miercuri, 15 decembrie 2010

Din 27 decembrie porţie dublă din Cealaltă faţă a Analiei la Acasă

Cealaltă faţă a Analiei” se apropie de final, iar din 27 decembrie, de luni până vineri de la orele 20.30 ACASĂ, telespectatorii vor putea urmări în fiecare zi câte două episoade pline de acţiune, intrigi, pasiuni şi iubire.
O poveste neconvenţională, care îi are în rolurile principale pe Elizabeth Gutierrez, cea care i-a furat inima sex-simbolului William Levy, Martin Karpan şi Gabriel Porras, Cealaltă faţă a Analiei” este  una dintre cele mai de succes telenovele ale casei de producţie Telemundo şi a fost foarte bine primită de public, mai ales datorită subiectului neobişnuit, care depăşeşte graniţele poveştii clasice de telenovelă. Filmată în decoruri spectaculoase din Miami şi Los Angeles, Statele Unite, “Cealaltă faţă a Analiei” a fost un succes răsunător nu numai în SUA şi Columbia, ci şi în Panama, unde telenovela a urcat pe primul loc în topul audienţelor chiar de la primul episod.
Din primele zile ale anului, începe numărătoarea inversă în “Cealaltă faţă a Analiei”, aventura se apropie de final, iar telespectatorii vor avea parte de luni până vineri de la orele 20.30 de o doză dublă de peripeţii, intrigi, încurcături şi rezolvări spectaculoase. O poveste atipică, în care iubirea apare sub un nou chip, “Cealaltă faţă a Analiei” intră în Noul An ACASĂ pe ultima sută de metri, iar misterele din jurul Analiei par mai adânci ca niciodată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu