luni, 6 februarie 2012

Stirea de la prima ora! Azi revine la Pro TV "Pariu cu viata" - sezonul 2!



« Pariu cu viata » revine cu mai multa muzica, umor si personaje noi luni, 6 februarie la PRO TV de la 20.30 si in avans pe Voyo.ro de la 10:00. LaLa Band, trupa preferata a momentului, Gica si Tantica cu umorul lor inconfundabil si intrigile din familiile Anghel si Popa vor tine tine telespectatorii in suspans.
Andrei (Dorian Popa) si Ioana (Alina Eremia) au depasit greutatile prin care au trecut la finalul primului sezon: Andrei e in viata, sanatos, Ioana crede din nou in el si sunt impreuna. Sara (Sore) pare ca a trecut peste obsesia ei pentru Andrei (dealtfel o regasim intr-o relatie cu Cristi (Rapha Tudor). In iubirea dintre Ioana si Andrei apare un alt obstacol: Cora (Iuliana Matei), o colega de clasa de-a lor, timida si introvertita, dar cu o voce impresionanta, pe care Andrei o remarca absolut intamplator. Dupa ce Andrei o transforma pe baietoasa si timida Cora si o ajuta sa intre in clubul de muzica, relatia dintre el si Ioana trece prin testul geloziei.
Johnny Camataru, inchis la finalul sezonului 1, le face greutati talentatilor pusti din Colegiul de muzica si din puscarie. Hotarat sa iasa cat mai repede din inchisoare, Johnny o foloseste pe Andreea Radulescu (Diana Dumitrescu) ca sa le impiedice pe Ioana, Sara si Anca (Cristina Ciobanasu) sa depuna marturie impotriva lui. Daca va reusi, va fi liber din nou si mai periculos ca niciodata.
Gica (Radu Gabriel) a fost promovat subinspector si mutat in sectia de care apartine si Colegiul de muzica. O are in subordinea lui pe Tantica (Elvira Deatcu), iar ca sefa trebuie sa se descurce cu autoritara Zana Craciun (Teo Trandafir), sora Marei Craciun (Carmen Tanase), venita la Bucuresti sa puna ordine in viata fiului, Rares (Costin Sforaru) si a surorii ei. Proaspata promovare nu i-a schimbat cu nimic pe Gica si pe Tantica…
In plus, Gica se trezeste la usa cu un musafir nepoftit: Titi (Augustin Viziru). Batut mar, afazic (nu reuseste sa se faca inteles, dar intelege tot ce se intampla in jurul lui), Titi este prezentat de Tantica drept verisorul Titi. In realitate, Titi ascunde o mare surpriza, care va pune in pericol relatia dintre Tantica si Gica.
Sandu Anghel (Doru Ana) este hotarat sa-si demonstreze nevinovatia (fusese acuzat la finalul primului sezon pentru niste nereguli in actele financiare ale firmei) si sa se intoarca acasa hotarat sa-si recucereasca sotia si cele doua fete. Nimeni nu stie insa ca, in scurta perioada pe care a petrecut-o in inchisoare, a fost coleg de celula cu Johnny Camataru.
In primul episod din sezonul 2, difuzat pe 6 februarie de la 20.30 la PRO TV si in avans pe Voyo.ro, telespectatorii vor putea urmari un moment extrem de emotionant, piesa « Who Wants to Live Forever » interpretata de Adela Popescu, Dima Trofim si Alina Eremia.
« Este un moment facut in memoria Dianei, tanara indragostita de Tudor care a disparut lasand in urma ei o scrisoare de adio. Este un moment trist, plin de semnificatie, cu o coregrafie realizata bineinteles de Vica cu care am lucrat si la Dansez pentru tine si mi-a facut mare placere. Acest moment a fost filmat in decembrie, iar imprimarea melodiei a coincis cu perioada in care am inceput colaborarea cu Dj Project asa ca luna decembrie pentru mine s-a indentificat cu muzica", marturiseste Adela Popescu.
Tot luni, 6 februarie, de la 17.45 in platoul emisiunii „Happy Hour" vor fi invitati Alina Eremia, Dorian Popa, Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman pentru a dezvalui cateva din noutatile sezonului 2 din Pariu cu viata si vor interpreta in premiera piesa „To the Moon and Back".

2 comentarii:

  1. Buna!Sunt Dana si am 12 fac 13 ani.Vroiam sa va zic,VA IUBESCCCCCCCC, sunteticei mai tari, i. fiecatre luni stau până la 23:30 sa va urmaresc.Sunteti cei mai tari și Țineți-o tot așa!!!!I LOVE YOU!!!!
    Dacă vreun alt fan al super trupei La la band vrea sa ma contacteze ma gasiti pe id : danadiva27

    RăspundețiȘtergere
  2. SI EU LA FEL VA IUBESCCCCCCCCCCCCCCC EU AM 11 ANI MA CHEMA DANIELA SI VA UREZ MULT NOROC SI SANATATE IN VIATA SIAS VRA SA STIT NAM RATAT NICI UN SERIAL DEEAL VOSTRU ANDREI ESTI CEL MAI FRUMI BAIAT DIN LUME ADREA CEA MAI FRUMOSA FATA DE PE PLANETA VA IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUBBBBBBBBBBBBBBBBBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRREEEEEEEEEEEEEE TTTTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRREEEEEEEEEEEEEEEE MMMMMMMMMMMMMMMMMMUUUUUUUULLLLLLLLLLLLLLLLLTTTTTTTTTTTTTTTTTT PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    RăspundețiȘtergere