duminică, 15 ianuarie 2012

Stirea de la prima ora! Azi se termina "Mostenitorii" si "Jocul seductiei" la Acasa

Povestea fascinanta a celor cinci frati si a femeii care le-a schimbat viata, din telenovela “Mostenitorii” cu Mario Cimarro (foto), ajunge la final, azi, duminica, 15 ianuarie, de la 17.30, ACASA.
Telespectatorii vor revedea scene de mare impact din primul episod, semnificative pentru finalul telenovelei, iar nivelul adrenalinei va creste intrucat pe micile ecrane se vor difuza secvente de actiune si momente
dramatice care vor umbri fericirea unora dintre personaje. Julieta se aliaza cu Jose si impreuna pun la cale rapirea fiului Paulei si al lui Juan, insa fiecare are scopul sau personal. Consuelo se afla pe punctul de a naste, iar Johnny va fi alaturi de ea in toate aceste momente. Se formeaza noi cupluri si vin pe lume noi generatii care vor duce mai departe povestile din sat. Care va fi destinul fratilor del Monte? Isi va recupera Paula fiul? Ce se va intampla cu Julieta? Va scapa Jose de mana justitiei? Telespectatorii vor afla toate aceste raspunsuri azi, duminica, 15 ianuarie, de la 17.30, in finalul spectaculos al telenovelei “Mostenitorii”, ACASA.
Si tot azi, de la 22.30 se va termina povestea din "Jocul seductiei" cu Carlos Ponce in rolul principal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu