marți, 3 ianuarie 2012

Stirea de la prima ora! Mark Tacher in Abismo de Passion!


Actorul din "Triumful dragostei" a intrat cu dreptul in 2012! Si asta pentru ca interpretul lui Alonso, actorul Mark Tacher va juca in telenovela "Abismo de Passion" alaturi de Angelique Boyer si David Zepeda.

2 comentarii:

  1. Ma faci sa rad.Cum adica Angelique Boyer e mai cunoscuta decat Mark Tacher ? Inainte de a scrie o stire mai informeaza-te. Mark Tacher a jucat in foarte multe telenovele in Columbia, Venezuela in Mexic la Telemundo, Tv Azteca, dar cel mai mare succes l-a avut cu telenovela La Hija del mariachi, un ziarist mexican spunea intr-un interviu ca Mark Tacher a devenit idol international datorita acestei telenovele si daca vrei iti arat interviul, asa pentru cultura ta generala.In 2011 a jucat in Para volver a amar, TDA si a prezentat Vocea Mexicului iar in 2012 are aproape tot anul ocupat.Joaca in Abismo de pasion,intr-o comedie "Que le dijiste a Dios?"incepe sa filmeze in aprilie, mai iar din iunie incepe cu preselectiile pentru partea a doua la vocea Mexicului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna anonimule. Poate ar fi bine cand scrii ceva sa te si prezinti. Pe scurt, Angelique in Romania este mai cunoscuta ca el, pe care nu l am vazut decat intr-o singura telenovela. Iar ea...gandeste te in cate a jucat si au fost difuzate la noi. Atat am avut de spus!

    RăspundețiȘtergere