sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Adela Popescu merge in finala Dansez pentru tine


Seara semifinalei celui de-al zecelea sezon “Dansez pentru tine” a fost una palpitanta si plina de momente incendiare. Telespectatorii Pro Tv au avut de votat favorita dintre cele mai bune trei perechi ale sezonului, dar si de savurat stiluri de dans colorate si extrem de sexy: dans la bara, twist si folclor international. Ultima confruntare inainte de finala a tinut cu sufletul la gura milioane de telespectatori in fata televizoarelor, Pro Tv fiind fider detasat de audienta pe tot parcursul emisiunii, intre 20.30 – 1.07, atat pe intreg publicul din mediul urban, cat si pe cel comercial. La nivelul intregii populatii a Romaniei, peste doua milioane si jumatate de telespectatori au urmarit competitia visurilor in minutul de aur al acesteia, 20.52.
Dupa ce au facut spectacol total cu un dans la bara si un dans rusesc de 10 pe linie, Paula Seling si Tudor au primit cu ochii in lacrimi verdictul publicului telespectator care a decis ca ei sa ocupe locul al treilea pe podiumul sezonului al zecelea. Odata cu “medalia de bronz”, Tudor a primit si un premiu in valoare de 15 000 de euro cu care sa porneasca pe drumul inspre implinirea visului sau de a avea o locuinta alaturi de mama sa care l-a crescut singura in conditii foarte grele. Verdictul si premiul au fost completate de aprecierile juriului si ale prezentatorilor la adresa performantelor in dans pe care Paula si Tudor le-au demonstrat de-a lungul intregului sezon.
In urma voturilor telespectatorilor, Octavian Strunila si Adela Popescu alaturi de partenerii lor se vor confrunta in finala emisiunii care se va desfasura miercuri 1 decembrie, in ziua in care Pro Tv implineste 15 ani, de la 20.30. Telespectatorii sunt singurii care pot decide perechea care va castiga Marele premiu si trofeul visurilor, votand la 1276 cu textul “Octavian” sau “Adela”. Tot in grija publicului va sta si Premiul de popularitate de 5000 de euro pe care il va primi perechea cea mai votata de telespectatori dintre cele 5 eliminate pana in semifinala. Astfel, Lena, partenera lui Razvan Fodor, Claudiu, partenerul Doinitei Oancea, Stefan, partenerul Nicolei, Ana Maria, partenera lui Bogdan Vladau si Liliana, partenera lui Jorge se lupta pentru votul publicului in vederea obtinerii premiului de popularitate.
Cele mai aplaudate momente ale serii au fost prestatiile perechilor la dansul la bara care in ciuda dificultatii pe care a ridicat-o la repetitii, a avut parte de executii spectaculoase si notate cu foarte multi de 10.
Dana Rogoz a facut si ea senzatie la dansul la bara pe care l-a interpretat sexy, dar si amuzant alaturi de actorul Pavel Bartos. Imediat dupa ce Ionut Paval si Natalia Sandu, stripperi de meserie, au demonstrat la modul serios dansul la bara, Dana Rogoz si Pavel Bartos au facut in platoul emisiunii o parodie a acestuia, ca exemplu de abordare inedita intr-o coregrafie de gen. La fel de sexy si de expresiva, Dana Rogoz a mai aparut o data in ringul de dans, de data aceasta alaturi de Matteo, pentru a ajuta echipa de cercetatori de la Victor Babes sa continuie o descoperire istorica ce poate salva milioane de oameni cu boli cardiovascultare din toata lumea.

Un comentariu: