joi, 18 noiembrie 2010

Ştirea de la prima oră! CSI: Crime şi Investigaţii revine de azi la TVR 1

TVR 1 difuzează, în premieră în România, sezonul 10 al serialului american CSI: Crime şi Investigaţii, de azi, 18 noiembrie, ora 22.00. De la lansarea sa, în anul 2000, CSI: Crime şi Investigaţii  a obţinut 45 de premii şi alte 107 nominalizări, dintre care 6 nominalizări sunt la „Globul de Aur”.
Serialul urmăreşte activitatea de noapte a detectivilor de la Laboratorul de Criminalistică al Poliţiei din Las Vegas. Fiind cel de-al doilea laborator de criminalistică din America, detectivii CSI utilizează cele mai bune metode ştiinţifice şi aparatură tehnologică de ultimă generaţie pentru a rezolva cazuri foarte dificile.
Catherine Willows, mamă a unei adolescente pe care o creşte singură, a preluat conducerea echipei de investigaţii de la Laboratorul de Criminalistică din Las Vegas, în urma plecării lui Gil Grissom. Din echipă mai fac parte dr. Raymond Langston, cooptat după ce ajutase la prinderea unui criminal în serie, Nick Stokes, care are abilitatea de a empatiza cu victimele, prin prisma propriilor experienţe, dar şi investigatorul Greg Sanders. Echipa colaborează strâns şi cu fostul lider, capitanul Jim Brass, acum transferat la Omucideri, precum şi cu dr. Albert Robbins şi asistentul său David Phillips, cu tehnicienii de laborator David Hodges şi Wendy Simms, specializaţi în analizarea de substanţe necunoscute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu