joi, 14 aprilie 2011

Bogaţi, tineri şi sexy, sunt „Big Shots”, din 26 aprilie la Pro Cinema

Între sala de consiliu şi dormitor e doar un pas pentru patru prieteni, care se cred mari şi tari pe scena afacerilor. Sunt pe val, nimic nu îi poate opri... până când în ring intră femeile din vieţile lor. De la producătorul serialului „Dawson’s Creek”, un nou serial debutează la Pro Cinema, „Big Shots”.
Din 26 aprilie, în fiecare luni şi marţi de la orele 20.00, Michael Vartan, Dylan McDermot, Christopher Titus, Joshua Malina sunt patru prieteni mereu aflaţi în competiţie pentru putere, bani şi femei în serialul de la Pro Cinema, „Big Shots”. Michael Vartan, cunoscut mai ales pentru rolul din serialul „Alias”, cu care a fost nominalizat şi la trei premii Teen Choice, dar şi din filmul „Un sărut adevărat”, pentru care a primit o nominalizare la premiul „Cel mai bun sărut” de la MTV Movie Awards, alături de Drew Barrymore, este James în „Big Shots”, un tânăr de succes a cărei viaţă atât profesională, cât şi personală, se năruie văzând cu ochii.
El îşi găseşte sprijin în prietenii lui, dar nici aceştia nu au o viaţă liniştită. Dylan McDermott („The Practice”, „Magnolii de oţel”) este Duncan. Sexy, divorţat, director al unei companii de cosmetice, pare că nimeni nu îi poate sta în cale, în afară de fiica sa, Marla, interpretată de Jessica Collins. Karl, interpretat de Joshua Malina, jonglează între soţie şi amantă, dar când acestea se împrietenesc, el trebuie să demonstreze că are abilităţi de negociere mai ceva ca în sala de şedinţe. Pe de altă parte, Brody conduce o companie de gestionare a crizelor, în schimb, cea care îi gestionează timpul şi banii este soţia sa, din cuvântul căreia nu poate ieşi.
Patru prieteni, neînfricaţi în afaceri, bogaţi, tineri şi de succes, par de neînvins, dar femeile din vieţile lor găsesc întotdeauna o cale de a-i prinde în lanţ, în „Big Shots”, din 26 aprilie în fiecare luni şi marţi de la orele 20.00 la Pro Cinema.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu