marți, 31 ianuarie 2012

Azi "Stăpâna" ajunge la final!


Azi, 31 ianuarie, de la 19.30, telespectatorii isi vor lua la revedere de la unul dintre cele mai frumoase cupluri din telenovele, Fernando Colunga si Lucero, faimosii actori care ii interpreteaza pe Jose Miguel si Valentina in telenovela marca Televisa, “Stapana”, difuzata ACASA.
In ultimul episod al telenovelei “Stapana”, Enriqueta (Ana Bertha Espín) face tot ce-i sta in putinta ca Moisés (David Ostrosky) sa nu divorteze de ea, spunandu-i ca il iubeste si ca regreta toate greselile savarsite. Tot atunci, Felipe spune adevarul despre sarcina Ivanei, insa comandantul Toledo stie cum stau lucrurile si cum a murit cu adevarat Ivana.
Jose Miguel afla adevarul despre nasterea si despre parintii lui, iar la mormantul lui Federico, o cere din nou in casatorie pe Valentina. In ziua nuntii, Ernesto o conduce pe Valentina la altar, insa ceremonia este intrerupta de Rosendo, care intra in biserica inarmat. Telespectatorii vor descoperi cum se incheie frumoasa poveste de iubire a “Stapanei” cu Jose Miguel (Fernando Colunga), numai azi, 31 ianuarie, de la 19.30, ACASA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu