marți, 26 aprilie 2011

“Sora Jackie” revine cu sezonul 2 la Universal Channel!

Universal Channel difuzează începând din 6 mai sezonul 2 al serialului de succes, SORA JACKIE, în fiecare vineri de la ora 22:00.
 Câştigător a două premii Emmy şi nominalizat doi ani consecutiv la Globul de Aur şi SAG Awards, SORA JACKIE este o comedie neagră de o jumătate de oră, emoţionantă şi amuzantă. Edie Falco interpretează  personajul pricipal, Jackie Peyton, o asistentă de la Urgenţe cu propria justiţie medicală.

Jackie “navighează” într-un sistem de sănătate în năruire, încercând să facă tot posibilul pentru a le oferi pacienţilor cea mai bună îngrijire. Fie că dojeneşte un medic infatuat pentru că nu i-a ascultat sfatul sau că fură un colier preţios de la un bărbat care a înjunghiat o prostituată şi i-l dă unei văduve însărcinate sau că falsifică fişa pentru donarea de organe a unui bărbat care tocmai a murit, Jackie Peyton trebuie să dea un sens haosului şi să schimbe regulile jocului de câte ori poate... O catolică dedicată Jackie menţine echilibrul în spital prin propria maniera ei de a comunica cu pacienţii şi prin metode neconvenţionale.
Bune sau rele, metodele lui Jackie de a face dreptate sunt mai uşor de realizat cu ajutorul unei doze zilnice de calmante. În primul sezon, accesul la medicamente îi este facilitat de farmacistul spitalului, Eddie, cu care Jackie are o aventură amoroasă, în ciuda faptului că acasă are o familie, pe soţul Kevin şi fiica lor Grace, ducând astfel o viaţă dublă.
În sezonul 2, oricât de mult i-ar plăcea lui Jackie să continue cu cele două vieţi în paralel nu va putea. La sfârşitul primului sezon, Eddie a vizitat barul lui Kevin, intersectând viaţa de acasă a lui Jackie cu cea de la Spitalul All Saints. Sezonul al doilea abundă de complicaţii şi consecinţe când cele două lumi ale ei se ciocnesc.

După confruntarea cu Eddie de la sfârşitul primului sezon au trecut câteva luni şi Jackie se află pe plajă cu familia sa. A încheiat relaţia cu Eddie şi este determinată să petreacă mai mult timp alături de familia sa. Totuşi, cu Eddie plecat din spital, La All Saints, Jackie este măcinată de diminuarea accesului la medicamente. Vom vedea cât de implacabilă şi neiertătoare este dependenţa. Vom vedea cât de departe va merge cu scopul de a şi le procura.

Aceasta refuză oferta lui O’Hara de a o ajuta financiar şi are de-a face cu Sam, sobrul asistent temporar. Morocănosul Coop depune o plângere oficială împotriva lui Jackie cu Akalitus în timp ce aceasta se luptă cu compania de asigurări a unei femei surde pentru a-i acoperi costurile medicale. Eddie ia o supradoză şi este adus la All Saints doar pentru a-i atrage din nou atenţia lui Jackie.

Priorităţile lui Jackie sunt aceleaşi care au fost şi înainte: să ofere cea mai bună îngrijire pe cât posibil şi să fie o mamă şi o soţie bună. În primul sezon, jonglarea cu propriile sarcini echivala cu un act pe o funie pentru acrobaţi. În cel de-al doilea sezon funia s-a înălţat.

Serialul îi înfăţişează şi pe Eve Best, Peter Facinelli, Merritt Wever, Haaz Sleiman şi Paul Schulze, precum şi pe Anna Deavere şi Dominic Fumusa în roluri secundare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu