marți, 31 august 2010

O nouă acuzaţie pentru Levy

Nici bine nu s-a încheiat scandalul de hărţuire sexuală în care a fost implicat William Levy din "Predestinaţi" - "Sortilegio", căci iată că a apărut o altă acuzaţie. Modelul Krizia Preciado, de 29 de ani a povestit că a băut câteva pahare cu actoru, după care au plecat într-o direcţie necunoscută. Sunt chiar şi câţiva martori care confirmă acest lucru. Revista TV Notas a adus aceste noi dovezi dar şi fotografii în care cei doi apar împreună.

3 comentarii:

  1. Stii cumva,din intamplare sau habar n-am,poate ai idee,ce episod era acela in care Roberto a batut-o sau violat-o(nu mai retin) pe Raquel?Sau ai idee,cum as putea afla?Pe mine ma intereseaza doar numarul episodului.Te rog Devoratorule,daca ai cum sa afli..
    O zi buna si multe stiri calde!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hei. Voi incerca insa cred ca e un pic cam greu... Nu promit... Si inca ceva. Va rog sa va semnati, ca sa stiu cu cine vorbesc:-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi cer scuze ca am uitat sa ma semnez,sunt tot Roberta,ti-am mai scris si pe blogul anterior.Daca cumva reusesti sau nu reusesti sa gasesti ce episod a fost,te-as ruga sa ma anunti aici cu un comment,indiferent daca ai gasit sau nu,ca sa stiu.Mersi inca o data!Roberta:)

    RăspundețiȘtergere