luni, 8 noiembrie 2010

Adina Galupa se dă cu tiroliana


Adina Galupa, interpreta lui Cici din telenovela “Iubire si onoare”, ce se difuzeaza de luni pana joi, de la 20.30, ACASA, este pasionata de activitatile sportive in aer liber, in special de “zborul” cu tiroliana.
Adina practica tiroliana, un sport atractiv care iti ofera pe langa adrenalina si senzatia de libertate: “Intr-un parc din Brasov te urci in copaci, faci trasee de diferite grade de dificultate si ai ocazia sa fii la inaltime doar tu, un ham, un cablu si atat. Unele elemente sunt foarte solicitante din punct de vedere fizic, deci miscarea e garantata. Elementul meu preferat este tiroliana, trebuie incercata, e minunata senzatia de a zbura intre doi copaci”, povesteste Adina Galupa.
          O tanara dinamica si sportiva, Adinei ii place miscarea, in special cea in aer liber si nu ezita sa experimenteze provocarile sporturilor extreme: “Eu merg de ceva vreme acolo si imi place foarte mult, mai ales pentru peisaj. E o senzatie aparte intr-adevar. Distractia e mare si e un mod foarte placut de a-ti petrece timpul liber. Imi place sa fac miscare: inot, windsurfing, volei, tenis, ping pong, din cand in cand fac echitatie si iarna ma duc la schi si patinaj. In viitorul apropiat am de gand sa sar cu parasuta. Sunt fana oricarui tip de miscare ce implica efort si distractie in acelasi timp. Singurul sport mai static pe care il practic este pescuitul. Sunt chiar o buna pescarita, cel mai mult am prins 15 kg J”, spune actrita de la ACASA.
Telespectatorii o pot urmari pe Adina Galupa in rolul lui Cici, o tanara frumoasa din gasca de Dorobanti in telenovela “Iubire si onoare”, ce se difuzeaza de luni pana joi, de la 20.30, numai ACASA. 

Un comentariu: