marți, 16 noiembrie 2010

Radu Vâlcan şi Mădălina Drăgici au parte de nuntă cu surprize în Iubire şi onoare

 Povestea de iubire dintre seicul Amir (Radu Valcan) si frumoasa Ilinca (Madalina Draghici) ajunge intr-un moment mult asteptat de telespectatori. In episodul de miercuri, 17 noiembrie, al telenovelei “Iubire si onoare”, ce se difuzeaza de la ora 20.30 ACASA, telespectatorii vor fi martorii unei nunti pline de surprize.
          Desi fac parte din doua lumi diferite, iar familiile nu sunt de acord cu relatia dintre ei, Amir (Radu Valcan) si Ilinca (Madalina Draghici) lupta pentru iubirea lor si asteapta cu nerabdare momentul in care vor purta verighetele pe deget.
“A fost o filmare foarte grea, multe personaje, multe secvente legate. Obiceiurile arabesti in ziua nuntii sunt extrem de interesante, este vorba de o traditie fascinanta, neinteleasa de multi. Au fost secvente de o intensitate maxima, fiecare actor a patruns in atmosfera momentului si a simtit momentul. Pentru mine a fost o experienta deosebita. Vom vedea un Amir afectat de tot ceea ce i se intampla si cel mai important moment din viata lui.”, spune Radu Valcan.
Pentru Madalina, secventele au fost unele aparte, in care a descoperit in detaliu caracteristicile unei nunti din cultura araba: “Pentru Ilinca a insemnat pe de-o parte o fericire imensa pentru ca erau ziua nuntii cu barbatul iubit, dar pe de alta parte a fost o umbra de dezamagire pentru ca mama ei nu era acolo”, povesteste Madalina Draghici.
In episoadul de miercuri, 17 noiembrie, al telenovelei  “Iubire si onoare”, ziua nuntii Ilincai (Madalina Draghici) cu Amir (Radu Valcan) va aduce telespectatorilor ACASA secvente emotionante, dar si pline de suspans intrucat in mijlocul ceremoniei isi va face aparitia un personaj misterios care va da peste cap destinele celor doi indragostiti.

Un comentariu:

  1. Mia placut si imi va place sunteti minunati va urmaresc de la primul episod si va voi urmari in continuare.mias dori sa va cunosc.va iubesc

    RăspundețiȘtergere