luni, 21 noiembrie 2011

Stirea de la orima ora!Razboi total in "Pariu cu viata" intre membrii La La Band!

Finalul primului sezon din serialul preferat al romanilor, „Pariu cu viata”, se apropie, iar actiunea se complica. In penultimul episod, difuzat luni, de la 20.30, la Pro Tv, surprizele se tin lant.
 Dupa despartirea „LaLa Band” baietii profita de invitatia lui CRBL si vin sa se lanseze in studioul ProFM. „Pentru noi este un moment important, o sansa extraordinara sa demonstram ca putem avea valoare si fara fete” marturiseste protagonistul serialului, Dorian Popa. Insa ce nu stiu baietii este ca Ioana (Alina Eremia) va da un telefon, in direct, si le va cauza multe probleme. Aventura in studioul ProFM nu se termina tocmai bine pentru gasca baietilor.
 Si pentru Monica (Alexia Talavutsis) urmeaza clipe grele deoarece sarcina ii va crea numai probleme. Intr-un rol special, in episodul de luni seara, apare si actrita Catalina Mustata, cea care o interpreteaza pe mama Monicai.
Simpaticul Gica Popa (Radu Gabriel) continua sa viseze cu ochii deschisi la o poveste de dragoste intre el si Mara (Carmen Tanase), in timp ce Tantica (Elvira Deatcu) ajunge la disperare.
 Pentru cei care iubesc muzica celor de la „LaLa Band”, episodul de luni, penultimul al acestui sezon, aduce doua interpretari originale ale pieselor „Show must go on” si „I want to break free”,  dar si noi dansuri ce poarta semnatura coregrafului Victoriei Bucun. Dima Trofim, interpretul moldoveanului Dima sosit de la Chisinau pentru a studia la Colegiul National de Arte, a realizat un dans spectaculos pentru care a muncit zile in sir. „Ideea cu focul, sincer sa fiu, mi-a venit si mie atunci cand repetam coregrafia cu Vica. Parca am fost pe aceeasi lungime de unda pentru ca i-am zis ca ar fi frumos daca am avea in jurul nostru foc, si ea a spus ca exact asta isi dorea. Dorian si Rafael au fost cei responsabili cu focul, o sarcina grea, daca ma intrebati pe mine. Nu mi-a fost frica deloc la filmari, ba chiar am vrut sa tin o torta in mana insa dansul era unul dificil, am si cantat, si a trebuit sa ma concentrez pe asta”, spune Dima.
”Pentru noi, momentele muzicale sunt foarte importante. Iar piesa pe care noi, fetele, o vom canta luni seara este o melodie care ne place tuturor. Momentul este emotionant, iar coregrafia ne-a ajutat foarte mult”, marturiseste Alina Eremia, interpreta Ioanei Popa.
Episodul care va fi difuzat luni seara a avut parte si de o tehnica de filmare speciala, unica in Romania. „In momentul in care Dima si Alexia incep sa cante piesa celor de la „Simply Red” pe strada totul se intampla in slow motion, mai putin cantecul. La noi este o premiera si a fost foarte greu de filmat, mai ales pentru cei doi membri ai trupei LALA Band, care au trebuit sa cante piesa de 2 ori mai repede in timpul filmarilor si, in acelasi timp, sa-si coordoneze dansul si miscarile. Filmarea a fost facuta cu steady cam, cu o sursa de lumina, si am tot respectul pentru cei doi tineri actori care au facut un lucru foarte dificil”, declara regizorul Alex Borundel. 
Pe langa muzica si secventele de comedie, luni telespectatorii vor urmari si cateva scene fierbinti care o au drept protagonista pe Andreea Radulescu (Diana Dumitrescu).
 Actiunea din „Pariu cu viata” atinge punctul culminant luni seara cand fetele din „LaLa Band”, la indemnul Sarei (Sore), se urca intr-o masina pentru a ajunge la o intalnire cu un impresar, fara sa stie ca destinatia lor este alta.
 Luni, de la 20.30, in penultimul episod din „Pariu cu viata”, actiunea se complica si dramele se intensifica pentru multe dintre personajele preferate ale telespectatorilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu