miercuri, 10 noiembrie 2010

Noi seriale la TVR 1

TVR 1 va oferi câteva noi serilale
Legendele palatului: Prinţul Ju-mong / Ju-Mong, Prince of the Legend (foto)– Coreea, 2007                  - serial nou     
Cu: Song Il-Kook, Han Hye-jin, Kim Seung-su. Regia Geun-hong Kim, Ju-hwan Lee     
Noul serial pe care îl difuzează TVR 1 începând de luni, 22 noiembrie, este o evocare a vieţii legendarului prinţ coreean Ju-mong Taewang. Considerat fodatorul, în anul 37 î.C. al regatului Goguryeo, unul dintre cele trei regate istorice coreene, Ju-mong, la fel ca Alexandru cel Mare sau Ginghis Han, a devenit un adevărat mit. Dar ce-ar putea fi un om obişnuit sau rege, dacă nu ar cunoaşte dragostea? Din fericire, Ju-mong a fost nu numai un mare prinţ, ci şi un om obişnuit, care a trăit o măreaţă poveste de dragoste!

Luni, 22 noiembrie, ora 22.00
Anatomia lui Grey - Ep. 2, sezonul 6 
Timpul trece şi fiecare încearcă să lase în urmă suferinţa provocată de pierderea colegului şi prietenului lor George. Meredith şi Derek par să nu se mai poată stăpâni şi fac dragoste oricunde şi oricând, în timp ce Cristina şi Owen sunt forţaţi la abstinenţă de către dr. Wyatt, psihologul pe care îl consultă.

Joi, 25 noiembrie, ora 22.00
CSI: Crime şi investigaţii - Ep. 2, sezonul 10
Echipa CSI investighează moartea a două personaje interlope – un producător de filme porno şi un traficant de droguri. Iniţial, dovezile îi conduc pe detectivi către un adolescent cu probleme de comportament care locuieşte în cartier şi care, întâmplător, este fiul adoptiv al unui criminal în serie. Sara şi Nick sunt de părere că tânărul şi-a dus la extrem obsesia pentru ştiinţele oculte, încercând să le transforme în realitate. Langston, însă, descoperă curând că băiatul suferă de o boală care ar fi făcut imposibil ca el să comită crimele. Studiind din nou probele, detectivii descoperă că un vecin cu o reputaţie impecabilă, care nu mai suporta să-şi crească propriul copil într-un cartier care devenea tot mai rău famat, a luat problema în propriile mâini...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu