vineri, 10 decembrie 2010

Stirea de la prima ora! Azi incepe Clase 406 Acasa


De azi, 10 decembrie, cei mai iubiţi actori tineri de telenovele vin ACASĂ într-o nouă telenovelă, „Clase 406” („Clase 406”), de luni până vineri de la 15.15 şi sâmbăta şi duminica de la 15.30.
Nu mai sunt copii, dar încă nu se simt nici adulţi. Sunt tineri care trăiesc acea vârstă minunată numită adolescenţă, unde fiecare moment este o promisiune încărcată de visuri, iar inima este mult mai puternică decât raţiunea, dar în acelaşi timp şi foarte fragilă.
Francisco Romero (Jorge Poza) este profesor şi de curând s-a mutat în Ciudad de Mexico. Cu fiecare zi, el va descoperi că nu este suficient să îşi domine elevii, ci pentru a le câştiga respectul şi pentru a reuşi să-i influenţeze pozitiv, el trebuie să fie pentru ei mai mult decât o autoritate, un prieten. Elevii lui au tot felul de probleme, de la violenţă în familie, dependenţe, sărăcie, şi până la prostituţie şi crimă, iar profesorul Romero îşi dă seama că nu poate fi un simplu spectator în vieţile acestora. Pe lângă faptul că le este profesor, el le este pe rând sfătuitor, medic, psiholog, avocat şi chiar detectiv. Serialul este şi o poveste de iubire, în toate formele acesteia. Iubiri adolescentine, impulsive şi intense, iubiri eterne care durează doar o lună, iubiri responsabile în care simţul datoriei primează, iubirea unui fiu care îşi sacrifică tinereţea pentru a-şi ajuta familia, iubirea unui profesor pentru elevii săi, precum şi iubirea sinceră dintre un bărbat şi o femeie.
Clase 406 este decorul în care aceşti tineri trăiesc anii adolescenţei la intensitate maximă şi aparent fără griji. Ei studiază, se distrează, îşi fac prieteni, învaţă care e diferenţa dintre a visa şi a munci pentru a îndeplini un vis, între a cere atenţie şi a câştiga respectul celorlalţi, între a dori şi a iubi, între copilărie şi maturitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu