miercuri, 1 februarie 2012

Stirea de la prima ora! Azi incepe Acasa "Suflet vandut!"


Luna februarie debuteaza ACASA cu o noua telenovela de succes marca Televisa,“Suflet vandut” (“La que no podia amar”), productie ce ce ii va aduce in casele telespectatorilor, in fiecare zi de la 19.30, pe Ana
Brenda Contreras, Jose Ron, Jorge Salinas, Susana Gonzalez si Julian Gil.
Tensiune, intriga, pasiune, senzualitate si romantism sunt doar cateva dintre ingredientele care fac din “Suflet vandut” una dintre cele mai bine cotate telenovele la nivel intrernational.
Ratingurile obtinute in SUA in numai prima saptamana de la difuzare au propulsat telenovela “Suflet vandut” in topul celor mai vizionate productii de acest gen. Mai mult, telenovela produsa de José Alberto Castro ocupa locul doi din cinci al celor mai vizionate telenovele din toate timpurile.
Ana Brenda Contreras o interpreteaza pe Ana Paula, o tanara frumoasa din provincie, sensibila, cu valori bine structurate, care se hotaraste sa devina infirmiera pentru a-i putea ajuta pe cei aflati in suferinta.
Ana Paula il intalneste pe Gustavo Durán (Jose Ron), un inginer responsabil si muncitor. Se indragostesc unul de altul la prima vedere, insa fericirea le va fi spulberata de planurile malefice ale lui Rogelio (Jorge Salinas), intrucat face o pasiune pentru ea.
Ana Brenda Contreras s-a simtit ca in familie pe platourile de filmare, avand in vedere faptul ca a mai lucrat cu producatorul José Alberto Castro, iar atmosfera pe platourile de filmare a fost excelenta. De-a lungul filmarilor au circulat zvonuri ca mai multi actori din distributie ar fi avut relatii amoroase, ca de exemplu cea dintre Julian Gil si Marisol Gonzalez, insa Gil a declarat ca intre ei este o relatie de pura prietenie.
In ceea ce o priveste pe Ana Brenda Contreras, s-a zvonit ca actrita ar fi fost fost implicata in doua aventuri, una cu Aaron Diaz si alta cu Jose Alberto Castro, producatorul telenovelei, insa ambele au fost infirmate. Ana Brenda a spus ca ea si Aaron sunt foarte buni prieteni, nimic mai mult, prietenie pe care au dezvoltat-o in ani, intrucat au mai lucrat impreuna. Cat despre a doua presupusa idila, protagonista telenovelei a declarat ca il priveste pe Jose Alberto Castro ca pe un unchi.
In timpul filmarilor la telenovela, Julian Gil si-a lansat cel de-al optulea calendar intitulat simplu, “Intim”, iar banii obtinuti din vanzari au fost donati unei Organizatii de Nutritie Infantila.
In ciuda problemelor de sanatate pe care le-a intampinat in perioada filmarilor, Jorge Salinas s-a casatorit cu iubita, Elizabeth Alvarez,indeplinindu-si astfel unul dintre cele mai mari visuri, iar ceremonia a avut loc in localitatea Puebla din Mexic. La premiera din Mexic a telenovelei “Suflet vandut”, producatorul Jose Alberto Castro a invitat toata echipa la o cina festiva intr-un restaurant de lux din capitala, de unde au urmarit cu mare fast primul episod. De azi, 1 februarie, telespectatorii pot viziona “Suflet vandut”, telenovela care a avut parte de un succes urias la nivel international, in fiecare zi de la 19.30, numai ACASA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu