sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Actrita zilei


Azi Antonia Ionescu Micu din "Narcisa salbatica", "Narcisa: iubiri nelegiute" si "Fetele lui tata" implineste 28 de ani. Gossip TV si Devoratorul de TV ii ureaza La Multi Ani!. Aveti in continuare informatii despre Antonia, Manuela din "Narcisa salbatica" de pe cinemagia.

Antonia Ionescu s-a nascut pe 14 ianuarie 1984, la Bucuresti. A absolvit Facultatea de Teatru la Universitatea Natională de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L. Caragiale"Bucuresti, promotia 2006, clasa lector univ. dr. Doru Ana.

Spectacole de teatru in care a jucat Antonia Ionescu Micu: "Steaua fara nume” de Mihail Sebastian, in regia lui Aurel Palade, rolul Mona; rolul Contesa in "Cele două orfeline", de Eugen Mirea şi H. Mălineanu, după Adolphe Philippe D’Ennery şi Eugène Cormon; "Made in Poland", "Un tramvai numit dorinţă", rolul Stella, si altele.

La Teatrul Tony Bulandra din Targoviste joaca in stagiunea 2010-2011: " Tacamuri De Pui” de Spiro Gyorgy si "Matriosca", de Tuncer Cucenoglu.

In 2009 a jucat in serialul de televiziune de la Prima Tv, "Fete de măritat".
Din anul 2010 o intalnim pe Antonia Ionescu Micu in distributia telenovelei "Narcisa salbatica" in rolul Manuela, soţia lui Cristian Popescu.

A jucat si in lung metraje: "Tarantyno" (2009) –rolul Narcisa; "California Dreamin" ("Nesfarşit") (2007)-young girl nr.1; "Eminescu versus Eminem" (2005), "Gunpowder, Treason and Plot" / "Praf de pusca, tradare si complot" (2004)-rolul Sotia lui Lyndsay.

Activitati ale actritei in 2010: la Stagiunea de Arta de la Opera Romana participa la un proiect cultural cu muzica, dans, moda si pictura.

Este casatorita cu actorul Radu Micu, cu care lucrează la Teatrul din Targovişte. Au un fiu, David.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu