vineri, 19 noiembrie 2010

Galidor deschide portile spre realitati paralele, la Pro Cinema


Din 28 noiembrie, in fiecare simbata si duminica, de la ora 16:00, telespectatorii Pro Cinema vor porni intr-o calatorie fantastica, in Cealalta Dimensiune, odata cu debutul serialului “Galidor” (“Galidor:Defenders of the Outer Dimension”). Aventuri dincolo de limita imaginatiei, in realitati paralele, ciocniri intre superputeri, eroi cu abilitati iesite din comun si stravechea lupta dintre bine si rau sint citeva dintre temele dezvoltate de “Galidor”.
            Produs de Gary L. Stephenson, “Galidor”, serial ce combina scenele de animatie cu interpretarea actorilor, ii are in rolurile principale pe Matthew Eward si Marie-Marguerite Sabongui.
            O calatorie neasteptata devine cea mai mare provocare a vietii lui Nicholas Bluetooth (Matthew Ewald), in momentul cind adolescentul primeste o harta misterioasa care-l conduce spre la bordul unei nave in forma de ou. Ajuns intr-o dimensiune paralela impreuna cu buna lui prietena Allegra Zane (Marie-Marguerite Sabongui), Nick descopera o lume in care maleficul Gorm, fostul sfatuitor al reginei Riana, a pus mina pe putere si totodata pe intreg spatiul Celeilalte Dimensiuni.
            Nick descopera in sine insusi puteri pe care nu credea ca le are si, cu ajutorul a trei camarazi de incredere, Jens, Nepol si Euripides, dar si al Allegrei urmeaza instructiunile hartii pentru a gasi piesele lipsa ale unei chei magice, pentru a-l infringe pe Gorm, dar si pentru a reda Cealalta Dimensiune stapinului ei de drept – regina Riana.
            “Acest serial va fi deschizator de drumuri”, spune unul dintre producatori. “Am asteptat momentul cind tehnologia si costurile ne-au permis sa cream o asemenea productie hibrid, care imbina jocul actorilor cu animatia”, mai spune acesta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu