duminică, 4 decembrie 2011

La La Band au facut senzatie de Ziua Romaniei in fata a 12.000 de oameni!



TRUPA „LALA BAND" A CONCERTAT IN FATA A PESTE 12.000 DE OAMENI
Evenimentul la care Pro FM a fost partener media a blocat accesul in mall

„Sunt incredibili", "Ii iubesc", „Merg peste tot unde concerteaza", „Sunt fanul lor numarul 1". Sunt doar cateva dintre declaratiile de dragoste primite de „LaLa Band" la intalnirea incendiara pe care au avut-o cu fanii.
Trupa a sarbatorit 1 decembrie, ziua nationala a tuturor romanilor, alaturi de peste 12.000 de oameni, care au blocat accesul intr-un mall bucurestean pentru a-i aplauda minute in sir si a canta, la unison, cu vedetele lor preferate piese precum „Stage of Joy", „LaLa Love song" sau „Avem acelasi vis".
LaLa Band a devenit un fenomen national iar cei 20 de tineri talentati care compun trupa au demonstrat, inca o data, ca fanii lor sunt cei mai dedicati si frumosi tineri ai Romaniei. In cadrul unui eveniment la care Pro FM a fost partener media, LaLa Band a facut un super show in aplauzele a mii de oameni.
Cand primele acorduri ale piesei „ Stage of Joy" s-au facut auzite multimea sosita sa-i vada pe cei 20 de tineri talentati in concert a izbucnit in urale. Alaturi de Alina, Dorian, Sore, Rafael, Cristina, Bubu si toti ceilalti colegi ai lor, fanii au cantat, au dansat si s-au distrat, timp de o ora. „LaLa Band" a cantat piese care i-au consacrat, dar si melodii noi, de Craciun, de pe primul lor album care va fi lansat pe 10 decembrie in AFI COTROCENI. „ Nu avem cuvinte sa spun ce senzatii am trait in aceasta seara", spune Dorian Popa. „A fost senzational, incredibil, le multumim tare mult tuturor ca sunt alaturi de noi", adauga Alina Popa, interpreta Ioanei in serialul „Pariu cu viata", difuzat la Pro TV.
Aclamat de mii de fane Rafael Tudor, interpretul lui Cristi in serialul pentru intreaga familie ce va avea un episod special de Craciun, pe 24 decembrie, de la 20.30, la Pro TV, a fost coplesit de admiratia fetelor. "Pot sa spun doar: " Whow!". Reactia fanilor ne arata ca munca noastra este apreciata, ca sunt alaturi de noi in fiecare episod, ca personajele noastre au reusit sa ii cucereasca. Le multumesc tuturor celor care ne admira si le promit noi si noi intamplari si momente deosebite atat in episodul de Craciun cat si in sezonul 2 al serialului", spune Rafael.
In premiera pentru publicul sosit in numar foarte mare in mall LaLa Band a cantat si cateva colinde de pe albumul de Craciun pe care-l vor lansa pe 10 decembrie. „Suntem nerabadatori sa ne intalnim cu fanii nostri la lansarea primului album LaLa Band si le promitem ca vor avea ce asculta. Sunt colinde romanesti si internationale, toate interpretate in stilul LaLa", promite Sore, interpreta Sarei in „Pariu cu viata".
Intalnirea cu fanii a insemnat foarte mult pentru toti membrii „LaLa Band", coplesiti de emotie si de numarul mare de fani veniti sa-i asculte si sa-i aplaude. Timp de o ora, la evenimentul sustinut de Pro FM, 12.000 de oameni au cantat, de Ziua Romaniei, alaturi de cea mai fresh trupa a momentului, „LaLa Band".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu