joi, 18 noiembrie 2010

Cel de-al doilea sezon din Breaking Bad: pe cai gresite, in premiera, la Pro Cinema


            Din 28 noiembrie, Pro Cinema difuzeaza, in premiera in Romania, cel de-al doilea sezon din “Breaking Bad: Pe cai gresite”, serial de sase ori cistigator al premiului Emmy.     Walter White, interpretat de Bryan Cranston, de trei ori cistigator al premiului Emmy pentru acest rol, patrunde din ce in ce mai adinc in periculoasa lume a traficantilor de droguri, pentru a reusi astfel sa-si plateasca tratamentul pentru cancer, dar si pentru a-si asigura financiar familia.
            Odata lansati in aceasta afacere, nu mai exista cale de intors pentru Walter White si mai tinarul sau partener, Jesse (Aaron Paul). Folosind cunostintele de chimie ale lui Walter, cei doi se lanseaza intr-o afacere cu metadona (pe care o si produc), care le aduce mai multi bani decit au visat vreodata, dar totodata ii supune amenintarii de a fi descoperiti si arestati.
            In cel de-al doilea sezon al serialului, Walter si Jesse au de infruntat incercari dintre cele mai diverse - schimburi de focuri de arma cu capi ai lumii interlope, rapiri, crime si pericolul de a fi capturati in orice clipa sint doar citeva dintre acestea. In acesta situatie, Walter si Jesse isi dau seama ca sint legati unul de celalalt si singura lor sansa este sa mearga inainte indiferent de riscuri. Jesse se implica intr-o relatie cu Jane, o fosta dependenta de droguri, insa relatia dintre ei se sfirseste tragic. Nici Walter nu sta mai bine la acest capitol, caci Skyler, sotia sa, satula de viata alaturi de acesta si banuindu-l de infidelitate, ii cere sa paraseasca casa.  
            “Ironia destinului lui Walter este ca aceasta aparenta condamnare la moarte pe care i-o da cancerul aflat in faza terminala il trezeste”, spune Bryan Cranston despre personajul sau. “Aceasta situatie tragica ii ofera o oportunitate pe care trebuie sa o accepte pe loc”, continua actorul. Iar oportunitatea se refera la alegererea pe care o poate face Walter White intre o viata resemnata si fara speranta si una traita cu pasiune, la intensitate maxima, chiar daca este situata dincolo de limita legalitatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu