Lacerda din "Terra Noastra" si  "Celebritate", Juan Soler din "Cealalta femeie", Drea de Matteo din "Joey" si "Clanul Soprano", Tippi Hedren din "Pasarile", "Cei 4400", "Fashion House", "Providence" si  "Dream On", Shawn Wayans din "The Wayans Bros", Celeste Cid din "El Deseo", "Vereno del 98" si  "Proful", Logan Lerman din "Jack&Bobby" si "Percy Jackson", Dolly Parton din "Hannah Montana", Katey Sagal din "Familia Bundy", "Lost" si "Son of Anarcy", Jodie Sweetin din "Casa plina" si William Ragsdale din "Judging Amy", "Grosse Pointe" si "Justified". Gossip TV si Devoratorul de TV le ureaza "La Multi Ani!".

Stirea de la prima ora! Mark Tacher din "Triumful dragostei" are iubita!


Actorul pe care l-ati vazut in "Triumful dragostei" are o relatie cu Cecilia Galliano. Fratele actorului Mark Tacher, Alan a confirmat informatia pentru presa iar aceasta a fost imediat publicata.

miercuri, 18 ianuarie 2012

Actrita zilei


Indragita actrita Carmen Tanase din "Lacrimi de iubire", Iubire ca in filme", "Inima de tigan", "Regina", "State de Romania", "Mostenirea" si "Pariu cu viata" implineste azi 51 de ani.  "Gossip TV si Devoratorul de TV ii ureaza "La Multi Ani!".

Sarbatoritii zilei!


Azi, 18 ianuarie, avem patru sarbatoriti:

Kevin Kostner din "Amazing Stories", Jason Segel din "CSI" si "Alias", Devon Odessa din "My so Caled Life" si David Lago (foto) "Tinar si nelinistit" si "Pacific Blue". Gossip tv si Devoratorul de TV le ureaza "La Multi Ani!".

Stirea de la prima ora! Daniela Romo din "Triumful dragostei" are cancer la san


Actrita din "Sortilegio" si "Triumful dragostei" trece prin momente dificile, mai ales dupa ce a aflat ca are cancer la san. Pe 10 ianuarie actrita Daniela Romo (52 de ani) a fost din nou la un control de rutina, fiind vazuta in timp ce iesea de la un spital.

marți, 17 ianuarie 2012

Afla ce se intampla cu personajele tale preferate din "Pariu cu viata" din noul numar BRAVO


Noul numar al revistei BRAVO cu Beyonce pe coperta iti aduce in exclusivitate amanunte despre ce li se intampla personajelor tale preferate din serialul "Pariu cu viata". Tot in acest numar mai gasesti un interviu cu Adela Popescu despre colaborarea cu DJ Project, un interviu cu Andrei Leonte, castigatorul X Factor din Romania, dar si un material cu "Jurnalele vampirilor", plus multe articole, informatii si postere.