marți, 14 decembrie 2010

Anahi vine la Poveştiri de noapte


În seara de dinaintea concertului pe care Anahi îl va susţine la Bucureşti, fanii cântăreţei vor avea parte de o mare surpriză, la Poveştiri de Noapte, pe 16 decembrie de la orele 22.30, ACASĂ. Anahi vine în exclusivitate în studioul Poveştirilor, va răspunde întrebărilor lui Cabral şi Mircea Solcanu şi le va împărtăşi telespectatorilor dorinţele şi aşteptările ei în legătură cu concertul care va avea loc pe 17 decembrie la Arenele Romane Indoor.
Deşi evenimentul trebuia să aibă loc iniţial la Romexpo, organizatorii au schimbat locaţia concertului lui Anahi, care va avea loc tot pe 17 decembrie, dar la Arenele Romane Indoor, pentru ca publicul să se bucure pe deplin de eveniment. Biletele cumpărate până acum rămân valabile, iar show-ul va începe tot de la orele 19.00. Cei care aşteaptă cu sufletul la gură ca Anahi să revină în România vor avea parte de încă o surpriză din partea cântăreţei. Chiar în ziua în care Anahi va ajunge în România, miercuri, pe 15 decembrie, vedeta le va face fanilor ei primul cadou de sărbători: o sesiune de autografe specială, care va avea loc de la orele 19.00 la Promenada Mall din Focşani.
O parte din echipa care va fi alături de Anahi la concertul de vineri a sosit deja în România, iar dansatorii ei şi-au început repetiţiile, pentru ca publicul să urmărească pe 17 decembrie un show cu adevărat exploziv. Concertul de la Bucureşti face parte din turneul de promovare  a ediţiei speciale a primului său album solo lansat după despărţirea de RBD, „Mi Delirio”, iar Anahi va interpreta piese cunoscute publicului din România. În deschiderea show-ului la care ACASĂ este partener media, vor cânta Penya (Carlos Pena) şi trupa Matute, alături de care Anahi va interpreta şi o versiune nouă a single-ului „Me Hipnotizas”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu