luni, 8 noiembrie 2010

Narcisa Sălbatică, cel mai urmărit serial al lunii octombrie


În perioada 1 octombrie – 31 octombrie, „Narcisa Sălbatică”, difuzată de luni pâna joi de postul Antena 1, s-a clasat pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor din mediul  urban devansând ca număr de telespectatori alte seriale. Cu o distribuţie de excepţie şi un scenariu coordonat de celebrul actor Gabriel Corrado, „Narcisa Sălbatică” a reuşit să stârnească interesul telespectatorilor printr-o poveste de viaţă desprinsă din realitatea românească.

Conform datelor de audienţă furnizate de Gfk România, în medie 462 000 de telespectatori au urmărit „Narcisa Sălbatică” pe tot parcursul lunii trecute. Numărul impresionant de telespectatori care au susţinut şi susţin în continuare telenovela difuzată de postul Antena 1 a determinat ca serialul românesc să se plaseze pe locul întâi în topul celor mai vizionate seriale din luna octombrie. Pe locul doi s-a clasat telenovela „Iubire şi onoare” difuzată de postul Acasă care a fost urmărită luna trecută de 461 000 de persoane.

La scurt timp de la momentul lansării din 20 septembrie, „Narcisa Sălbatică” se află deja pe primul loc în topul celor mai urmărite seriale ale lunii trecute. Narcisa şi Tudor, două personaje extraordinare interpretate cu mult talent de protagoniştii Alina Puşcaş şi Gabriel Duţu, au atras simpatia telespectatorilor şi au stârnit curiozitatea de a descoperi în continuare noile evenimente din viaţa lor.

Îndrăgită pentru autenticitatea sa şi profesionalismul actorilor din distribuţie, telenovela „Narcisa Sălbatică” difuzată de postul Antena 1 continuă să cucerească publicul român printr-o poveste emoţionantă cu numeroase răsturnări de situaţie şi istorii de viaţă în care destinul are un cuvânt important de spus.

7 comentarii:

  1. thare.....super.....misto....!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. e cel mai tare serial ma uit si la reluari

    RăspundețiȘtergere
  3. es uper..dar nu stiu la ce ora sunt reluarile...stii careva ?

    RăspundețiȘtergere
  4. super tare frate....sunt maria nicoleta din borsa si nu am pietdut numai un episod....daca vreti sa vb cu mine ma gasiti si la id de messs ramonamihali37.....tinetio tot asa:*:*:*::X:X::X

    RăspundețiȘtergere
  5. cel mai frumos film :*

    RăspundețiȘtergere
  6. nu este naspa este un flim foarte frumos

    RăspundețiȘtergere