vineri, 4 noiembrie 2011

Ştirea de la prima oră! Sore din "Pariu cu viaţa" şi-a sărbătorit ziua la filmări

Ieri, Sore, actrita din serialul “Pariu cu viata” difuzat la PRO TV in fiecare luni de la 20.30 si-a sărbătorit ziua de nastere pe platourile de filmare de la Buftea unde a ajuns de la primele ore ale diminetii cu tort de martipan pentru toti colegii ei.
“A fost cea mai frumoasa aniversare pentru ca ma prinde in timpul proiectului "Pariu cu viata", unde ma maturizez cu drag si evoluez in fiecare zi. Asadar, la 22 de ani ma simt implinita”, marturiseste Sore.
Artista din trupa LaLa Band a inceput sa primeasca urari de La multi ani de la fanii de pe Facebook inca de acum cateva zile asa ca s-au adunat sute de ganduri bune pentru care Sore le multumeste: “Sunt atat de fericita cand vad cei cei din jur se gandesc la mine, ca apreciaza munca noastra, ca asculta cantecele trupei LaLa Band si ca ne urmaresc in fiecare luni la PRO TV”.
Sore isi aminteste ca cel mai frumos cadou pe care l-a primit pana acum de ziua ei a fost o catelusa, un bulldog francez, pe nume Ava, iar acum cel mai mult si-ar dori: “Sa fim in continuare lideri de audienta si sa demonstrez oamenilor ca sunt o actrita buna”, adauga artista.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu