marți, 21 decembrie 2010

Octavian Strunila i-a facut cadou fetitei sale un Ciobanesc de Berna

Octavian Strunila, actorul care il interpreteaza pe Stiven in serialul “Mostenirea”, de la ProTv si-a marit familia cu un nou membru: Boba, un Ciobanesc de Berna. De cand s-a mutat la casa, Octavian a fost in cautarea unui prieten patruped. “M-am documentat bine pe net si am incercat sa gasesc un caine care sa se inteleaga bine cu copiii si sa fie un paznic bun. Pe lista finala au ramas cateva rase, iar in cele din urma am decis sa iau un Ciobanesc de Berna. Acum are 3 luni, dar este déjà destul de mare. La maturitate va ajunge pe la 60 de kg, fiind un pic mai mic decat un San Bernard”. Octavian a comandat cainele de la o canisa din Ungaria, cel mai apropiat loc de unde putea lua un patruped din aceasta rasa.  
             Boba, a fost cadoul actorului pentru fiica lui, Eca. Intalnirea dintre cei doi a fost…dragoste la prima vedere. “De cand l-am adus pe Boba, fiica-mea a constientizat diferenta dintre el si catelul ei de plus. Cu toate astea, incearca tot timpul sa-I imprieteneasca. Cand Boba vine in casa, Eca ii aduce imediat catelul de plus si ii arata ca trebuie sa-l pupe”, a mai povestit Octavian.
             Desi este déjà destul de mare, Boba a fost luat si el in vacanta de iarna. Cei patru au pornit la drum pentru a-si petrece Sarbatorile de Craciun la Galati si Dorohoi, impreuna cu rudele lui Octavian. Calatoria pana acolo nu a fost deloc complicata. “Cainele a dormit tot drumul, in schimb a plans copilul!”
             Octavian este obisnuit sa aiba in preajma lui animale. In copilarie actorul a avut un caine cu care umbla peste tot si puneau la cale tot soiul de aventuri. “Nu era un caine de rasa, dar era tot timpul cu mine. Am planuit impreuna si o vanatoare de iepuri”, a mai povestit Octavian.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu