miercuri, 15 decembrie 2010

Biletele la concert Anahi rămân valabile la noua locaţie


Organizatorii concertului pe care indragita solista mexicana ANAHI il va sustine vineri, 17 decembrie anunta modificarea locatiei. Astfel, evenimentul anuntat initial a avea loc la Romexpo, se va derula la Arenele Romane INDOOR. Ora de incepere a show-ului va ramane aceeasi: 19.00. Nu ratati un show incendiar cu superstarul din RBD! Concertul face parte din turneul de promovare a editiei speciale a albumului „Mi Delirio”, primul album solo lansat dupa despartirea trupei RBD (2009).  

Biletele achizitionate anterior raman valabile. Cei care deja au cumparat bilete vor beneficia de locuri echivalente ca pozitie in noua locatie. De asemenea, preturile anuntate initial de organizatori (respectiv intre 50 si 190 RON) vor ramane aceleasi. Pentru categoria VIP, pretul unui bilet este de 80 Euro, acestea fiind diponibile doar pe site-ul http://www.anahimagic.eu/. 

Aceasta modificare a locatiei a survenit din dorinta organizatorilor de a oferi fanilor artistei cele mai bune conditii de a asista la spectacol: locatie centrala, renovata in acest sezon, temperatura adecvata (obtinuta prin acoperirea locatiei, folosindu-se materiale de prima calitate).

Solista va sosi in Romania miercuri si va fi gazduita pe toata durata sederii sale in Romania la hotel Howard Johnson Plaza. 

Cei care nu au reusit pana la aceasta ora sa isi achizitioneze biletul pentru concertul divei mexicane, mai au la dispozitie site-urile http://www.anahimagic.eu/, http://www.biletoo.ro/, http://www.myticket.ro/, http://www.bilete.ro/, http://www.ticketpoint.ro/, si reteaua magazinelor Diverta.

Eveniment realizat de LITE BOX Ltd. cu sprijinul Kompas Events.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu