luni, 18 aprilie 2011

Nuntă dublă mâine în "Iubire şi onoare"

Telespectatorii vor fi martorii unei nunti duble in episodul de marti, 19 aprilie, al telenovelei “Iubire si onoare”, de la 20.30, ACASA. Decizii neasteptate schimba complet destinele personajelor: Amir (Radu Valcan) o ia in casatorie pe Carmen (Adela Popescu), iar Ilinca (Madalina Draghici) se casatoreste cu Ovidiu (Mihai Petre).
Profund indurerata si dezamagita de minciunile lui Amir, Ilinca pune capat relatiei si se casatoreste cu prietenul ei din copilarie, Ovidiu (interpretat de Mihai Petre – membru in juriul emisiunilor “Romanii au talent” si “Dansez pentru tine”). Orbit de gelozie, Amir o ia in casatorie pe Carmen. Cele doua cununii, care sunt oficiate in aceeasi zi, provoaca multa suferinta si starnesc atat lacrimi de fericire, cat si lacrimi de durere.
In ceea ce priveste rasturnarea de situatie din viata de cuplu a Ilincai cu Amir, Madalina Draghici si Radu Valcan, protagonistii telenovelei “Iubire si onoare”, marturisesc:
“Sunt momente foarte foarte grele in viata Ilincai.Trebuia sa fie fericita, sa se casatoreasca civil cu Amir si afla ca el a mintit-o si are cumva o viata dubla! Acest fapt o darama si o impinge catre o decizie nesabuita, aceea de a se casatori cu omul care i-a fost mereu alaturi neconditionat ei si lui Victor. Mi-a fost greu sa inteleg aceasta decizie a personajului meu, dar am reusit punand-o pe seama dezamagirii, a durerii, a nechibzuintei care poate exista intr-un moment crucial. Este un adevarat soc pentru ea sa vada ca Amir a decis sa se casatoreasca cu Carmen si culmea, in aceeasi zi, in acelasi loc, ceea ce face ca dezamagirea, uimirea si durerea ei sa creasca. La filmari au fost si momente amuzante pe care am incercat sa le ignor pentru a pastra starea personajului care nu avea legatura cu niciun fel de amuzament”, spune Madalina Draghici.
 “Casatoria dintre Amir si Carmen a fost o decizie luata la suparare. In acele momente Amir a devenit irational si a dat dovada de multa imaturitate. Credea ca in acest fel ii va raspunde Ilincai cu aceeasi moneda”, declara Radu Valcan.  
Carmen, interpretata de Adela Popescu, este in culmile fericirii intrucat in sfarsit obtine ceea ce si-a dorit de mica si anume sa se marite cu un barbat frumos si foarte bogat. Bineinteles, marele eveniment trebuie marcat printr-o petrecere cu fast si multi invitati: “Dupa ce tot serialul Carmen a facut toate siretlicurile ca sa se casatoreasca cu Amir, atunci cand se astepta mai putin a venit si cererea in casatorie. Este o nunta venita asa, peste noapte. La starea civila ne-am intalnit cu Ilinca si Ovidiu. Filmarea a fost foarte amuzanta si distractiva. Am mancat piscoturi si am baut sampanie pentru copii”, povesteste amuzata Adela Popescu.
De la 22.30, la “Povestiri de noapte”,  telespectatorii ACASA vor patrunde in culisele filmarii secventei de la starea civila, se vor amuza de momentele haioase din timpul repetitiilor si vor afla de la Radu Valcan, Adela Popescu, Madalina Draghici si Mihai Petre cum s-au simtit in momentul in care au semnat actele de casatorie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu