luni, 23 ianuarie 2012

Stirea de la prima ora! Azi incepe Acasa telenovela "Secrete din trecut"

Azi, 23 ianuarie, de la 17.30, ACASA are premiera o noua telenovela marca Televisa, “Secrete din trecut” (“Cuando me enamoro”), care aduce pe micile ecrane o frumoasa poveste de iubire filmata in locatii fermecatoare, o distributie de exceptie, cu Silvia Navarro si Juan Soler in rolurile principale si o coloana muzicala interpretata de celebrul cantaret spaniol, Enrique Iglesias, in duet cu dominicanul Juan Luis Guerra.
Silvia Navarro o interpreteaza pe Renata Álvarez Martínez, o femeie frumoasa si senzuala, care iubeste viata, danseaza si calareste caii la fel ca o amazoana. Renata ocupa o pozitie de top in cadrul companiei pe care o detine familia sa, detesta nedreptatea si este o persoana determinata.
Juan Soler este Jerónimo Linares, un barbat matur, inteligent, care pare a fi o persoana dura, dar in realitate este romantic si are un suflet nobil. Moartea fratelui sau l-a indarjit foarte tare si isi doreste sa-l razbune cu orice pret.
Silvia Navarro a povestit intr-un interviu ca Juan Soler, colegul sau de platou este o companie minunata, amandoi intelegandu-se de minune pe intreaga durata a filmarilor: “Juan are un simt al umorului excelent, tot timpul este glumet, rade mult si stie sa se bucure de viata”, cat despre personajul sau, aceasta spune ca: “Renata Monterrubio este o femeie spontana si amuzanta, cred ca ne asemanam destul de mult”.
In adolescenta, argentinianul Juan Soler si-a reprezentat timp de mai multi ani tara natala la concursurile internationale de rugby, dupa care a schimbat macazul catre o cariera in actorie, insa pasiunea pentru sport nu a disparut, practicand sporturi extreme atunci cand timpul ii permite.
Utilizatorii site-ului Esmas au votat-o pe Silvia Navarro ca fiind preferata lor in cursa pentru cea mai buna actrita a editiei de anul trecut a Premiilor Tv y Novelas.
Desi s-a zvonit ca intre actritele Silvia Navarro si Aleida Núñez (Alfonsina) ar fi existat tensiuni pe platourile de filmare de la “Secrete din trecut”, amandoua infirma zvonurile si, mai mult, marturisesc ca sunt prietene foarte bune.
Cristina García, una dintre scenaristele telenovelei “Secrete din trecut”, a declarat intr-un interviu ca acesta a fost cel mai important proiect din toata activitatea sa profesionala, la care a pus mult suflet.
Din 23 ianuarie, de luni pana vineri, de la 17.30, telespectatorii ACASA vor fi cuceriti de frumoasa  poveste de iubire dintre Renata (Silvia Navarro) si Jerónimo (Juan Soler), care vor avea de infruntatat primejdii, intrigi si gelozii pentru a-si implini impreuna destinul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu