duminică, 29 august 2010

Noutati despre Narcisa Salbatica

Din aceasta toamna telespectatorii Antena 1 se vor putea bucura de una dintre cele mai frumoase povesti de iubire, Narcisa Salbatica. Pentru a crea acest basm al timpurilor noastre, o echipa de profesionisti si-a inceput deja activitatea. Cu toate ca de multe ori un film prin naturaletea si coerenta sa poate parea un joc de copii, in realitate in culisele unui astfel de proiect se ascund multe ore de munca, evenimente neprevazute, situatii dificile si o echipa profesionista de oameni care sa le faca fata.


Pana acum Narcisa Salbatica a antrenat in povestea sa 2 echipe de filmare cu 60 de oameni in medie pentru fiecare. Scenele incluse in telenovela au fost filmate atat in diferite locatii din tara cat si din strainatate. Bucurestiul si imprejurimile sale au ramas totusi cadrul preferat pentru a pune in scena frumoasa poveste de dragoste desi atentia echipei a fost directionata si catre Slanic, acolo unde Narcisa isi incepe marea aventura. Trecand granitele, Narcisa Salbatica a ajuns si in Venetia potrivita firului epic al povestii prin misterul si romantismul sau.

Echipa de scenaristi care a dat viata pe hartie povestii Narcisa Salbatica a fost coordonata de Gabriel Corrado iar printre actorii care vor face ca ea sa ajunga in casele telespectatorilor romani se numara Gabriel Dutu, Tania Budi, Nicole Dutu Alina Puscas, Magda Catone, Andrei Aradits, Ion Haiduc Draga Olteanu Matei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu