luni, 26 martie 2012

Stirea de la prima ora!Azi incepe "Forta destinului" la Acasa!


Sandra Echeverria si David Zepeda vor fi adusi impreuna, ACASA, de “Forta destinului” intr-o poveste de iubire in care intreg Universul lucreaza la fericirea lor. Telenovela marca Televisa “La fuerza del destino” cu audiente uriase la nivel international a fost vanduta in peste 40 de tari, iar acum ajunge in Romania, azi, 26 martie, de luni pana duminica, de la ora 20:30, ACASA.
David Zepeda, actorul pe care telespectatorii l-au urmarit in telenovele precum “Destine furate”, “Stapana” si  “Sortilegio”, marturiseste ca i s-a implinit un vis interpretand primul sau rol protagonic: “Forta destinului” a
sosit in cel mai bun moment din cariera mea, eu visam de mult timp la un personaj principal si cred ca acest proiect este o binecuvantare. Are o distributie spectaculoasa, am lucrat excelent in echipa, iar regizorul Benjamin Cann realizeaza niste lucruri extraordinare.”
David Zepeda, unul dintre cei mai atragatori 50 de actori din lume, conform revistei “People en espanõl”, o are ca partenera pe Sandra Echeverria, cunoscuta telespectatorilor ACASA din telenovela “Marina”.
Actrita crede ca multe femei se vor identifica cu personajul ei: “Lucia este o femeie emancipata, independenta, a studiat psihologia inca din copilarie si va asigur ca povestea va cuceri telespectatorii de la primul episod”, declara Sandra.
Telespectatorii vor auzi vocea frumoasei actrite si pe coloana sonora a serialului. Sandra Echeverria are un partener de exceptie in persoana lui Marc Anthony pentru piesa de generic “La fuerza del destino” : “Colaborarea cu Marc Anthony a fost cu siguranta cel mai reprezentativ moment al carierei mele. Piesa vorbeste despre felul in care forta destinului te readuce alaturi de persoana pe care o iubesti”, povesteste actrita.
Laisha Wilkins va tulbura apele si se va distra interpretand personajul negativ, Maripaz: “In serial, imi place sa fac rautati, dar eu nu sunt asa in realitate. Antagonista trebuie sa fie sarea si piperul”, marturiseste amuzata
Sandra. Gabriel Soto, sex-simbolul actor mexican, care a vizitat Romania la invitatia postului ACASA in urma cu 4 ani, se intoarce in “Forta destinului”, in rolul lui Camilo Galvan.
Cu o distributie de exceptie, o poveste originala si locatii de filmare impresionante, “Forta destinului” a facut furori la MIPCOM, cel mai important targ mondial de televiziune de la Cannes: “Deja s-a vandut in toata
America Latina, Europa, Europa de Est, inclusiv Rusia si exista posibilitati de co-productie si in Franta”, afirma Rosy Ocampo, producatoarea telenovelei. Succesul telenovelei s-a reflectat si in turism! Numarul de vizitatori in regiunea Alamos, Sonora a crescut cu 40.000, cu totii persoane doritoare sa cunoasca indeaproape meleagurile unde s-a filmat povestea lor preferata.
“Forta destinului” (“La fuerza del destino”), a fost desemnata “Cea mai buna telenovela” a anului 2012 la Premiile Tv y Novelas, gala care a avut loc duminica, 26 februarie, in Acapulco, Mexic. Sandra Echeverria a obtinut trofeul “Cea mai buna actrita” pentru rolul Luciei, iar “Cel mai talentat antagonist” a fost desemnat Juan Ferrera. Delia Casanova a ridicat “Premiul de Excelenta”, iar trofeul pentru “Cel mai bun scenariu”, a fost desemnat tot telenovelei “Forta destinului”. Telenovela care a facut inconjurul lumii si a strans in palmares 5 statuete foarte importante la gala Premiilor Tv y Novelas, va incepe de azi, 26 martie, ACASA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu