vineri, 22 aprilie 2011

Adela Popescu a primit de Paşte un căţel de la Radu Vâlcan


In editia speciala de Paste a emisiunii “De Suflet”, pe care Dana Rogoz o prezinta sambata de la ora 20.30 la ProTv International primii invitati vor fi Adela Popescu si Radu Valcan, pe care telespectatorii ii urmaresc in serialul “Iubire si onoare”.
             Si pentru ca tot sint prieteni foarte buni, Dana a pregatit cuplului un set de intrebari fulger la care cei doi au raspuns pe nerasuflate. E adevarat, nu tot timpul cu aceleasi variante, dar Adela si Radu s-au amuzat de maniera inedita prin care Dana i-a prezentat telespectatorilor romani din toata lumea. Cei doi au povestit ca se pregatesc sa petreaca Pastele impreuna, la Şuşani la parintii Adelei. „Pentru mine este foarte important pentru ca, desi am petrecut si Craciunul impreuna acum sint parte din familie. Sint convins ca va fi de asemenea interesant, Adela mi-a povestit foarte multe despre traditiile din zona si abia astept sa le descopar si sa le traiesc impreuna cu ea”, declara Radu.
             Mie mi se pare foarte firesc”, spune interpreta lui Carmen in serialul „Iubire si onoare”. „Am trecut de perioada de inceput in care iti pui problema sa petreci o sarbatoare cu cineva. Atunci cind ai o relatie serioasa si totul e bine, sa petreci Pastele impreuna cu iubitul tau si toata familia ta este un curs firesc al lucrurilor”, spune Adela. Amindoi i-au povestit deja Danei ce cadou le-a adus Iepurasul, sau mai precis ce isi dorea Radu foarte mult si i-a facut cadou Adelei.
             Un ciobanesc german in virsta de 3 luni si jumatate care a fost botezat Paco. Deja el face parte din familie, vedeta povesteste ca Radu se ocupa mai mult de el, mai ales cind trebuie scos afara, dimineata devreme. Adela inca se acomodeaza cu noul locatar din apartament, spunind ca pina acum a fost foarte cuminte, mai ales la prima baie cind a stat nemiscat. „Bine, eu tind sa cred ca a stat asa cuminte pentru ca era inghetat de frica”, adauga ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu