luni, 22 noiembrie 2010

Livia Taloi din Trasnitii a slabit 10 kg in doua luni fara nutritionist

“Desi de-a lungul timpului am incercat de nenumarate ori sa tin regim, nu am reusit. Obisnuiam sa renunt dupa cel mult doua saptamani”, povesteste Livia Taloi, alias Ema din serialul “Trasnitii”.  

“Ajunsa la frumoasa varsta de 30 de ani, cu niste masuri care depaseau cu mult 90-60-90 si care insumau 63 de kg, am decis: pana aici!”
 “Nu am consultat niciun nutritionist, nu am vrut o dieta drastica. Am renuntat doar la excesele in alimentatia mea - paine, prajeli, sucuri – si am mancat disociat”, spune actrita.
 “Concluzia e ca daca nu te pricepi sa combini mancarea astfel incat sa nu te ingrasi, mai bine nu o faci. Prima saptamana e mai grea, dar apoi te obisnuiesti si nu mai ai vise cu fripturi si fasole cu ciolan sau placinte, lucruri pe care acum mi le permit ocazional. Important este sa ai 3 mese pe zi pana la ora 19 si sa nu te ridici de la masa niciodata cu burta plina. Dar toate astea nu cred ca ar fi avut efect fara sport: aerobic, tae-bo, inot. Si uite asa, spre uimirea mea, am dat jos 10 kg in doua luni si jumatate. De aici inainte, sper sa ma mentin”.    
Pe Livia Taloi o puteti urmari in fiecare saptamana, de luni pana joi, de la ora 22:15, la “Trasnitii”, la Prima TV.

Un comentariu: