joi, 25 noiembrie 2010

Din 4 decembrie al doilea sezon din Daune si interese debuteaza la Pro Cinema

Din 4 decembrie, “Daune si interese” (“Damages”), unul dintre serialele cu cele mai multe nominalizari la premiul Globul de Aur primite vreodata de o asemenea productie pentru televiziune, continua la Pro Cinema cu cel de-al doilea sezon.
            Glenn Close, cistigatoare a unui Glob de Aur si a doua premii Emmy pentru rolul din “Daune si interese”, este protagonista acestui serial. Rose Byrne, de doua ori nominalizata la premiul Globul de Aur pentru rolul lui Ellen Parsons, este partenera lui Glenn Close in acest serial.
            Dupa victoria fara precedent asupra miliardarului Arthur Frobisher, Patty Hewes (Glenn Close) are la picioarele ei intreaga lume a justitiei. Insa, exact in momentul in care Patty se gindea la urmatoarea ei miscare, Daniel Purcell (William Hurt), un barbat din misteriosul sau trecut, navaleste in viata acesteia, azvirlind-o pe Patty intr-o noua disputa legala. Iar ceea ce incepe ca un caz banal de crima se dezvaluie a fi de fapt o conspiratie cu radacini la cele mai inalte niveluri. Rolul pe care-l joaca Ellen Parsons, pendulind intre intentia de a nu dezvalui adevaruri esentiale si dorinta de a manipula situatiile in favoarea ei este unul essential.
            Creat de Glenn Kessler, Todd A. Kessler (“Clanul Soprano”) si Daniel Zelman, “Daune si interese” a fost cistigatorul a patru premii Emmy, pe linga alte cincisprezece nominalizari si a unui Glob de Aur, pe linga sase nominalizari, printre care si aceea de cel mai bun serial.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu