miercuri, 1 februarie 2012

Telenovelele anului 2012 la Acasă!



De 14 ani, ACASA aduce in casele telespectatorilor cele mai frumoase povesti de iubire si pasiune, de sentimente puternice si trairi autentice. De 14 ani, cei de ACASA traiesc festivalul iubirii si magia visurilor implinite alaturi de actorii lor preferati.
Noul An a debutat ACASA cu doua telenovele fermecatoare, cu doua povesti de iubire si de viata desprinse din romane, dar si din viata, “Eva Luna” si “Iubire blestemata” (“El fantasma de Elena”).
“Eva Luna”, prima co-productie realizata de Venevision si Univision Studios, aduce in lumina reflectoarelor o poveste de iubire nascuta in “Orasul Ingerilor” din California, Statele Unite ale Americii, care are ii are in rolurile principale pe Guy Ecker si Blanca Soto.
Telenovela “Iubire blestemata” (“El fantasma de Elena”), care ii readuce ACASA pe celebrii actori Elizabeth Gutierrez si Segundo Cernadas, este una dintre cele mai bine cotate telenovele marca Telemundo. De asemenea, telenovela a fost distribuita în peste 70 de țări si a fost lider de audienta in majoritatea teritoriilor în care a fost difuzata.
Pe  23 ianuarie, de la 17.30, ACASA a avut premiera o noua telenovela marca Televisa, “Secrete din trecut” (“Cuando me enamoro”), care aduce pe micile ecrane o frumoasa poveste de iubire filmata in locatii fermecatoare, o distributie de exceptie, cu Silvia Navarro si Juan Soler in rolurile principale si o coloana muzicala interpretata de celebrul cantaret spaniol, Enrique Iglesias, in duet cu dominicanul Juan Luis Guerra.
De miercuri, 1 februarie, ACASA prezinta povestea unui “Suflet vandut” (“La que no podia amar”), una dintre cele mai de succes telenovele marca Televisa. In numai prima saptamana de la lansarea in SUA, telenovela produsa de José Alberto Castro a inregistrat audiente care au propulsat-o in topul celor mai vizionate productii de acest gen din toate timpurile. Telenovela “Suflet vandut” ii va aduce in casele telespectatorilor, in fiecare zi de la 19.30, pe Ana Brenda Contreras, Jose Ron, Jorge Salinas, Susana Gonzalez si Julian Gil.
Anul acesta, cei de ACASA se vor reintalni cu actrita Gabriela Spanic in telenovela “Emperatriz”, o productie marca Azteca, produsa de Fides Velasco. Telenovela mexicana “Emperatriz” se difuzeaza in tarile din America Latina: Chile, Puerto Rico, Republica Dominicana, Panama, Columbia, Venezuala, in Europa in Lituania, Ungaria si Croatia, dar si in  Singapore si Israel, iar de anul acesta va putea fi urmarita si de telespectatorii ACASA.
Tot in 2012, ACASA va avea premiera o altfel de telenovela, “La casa de al lado”, in care fiecare personaj ascunde un secret si nimic nu este ceea ce pare. Cine este cel care minte sau cel care spune adevarul, cine este o persoana inofensiva sau una periculoasa, cine este de incredere si de cine trebuie sa te feresti, telespectatorii vor afla in curand, ACASA, intr-o telenovela plina de mister si suspans, “La casa de al lado”, cu Maritza Rodríguez, Gabriel Porras, Catherine Siachoque si Miguel Varoni in rolurile principale.
O alta surpriza foarte placuta a anului 2012, ACASA este telenovela "Fuerza del destino", in care Ivan (David Zepeda) si Lucia (Sandra Echeverría), vor descoperi care este valoarea loialitatii, sinceritatii si adevarului, si vor reusi sa gaseasca iubirea adevarata cu ajutorul puterii destinului.
Seria povestilor de iubire continua cu cea din serialul croat “Lara’s Choice”, cu actorii Doris Pinčić (Lara) si Ivan Herceg (Jakov) in rolurile principale. O femeie indragostita, loialitate, un marinar asteptat sa se intoarca acasa din aventurile imprevizibile din largul marii, acestea sunt ingredientele unui nou inceput. Serialul „Lara's choice” a fost filmat in locatii exotice de pe coasta Marii Adriatice, in localitatile Split si Istria.
Si in 2012, telespectatorii ACASA vor trai intens si plin de pasiune si vor sarbatori iubirea in fiecare clipa! De 14 ani, stii ce este iubirea, ACASA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu