luni, 4 aprilie 2011

Adelina Pestriţu - amor cu un politician în "Iubire şi onoare"


“Iubire si onoare” le pregateste telespectatorilor, marti, 5 aprilie, de la 20.30, un episod in care o vor putea vedea pe Adelina Pestritu facand amor in baie cu un politician de renume din telenovela ce se difuzeaza de luni pana joi, de la 20.30, ACASA.
Pentru Andreea (Adelina Pestritu), o tanara frumoasa si atragatoare din lumea mondena, perfect constienta de atuurile sale fizice si care stie foarte bine ce-si doreste, este foarte simplu sa-si atinga scopul - sa-l cucereasca pe senatorul Traian Nastase (Marian Ralea) si sa-l aduca astfel in ipostaze compromitatoare in baia unui club din Bucuresti.
In ceea ceea priveste secventele filmate alaturi de Marian Ralea, Adelina Pestritu declara: “Cand eram mica eram fana lui numarul 1 si nu credeam ca o sa ajung vreodata sa joc cu el, mai ales o scena mai indrazneata”.
Aflata pentru prima data pe platourile de filmare din Buftea pentru un rol episodic in telenovela “Iubire si onoare”, Adelina Pestritu marturiseste ca a avut parte de una dintre cele mai frumoase experiente din viata ei: “Pe multi din echipa ii stiam dinainte, dar cand am colaborat cu ei le-am cunoscut si o alta latura, interesul pentru munca pe care o profeseaza. Ma bucur ca am reusit sa-i cunosc si altfel decat ii stiam pana acum. M-au ajutat atunci cand a fost nevoie si au avut rabdare cu mine. Am filmat de la 8 dimineata pana la 10 seara. N-am simtit oboseala pentru ca atunci cand fac ceva ce-mi place timpul trece usor. Ce mi-a placut cel mai mult este ca am lucrat in echipa si nu s-a facut diferenta ca eu sunt debutanta in actorie si ei actori cu experienta”, povesteste Adelina Pestritu.
De la 22.30, la “Povestirile de noapte” vor difuza imagini din culisele filmarii secventei de amor din “Iubire si onoare”, al carei personaj central este faimoasa Adelina Pestritu.

Un comentariu:

  1. e logic ca nu ii este rusine adelinei de cea ce face ,doar ea a fost\sau este model si cred ca e obisnuita ,daca a poza atata goala.de asta s-a despartit liviu de ea.e si logic ...la ce se poate astepta de la o modela infocata de faima ,succes si mandrie

    RăspundețiȘtergere