luni, 14 noiembrie 2011

Stirea de la prima ora!La-La Band sustine primul concert in Pariu cu viata!

Azi, luni,14 noiembrie, de la 20.30, la PRO TV, emotii mari in „Pariu cu viata”, pentru ca trupa „LaLa Band” sustine primul ei concert in cadrul serialului.
Ajutati de profesoara de teorie muzicala, Raluca (Adela Popescu) cei 20 de tineri talentati din „LaLa Band” sunt gata sa dea piept cu emotiile primului lor concert. „Era normal sa ajungem si aici, copiii sunt foarte talentati, iar publicul merita sa-i auda si sa-i aplaude. Coregrafia lor este speciala, este realizata bineinteles de Vica, piesa este un hit iar eu sunt sigura ca vor cuceri audienta”, spune Adela Popescu, interpreta Ralucai.
„Avem emotii, normal, este primul nostru concert ca trupa, in serial, si vrem ca totul sa iasa perfect. Important este ca cei de acasa sa simta emotiile noastre si sa ne aprecieze muzica”,  spune si Dorian Popa, interpretul lui Andrei Anghel, protagonistul serialului „Pariu cu viata”.
          Daca pe micul ecran tinerii din „LaLa Band” vor sustine primul lor concert luni, 14 noiembrie, de la 20.30, la Pro Tv, in realitate ei au avut deja mai multe concerte in cluburile bucurestene primite foarte bine de public. „Se poate spune ca ne-am facut deja incalzirea, suntem o trupa, gandim ca o trupa si, evident, ne dorim succesul”, adauga Sore, interpreta Sarei in serialul „Pariu cu viata”.
 Si totusi, dupa succes urmeaza un moment de rascruce pentru intreaga trupa: <<Profesoara de muzica le zice doar atat. „Din acest moment pentru mine, LaLa Band nu mai exista” Care este motivul acestei decizii drastice, aflati luni, urmarind serialul „Pariu cu viata”, de la 20.30, la PRO TV>>, adauga Adela Popescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu