luni, 21 noiembrie 2011

"În derivă", serialul produs de HBO va avea un nou sezon


 HBO Europa Centrală anunţă că la începutul anului următor, în România, sunt programate filmările pentru cel de-al doilea sezon al serialului În derivă.
Fiecare episod aduce în prim plan câte o sesiune de terapie individuală între psihiatru şi pacienţii săi, urmată de vizita săptămânală a psihiatrului la propriul său terapeut.
Sezonul 2 al serialul În derivă va avea 35 de episoade şi va continua să  prezinte viziunea unui psihiatru de succes despre societatea modernă şi caracteristicile sedinţelor de terapie.
Primul sezon al serialului, filmat în întregime în limba română, a avut premiera pe 6 decembrie 2010 la HBO România şi s-a bucurat de apreciere atât în rândul abonaţilor HBO, cât şi al criticii de specialitate.

Serialul dramatic În derivă, bazat pe un format de succes, a fost creat de regizorul Hagai Levi pentru Israel şi adaptat în Statele Unite ale Americii, în România şi acum în Polonia şi Cehia. 

Actorul Marcel Iureş va interpreta şi în acestă nouă serie rolul lui Andrei Poenaru, un psihoterapeut sobru, rezervat şi extrem de profesionist, care ascunde de fapt, o fire vulcanică pe cale să erupă.

După ce se îndrăgosteşte de pacienta lui, el pune sub semnul răsturnarii şi al haosului tot ce are mai drag şi mai valoros: propria viaţă, respectul de sine, familia, copiii, profesia, reputaţia, pacienţii, prietenii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu