joi, 10 noiembrie 2011

Ştirea de la prima oră! Azi debutează la AXN "Memorie perfectă!"


 Fosta poliţistă Carrie Wells suferă de o afecţiune rară: îşi poate aminti absolut orice, în afară de uciderea îngrozitoare a surorii ei. Chiar dacă se străduieşte să scape de demonii ei, trecutul o bântuie în continuare. Memorie perfectă/Unforgettable, noul serial de la AXN, postul de televiziune care aparţine de Sony Pictures Television, îi va ţine pe telespectatori cu sufletul la gură datorită momentelor pline de adrenalină şi a secretelor întunecate din trecut.

Memorie perfectă, noul serial poliţist difuzat în premieră şi în exclusivitate la AXN, o are în rolul principal pe Poppy Montgomery (Without a trace/ Dispăruţi fără urmă). Ea este Carrie Wells, o fostă poliţistă plină de mister ce suferă de o afecţiune rară, din cauza căreia memoria ei este perfectă. Astfel, ea îşi aminteşte fiecare loc, fiecare conversaţie, fiecare moment de bucurie şi fiecare moment de tristeţe. Oricât şi-ar dori, ea nu poate uita nimic. Cu excepţia unui lucru: detaliile zilei în care sora ei a fost ucisă, cu mulţi ani în urmă. De atunci, Carrie a încercat cu disperare să lase trecutul în urmă.

Carrie renunţă la cariera de poliţistă şi se bazează pe memoria ei extraordinară pentru a participa la jocurile de noroc din New York şi abia reuşeşte să scape dintr-un cazinou ilegal după ce este prinsă trişând. Carrie Wells ajunge în blocul în care locuieşte, din Queens, unde găseşte cadavrul unei vecine care a fost ucisă. Nefiind alţi martori ai crimei, Carrie devine singura pistă a poliţiştilor din New York. În timp ce este interogată de detectivul Roe Sanders, ea face tot ce poate pentru a nu fi văzută de Al Burns (Dylan Walsh), principalul anchetator şi un fost iubit cu care a lucrat când era poliţistă.

Poppy Montgomery este din Sydney, Australia, şi timp de şapte ani a interpretat rolul agentei FBI Samantha Spade, din premiatul serial Without a trace. Pe Dylan Walsh publicul îl va recunoaşte din rolul doctorului Sean McNamara din serialul Nip/Tuck/ Prietenie pe muchie de cuţit. Cei doi cu siguranţă vor atrage atenţia pe micul ecran, asta în timp ce încearcă să rezolve misterele unor crime sinistre. De asemenea, cei doi trebuie să se obişnuiască cu faptul că sunt din nou colegi şi poate vor deveni şi iubiţi. Relaţia lor de iubire-ură şi trecutul care-i leagă îi transformă pe Carrie şi Al în cel mai proaspăt şi mai în vogă cuplu care luptă împotriva crimei pe micul ecran.

Memorie perfectă se bazează pe nuvela scrisă de J. Robert Lennon, “The Rememberer”. Consultantul serialului este actriţa Marilu Hanner, cunoscută de public din popularul serial al anilor ’80, Taxi, şi ea suferind de această boală rară. Această afecţiune mai este cunoscută şi sub numele de memorie autobiografică. Ca şi Carrie Wells, îşi poate aminti şi cele mai nesemnificative detalii din viaţa ei. Datorită ajutorului dat de Marilu Hanner, carismatica actriţă principală oferă o interpretare puternică şi credibilă.

Serialul are premiera la AXN la numai două luni după premiera din Statele Unite, pe 10 noiembrie. Acesta va putea fi urmărit, în premieră şi în exclusivitate, în fiecare joi, de la ora 22:10. Serialul va fi plin de emoţiile şi adrenalina specifice misterelor investigaţiilor. Memorie perfectă a avut rating-uri incredibile după premiera din Statele Unite, iar fanii care îndrăgesc poveştile cu crime din franciza CSI nu trebuie să rateze acest serial.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu