luni, 15 noiembrie 2010

Thalia face un duet cu Elvis


Cine ar fi zis că Thalia şi Elvis ar avea ceva în comun? Totuşi, regina telenovelelor şi regele rock’n roll-ului sunt acum uniţi de melodia „Love Me Tender”, pe care Thalia o cântă în duet cu Elvis pe un nou material discografic.
Celebra cântăreaţa latino-americană şi actriţa din serialul „Rosalinda”, difuzat ACASĂ în fiecare zi de la orele 16.30, cântă în duet cu nimeni altul decât regele rock’n roll-ului, Elvis Presley, pe recent lansatul material „Viva Elvis – The Album”, în ediţia sud-americană a acestuia. Albumul conţine câteva dintre cele mai frumoase piese ale artistului, reorchestrate, dar respectând esenţa înregistrărilor originale. În plus, piesele fac parte din coloana sonoră a spectacolului Cirque du Soleil „Viva Elvis”, alături de care Thalia a şi cântat piesa „Love Me Tender” la Las Vegas. Într-o reprezentaţie spectaculoasă de la Aria Hotel din Vegas, Thalia a fost acompaniată de acrobaţiile artiştilor de la Cirque du Soleil şi de vocea lui Elvis.
Albumul a fost lansat de curând în toată lumea, iar în funcţie de regiune, diferiţi cântăreţi au fost selectaţi pentru  a interpreta un duet cu Elvis la piesa „Love Me Tender”, Thalia fiind aleasă pentru versiunea latino-americană a discului.

Un comentariu:

  1. Multumesc mult pentru stirea asta. De ieri ascult melodia continuu!!! E deosebita :)

    RăspundețiȘtergere