miercuri, 7 decembrie 2011

"În derivă", cel mai bun serial românesc la Premiile TV Mania


 Serialul produs de HBO Central Europe în România a concurat alături de  producţiile româneşti Narcisa – Iubiri nelegiuite - Antena 1, Pariu cu viaţa - Pro TV, şi Trăsniţii – Prima Tv, şi s-a bucurat de cel mai mare număr de voturi din partea publicului.

Pentru a ridica premiul au fost prezenţi la gală actorii: Marcel Iureş, Tamara Creţulescu şi Gabriela Butuc, alături de reprezentanţii HBO.

În derivă se concentrează pe una dintre caracteristicile societăţii moderne, şedinţa de terapie, văzută prin ochii unui psihoterapeut de elită. Fiecare episod  se axează pe câte o sesiune de terapie – patru şedinţe individuale între psihoterapeut şi pacienţii săi, urmate de câte un episod săptămânal în care personajul principal îşi vizitează propriul terapeut.

Marcel Iureş interpretează rolul principal – cel al psihoterapeutului Andrei Poenaru, al cărui univers profesional şi personal pare să se destrame, săptămână de săptămână.

Serialul În derivă s-a bucurat de reacţii pozitive din partea publicului român şi, ca urmare, la începutul anului viitor vor începe filmările pentru cel de-al doilea sezon.
HBO România este premiat pentru a doua oară în cadrul Galei Premiilor TV Mania după ce, în urmă cu un an, Lumea văzută de Ion B., documentarul produs de HBO România, câştiga premiul special al juriului.
Premiile TV Mania se află la a 11-a ediţie şi premiază în fiecare an vedetele, emisiunile şi serialele româneşti cele mai apreciate de către public.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu