marți, 28 februarie 2012

Peste 2 milioane de români au urmărit "Pariu cu viaţa"!


Peste 2 milioane de romani au urmarit aseara aventurile incitante ale personajelor din serialul "Pariu cu viata" de la PRO TV, fiind inca o data lider incontestabil de audienta. Astfel, la nivelul intregii populatii in minutul de aur , telespectatorii urmareau secventele in care Zana Craciun isi revine din ameteala provocata de lovitura cu piatra si ii anunta pe Gica si Tantica ca trebuie sa participe la ziua politistului ce va avea loc pe un stadion de fotbal. Intre 20.25 si 22.27, PRO TV a fost lider absolut de audienta in randul publicului comercial cu 7.7 puncte de rating si o cota de piata de 16.8 %, urmat de Antena 1 cu 4.5 puncte de rating si o cota de piata de 9.9%. De asemenea, "Pariu cu viata" de la PRO TV a fost in topul audientelor si pe All Urban, unde a inregistrat 6.7 puncte de rating si o cota de piata de 12.9 %.
La nivelul intregii populatii, PRO TV s-a situat pe primul loc in topul audientelor cu o medie de 7.9 puncte si o cota de piata de 15.3% in timp ce Antena 1 avea doar 4 puncte de rating cu 7.7 % share.
In randul tinerilor cu varste cuprinse intre 13 si 17 ani, „Pariu cu viata” a inregistrat in episodul de aseara in medie 15.4 puncte de rating si o cota de piata de 39.4%. Pe acest segment, minutul de aur a fost la ora 22.24, scena in care Ioana vede mesajul trimis de Cora lui Andrei in care ii spune ca il iubeste. La aceasta ora PRO TV a inregistrat 20 puncte de rating si o cota de piata de 53.3%,
Noua poveste de iubire din “Pariu cu viata”, aceea dintre Anca si Vlad, prima coregrafie gen musical a trupei „LaLa Band”, momentele muzicale impresionante si secventele romantice cu Ioana si Andrei in zapada au tinut tinerii in fata televizoarelor si au adunat zeci de mesaje pe Facebook: “Momentul <<Need you now>>!!SUPERB!”, “Cel mai mult mi-a placut cand a fost Anca cu Vlad in calusei”, Cantecul lui Dima m-a  impresionat asa tare, m-a facut sa si plang”, “Pe mine m-a emotionat momentul in care Dima a cantat <<Appologize>>”, “Doamne cat am putut sa plang, mai ales la momentul lui Dima. Si la sfarsit cand a aratat
ce se intampla in episodul urmator”, “Mi-a placut mult faza cand Ioana s-a batut cu zapada cu Andrei”, “Momentul in care Anca si Vlad s-au sarutat...feeling-ul lor a ajuns pana la noi”, “M-a emotionat partea in care Vlad ii spunea Marei de bunica lui. Si partea aceea cand erau toti la masa la familia Popa.. M-a apucat plansul”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu