luni, 6 decembrie 2010

Ilinca Vandici din Narcisa Sălbatică a picat în plasa lui Negru!

Sub pretextul ca va filma un reportaj in avion, Ilinca Vandici a cazut de la mare inalţime in plasa intinsa de echipa lui Negru! Marţi, 7 decembrie, de la 20.30, frumoasa procuroare din Narcisa Salbatica va veni in platoul de la „Plasa de stele” pentru a povesti despre emoţiile prin care a trecut in timpul unui zbor in avionul groazei!

Ziua in care Ilinca a fost prinsa in plasa lui Negru a inceput bine. Vremea era potrivita pentru a zbura cu avionul, iar vedeta astepta cu nerabdare sa participe la acest reportaj inedit. Situaţia se va schimba radical atunci cand pasagerii vor afla ca pilotul a fost victima unui accident si a cazut din avion.

Ceea ce va urma va fi un adevarat film de groaza: nimeni nu va sti sa conduca avionul, vor urma bineinţeles ţipete, plansete si incercari repetate de aterizare. Persoanele ramase in avion care se vor „lupta” sa iasa din aceasta situaţie periculoasa vor fi pe langa victima, cateva persoane din echipa lui Dan Negru si bineinţeles pilotul real al avionului pe care Ilinca Vandici il va crede producator. In scurt timp, Ilinca va gasi soluţia salvatoare si va lua legatura cu turnul de control. Pe toata durata farsei, vedeta va incerca sa transmita informaţiile primite de la turnul de control celor ramasii in avion pentru ca acesitia sa-l poata pilota.

Nu doar Ilinca a fost victima unei farse senzaţionale in acea zi. Echipa de la „Plasa de stele” a avut si ea parte de o mare surpriza atunci cand a descoperit ca nu mai avea celebrul tort de final pentru a-l oferi vedetei. O parte din tortul pregatit pentru Ilinca fusese savurat de un caţel care se afla in preajma echipei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu