miercuri, 15 decembrie 2010

Suspans în ultimul episod din Iubire şi onaoare din acest sezon

Joi, 16 decembrie, de la 20.30, ultimul episod din acest sezon al telenovelei Iubire si onoare, va fi unul plin de suspans si rasturnari de situatie.
Amir (Radu Valcan) vine la spital in cautarea Ilincai (Madalina Draghici), dar lucrurile iau o intorsatura neasteptata. Pentru a o salva de la moarte pe femeia pe care o iubeste, Amir isi impusca propriul frate, pe Aziz (Augustin Viziru). La finalul sezonului, destinul personajelor este imprevizibil: Aziz se zbate intre viata si moarte, Ilinca aude pentru prima data bataile inimii copilului ei, iar Amir se plimba singur pe strazi, noaptea.
 “A fost o filmare foarte grea, atmosfera era tensionata. Toata lumea a luat totul in serios inca de la primele repetitii. Mi s-a parut destul de ciudat sa tin pistolul in mana, dar si senzatia a fost pe masura. Probabil ca oricine in momente de genul acesta isi apara sotia si copilul, chiar cu pretul vietii. Noul sezon al telenovelei “Iubire si onoare” va incepe in forta, va fi plin de actiune si suspans.”
Joi, de la 22.30, la “Povestiri de noapte”, ACASA va difuza un material spectaculos din culisele filmarii secventei in care se trag focuri de arma in incinta spitalului si al carei reporter a fost chiar Radu Valcan.
Telespectatorii se vor reintalni cu personajele din telenovela “Iubire si onoare” dupa vacanta de iarna, luni, 10 ianuarie, de la 20.30, ACASA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu