miercuri, 17 noiembrie 2010

Sabine Moussier s-a vindecat complet

Sabine Moussier, Justina din telenovela de ACASĂ „Fructul oprit”, difuzată de luni până sâmbătă de la orele 19.30, s-a vindecat complet, după ce aproape a rămas paralizată pe platourile de filmare.
Actriţa a fost diagnosticată cu sindromul Guillain-Barre, iar după lungi şi chinuitoare tratamente, actriţa este acum pe deplin vindecată. „Sunt foarte bine, sunt întreagă, sănătoasă şi deja nu mai iau medicamente”, povesteşte Sabine Moussier. „Din fericire nu am rămas cu sechele fizice, pentru că se putea întâmpla şi asta, doar cu câteva kilograme în plus, dar scap şi de ele prin exerciţii şi repetiţii”. Actriţa din „Fructul oprit” a ţinut să sublinieze că nu va ţine o dietă, ci este supravegheată de nutriţionist şi ia şi un medicament homeopatic ce elimină senzaţia de foame.
Pentru liniştea ei, Sabine Moussier a declarat că păstrează distanţa faţă de problemele financiare ale fostului ei soţ, Jorge Peralta şi a negat că locuinţa ei ar fi pusă sub sechestru din cauza datoriilor acestuia. Totuşi, Sabine a afirmat că până de curând a încercat să se împace cu fostul ei soţ, pentru binele copiilor lor, dar şi-a dat seama că eforturile ei au fost inutile şi cei doi nu mai au nicio şansă de a forma din nou un cuplu. Mai mult decât atât, actriţa preferă confortul oferit de o pătură electrică, decât să se întoarcă în braţele fostului soţ. „Am încercat, numai Dumnezeu ştie cât, dar cred că îmi este mai bine cu o pătură electrică şi dragostea celor doi copii ai mei şi ce-o fi, o fi. Cred că orice are momentul lui”, spune Sabine Moussier.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu